دقیقاآقا من بازم متوجه نشدم:d
فکر کنم منظورت این باشه که ، کلا دو مدل این ضربه رو میزنه .اگر RB+عقب رو بزنم یه مدل و اگر RB+جلو رو بزنم یه مدل دیگه درسته؟
و برای گرفتن آچیوش هر دو جرکت را باید یزنی
دقیقاآقا من بازم متوجه نشدم:d
فکر کنم منظورت این باشه که ، کلا دو مدل این ضربه رو میزنه .اگر RB+عقب رو بزنم یه مدل و اگر RB+جلو رو بزنم یه مدل دیگه درسته؟
آقا اگه کسی این اچیومنت رو گرفته لطفا بگه که باید چیکار کنم
A for Effort - Complete Tutorial Mode 10G
راحته كه ... برو تو بخش Tutorial ( اون بخشي كه اموزش ميده چطوري مبارزه كني و حركات رو تك تك بهت ياد ميده ) توي منوي اصلي
اولين گزينه رو انتخاب كن و برو تا اموزش ببيني
گزينه اول فكر كنم Basic Tutorial بود يا همچين چيزي اگر اشتباه نكنم
اخرش كه تموم كني اچيومنتشو ميده![]()
دوستان این لباس هایی را که انلاک میکنیم موقع انتخاب بازیکن کدوم دکمه را باید برای تغییر لباس زد من هر کاری کردم نشد؟
خواهش میکنم..:d بازم راهنمایی خواستین بگین...:dدستت درد نكنه :d
کسی میتونه این متنو که مربوط به رمزهای بازی میشه ترجمه کنه؟
Hidden King of the Hill Avatar Moves
During theater mode of any King of the Hill match (as a spectator), highlight your avatar and press the "A" button. To bring up the Avatar Move menu. Once the menu is up, preform the desired directional combo.
"FATALITY!" Up, Up, Right, Right, X
"Finish Him!" Left, Right, Left, Right, Y
Devil Horns Down, Up, X
یکی از مودهای mode بازی در بخش چندنفره و آنلاین اسمش King of the Hill هست. این کدها رو که در اون قسمت بزنی آواتارت Avatar حرکات مختلفی رو اجرا می کنه. از اونجایی که ظاهراً ایکس باکس دارها مورتال کامبت رو آنلاین بازی نمی کننکسی میتونه این متنو که مربوط به رمزهای بازی میشه ترجمه کنه؟
Hidden King of the Hill Avatar Moves
During theater mode of any King of the Hill match (as a spectator), highlight your avatar and press the "A" button. To bring up the Avatar Move menu. Once the menu is up, preform the desired directional combo.
"FATALITY!" Up, Up, Right, Right, X
"Finish Him!" Left, Right, Left, Right, Y
Devil Horns Down, Up, X
مبارکه. با کی زدیش؟بالاخره Boss آخر را زدم...:d روش:
پایین + بالا + B -----باید گیجش کنید تا همین که میخواد برگرده B را بزنید-----من روشهای زیادی را امتحان کردم بهترینش اینه...:d
ممنون ،منظورت اینه که کی کمک کرد بهم؟:dمبارکه. با کی زدیش؟
این Noob Saibot همون برادر Sub zero بود که شبیه خود Sub zero بود ، اسمشم Bi Han ه؟؟
آخه تو Story Mode اینجوری میگه؟؟