Mortal Kombat | Xbox 360

من ازش دور میشم اما مشکل من توی تایم بازی هستش چون از جونش خیلی کم کاسته میشه و زمان هم زود تموم میشه نمیشه زیاد ازش دور موند چون مشکل تایم پیش میاد راستی فن یه تا پرنده چطوری بود ؟ (x360 دارم) :d

سعی کن ضرباتی که ازش می خوری رو با دفاع کردن کمتر کنی
تا جونت بیشتر از اون شه ,وقتی تتایم تموم شه اون میمیره

برای اون پتکی که پرت می کنه طرفت و چند ثانیه گیجت می کنه هم می تونی

در حالت نشسته B رو بزنی تا جا خالی بده اونو

میشه یک چندتا فن کاردرست از این اسموک برام بفرستی هرچی بلدی بگو که این shao khan8-x ما رو بدبخت کرد.هر دفعه منو میکشهo:-)

ببین کلا Shao Khan خیلی ساده میشه با اسموک کشتش.همین که چکش یا نیزه پرتاب کرد پایین عقب B رو بزن.البته وایسا آخر تصویر.همین طوری اون چکش پرتاب میکنه تو هم بهش ضربه میزنی

واسه گورو و کینتارو هم باید چند ضربی بهش بزنی که بعدش بیافته روی زمین. بهترینش همون X X Y هست واسه اسموک که خیلی سریع هم میزنه;)

تو استوری مود کسی از دوستان می تونه تو مبارزه ی آخر کمکم کنه؟
مبارزه ی raiden و shao kahn را می گم.این لا مصبو چه جوری بکشم؟

چند صفحه قبل گفتم بازم میگم:d
بهترین راه اینکه فاصله ازش بگیری ، وقتی فاصله بگیری اون شروع میکنه به نیزه و چکش پرتاب کردن... تا پرتاب کرد بالا ، پایین بزن از پشتش در میای بد یه آپرکات بزن یا جلو A
فقط یادت باشه کلا مبارزه با shaokhan خونسردی میخواد ، یعنی هول نکن واسا تا پرتاب کرد پشتش ظاهز شو و یه آپرکات بزن همین ، اگه الکی و بی حساب بهش حمله کنی به نتیجه نمی رسی.

ببینم این بازی رو 360 هم مشکل lag داره ؟ من رو ps3 گرفتم اینو
اصلا" نمی شه آنلاین بازی کرد . میخواستم ببینم کسایی که رو 360 آنلاین بازی کردن این مشکل رو دارن یا نه ممنون

ببین کلا Shao Khan خیلی ساده میشه با اسموک کشتش.همین که چکش یا نیزه پرتاب کرد پایین عقب B رو بزن.البته وایسا آخر تصویر.همین طوری اون چکش پرتاب میکنه تو هم بهش ضربه میزنی

واسه گورو و کینتارو هم باید چند ضربی بهش بزنی که بعدش بیافته روی زمین. بهترینش همون X X Y هست واسه اسموک که خیلی سریع هم میزنه;)
آخیییییییییش :pepsi:بالاخره shao kahn به قبرستان نقل مکان کرد.:d نور به قبرش بباره :mrgreen:
دمت خورشیدی احمدی جون

• Like
Reactions: aliahmadi2
یکی از اچیومنت های بازی باید با تمام شخصیت ها X-Ray بزنیم.من با همه شخصیت ها ایکس ری زدم ولی اچیومنت رو بهم نمیده
کسی این ایچومنت رو گرفته؟

یکی از اچیومنت های بازی باید با تمام شخصیت ها X-Ray بزنیم.من با همه شخصیت ها ایکس ری زدم ولی اچیومنت رو بهم نمیده
کسی این ایچومنت رو گرفته؟
من گرفتم
مطمئنی همه را زدی؟
مسلما یکی را جا انداختی، چون همه را که بزنی سریع برات باز میکنه

من گرفتم
مطمئنی همه را زدی؟
مسلما یکی را جا انداختی، چون همه را که بزنی سریع برات باز میکنه

آقا نوید اونهای هم که داخل قسمت چلنج تاور زدم که حساب میشه؟
ولی من بازم مطمعنم که همشون رو زدم

یکی دیگه از اچیومنت هاش گفته که با تمام شخصیت های بازی اون حرکت که حریف رو میگیره میندازه زمین(منظورم با RB هستا)بزنی،فقط روی زمینی ها رو میخواهد یا باید حتما داخل هوا هم زده باشی؟:d

آخرین ویرایش:
آقا نوید اونهای هم که داخل قسمت چلنج تاور زدم که حساب میشه؟
ولی من بازم مطمعنم که همشون رو زدم

یکی دیگه از اچیومنت هاش گفته که با تمام شخصیت های بازی اون حرمت که حریف رو میگیره میندازه زمنین(منظورم با RB هستا)بزنی،فقط روی زمینی ها رو میخواهد یا باید حتما داخل هوا هم زده باشی؟:d
پیشنهاد میدم یه کاری کن
تو برو برای گرفتن این آچیومنت که با همه کارکترها همه لدرها را بازی کنی
بعد بذار بازی ها را روی یک راند و درجه beginner، بعد تو بازی با هر کارکتر هم با RB عقب و RB جلو دشمن را پرت کن و هم اینکه xray روشون بزن

آقا نوید منظورتون از RB عقب و RB جلو چیه؟یعنی همزمان دو تاشو بگیرم و بزنم؟

راستی واسه باز کردن اون 4 تا شخصیت مخفی روی یک راند هم جواب میده یا حتما باید دورانده باشه بازی؟

آقا نوید منظورتون از RB عقب و RB جلو چیه؟یعنی همزمان دو تاشو بگیرم و بزنم؟

راستی واسه باز کردن اون 4 تا شخصیت مخفی روی یک راند هم جواب میده یا حتما باید دورانده باشه بازی؟
اون 4 تا شخصیت الزاما باید دو راند باشه
منظورم برای عقب و جلو هم همزمان بود

آقا من بازم متوجه نشدم:d

فکر کنم منظورت این باشه که ، کلا دو مدل این ضربه رو میزنه .اگر RB+عقب رو بزنم یه مدل و اگر RB+جلو رو بزنم یه مدل دیگه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or