Mortal Kombat | Xbox 360

آقا اگه کسی این اچیومنت رو گرفته لطفا بگه که باید چیکار کنم

A for Effort - Complete Tutorial Mode 10G

راحته كه ... برو تو بخش Tutorial ( اون بخشي كه اموزش ميده چطوري مبارزه كني و حركات رو تك تك بهت ياد ميده ) توي منوي اصلي
اولين گزينه رو انتخاب كن و برو تا اموزش ببيني
گزينه اول فكر كنم Basic Tutorial بود يا همچين چيزي اگر اشتباه نكنم
اخرش كه تموم كني اچيومنتشو ميده ;)

• Like
Reactions: aliahmadi2
کسی میتونه این متنو که مربوط به رمزهای بازی میشه ترجمه کنه؟

Hidden King of the Hill Avatar Moves

During theater mode of any King of the Hill match (as a spectator), highlight your avatar and press the "A" button. To bring up the Avatar Move menu. Once the menu is up, preform the desired directional combo.

"FATALITY!" Up, Up, Right, Right, X

"Finish Him!" Left, Right, Left, Right, Y

Devil Horns Down, Up, X

آخرین ویرایش:
راحته كه ... برو تو بخش Tutorial ( اون بخشي كه اموزش ميده چطوري مبارزه كني و حركات رو تك تك بهت ياد ميده ) توي منوي اصلي
اولين گزينه رو انتخاب كن و برو تا اموزش ببيني
گزينه اول فكر كنم Basic Tutorial بود يا همچين چيزي اگر اشتباه نكنم
اخرش كه تموم كني اچيومنتشو ميده ;)

من فکر کردم این داخل Lader هست اصلا حواسم نبود که شاید یه گزینه جدید داخل منوی بازی باشه;)

کسی نمیخواهد این راهنمایی اچیومنت های این بازی رو داخل سایت درست کنه؟یه دونه هست قسمت سکرت ها که اصلا توضیح داده نشده بقیشم همین ترجمه متن داخل راهنمای بازی هست:(

• Like
Reactions: koorosh sh
بالاخره Boss آخر را زدم...:d روش:
پایین + بالا + B -----باید گیجش کنید تا همین که میخواد برگرده B را بزنید-----من روشهای زیادی را امتحان کردم بهترینش اینه...:d

During theater mode of any King of the Hill match (as a spectator), highlight your avatar and press the "A" button. To bring up the Avatar Move menu. Once the menu is up, preform the desired directional combo.

Devil Horns Down, Up, X

کسی نیس جواب مارو بده؟

Devil Horns Down, Up, X
یکی از مودهای mode بازی در بخش چندنفره و آنلاین اسمش King of the Hill هست. این کدها رو که در اون قسمت بزنی آواتارت Avatar حرکات مختلفی رو اجرا می کنه. از اونجایی که ظاهراً ایکس باکس دارها مورتال کامبت رو آنلاین بازی نمی کنن :( این کدها به کار شما نمی خوره !

این Noob Saibot همون برادر Sub zero بود که شبیه خود Sub zero بود ، اسمشم Bi Han ه؟؟
آخه تو Story Mode اینجوری میگه؟؟
اول بازی با Sub-zeroیی میجنگی که اسمش Bi Han هستش که توسط اسکورپیون کشته میشه و توسط Quan Chi دوباره به زندگش بر میگرده (البته به صورت تاریکی و با اسم Noob) و وسطای بازی وقتی دوباره Sub Zero برمیگرده اینبار برادره هستش که اومده داداش اصلی را پیدا کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or