Mortal Kombat | Xbox 360

چند تا سوال داشتم:
1. ضربه های x-ray رو چجوری میشه زد ؟ نوار پایین پر شده اما نمیدونم با چه دکمه ای اجراش کنم
2.فتالیتی ها رو هر کاری میکنم نمیزنه . تو قسمت توتوریال یه بخش هست که میشه فتالیتی ها رو اجرا کرد اما هر چی میرم تا کارها رو انجام بدم اثر نمیکنه
3. تو قسمت توتوریال یه جا هست میگه سه بار ضربدر رو بزن اما هرکاری میکنم عمل نمیکنه
ممنون

برای ایکس ری کافیه rt+lt باهم نگه داری

2-3 برا فیتالیتی ها باید خیلی سریع بزنی.

بالاخره تونستم بازیو رو expert تموم کنم :d
خیلی مسخرست کشتن shao kahn از همه راحت تره ، به جای مبارزه یا داره میخنده یا مسخرت میکنه!!!!

کسی تونسته ی فاتالیتی ها پنجم scopian آزاد کنه؟؟؟ من آزاد کردم ولی luck هست

آخرین ویرایش:
بالاخره تونستم بازیو رو expert تموم کنم :d
خیلی مسخرست کشتن shao kahn از همه راحت تره ، به جای مبارزه یا داره میخنده یا مسخرت میکنه!!!!
کلآ کشتن کاراکترهایی که نمیتونیم باهاشون بازی کنیم خیلی آسونه ! Shao Kahn و Goro و Kintaro . چون کافیه ازشون دور بشیم و پشت سر هم taunt میکنن و میشه راحت ناکارشون کرد ! مخصوصآ اگه کسی مثل Raiden رو داشته باشیم که دیگه خیلی آسون میشه ! :دی

من کلا با طراحی این 3 تا مشکل دارم. خیلی چیپ و مسخرس چون که نمیتونی اونطور که میخوای بازی رو تموم کنی. مثلا توی MvC3 تو دستت باز بود Galactus رو هرطور که میخوای بزنی فقط یکم بیش از حد قوی بود... یا حتی اون یارو Azazel تو تکن... اوج طراحی ضعیف و احمقانه سره باس آخر بخش داستانی بودش... حیف که این نکات کوچیک نذاشت بازی 10/10 شه :دی!

کلآ کشتن کاراکترهایی که نمیتونیم باهاشون بازی کنیم خیلی آسونه ! Shao Kahn و Goro و Kintaro . چون کافیه ازشون دور بشیم و پشت سر هم taunt میکنن و میشه راحت ناکارشون کرد ! مخصوصآ اگه کسی مثل Raiden رو داشته باشیم که دیگه خیلی آسون میشه ! :دی
اتفاقا اریا کشتن Goro و kintaro راحته ولی کشتن او غول بیابونی سخته مخصا رو اخرین حالت!!
مردک یا هی شونه میزنه یا هی چکش پرت میکنه!!:d:d

ا
مردک یا هی شونه میزنه یا هی چکش پرت میکنه!!:d:d

اتفاقا کشتن اون خیلی راحت تر از اون دوتا دیگست ، کافی smoke برداری و یه مقدار خونسرد باشی :d
یعنی عجله نکنی به محض اینکه کوچکترین حرکتی کرد : پایین ،عقب B بزن.....6 ، 7 بار این کارو انجام بدی کارش تمومه
من فکنم یه بار حتی یه ضربه هم نتونست به من بزنه:d

ولی انصافا مسخره ترین فتالیتی ها رو بین سری mortal kombat داره...
از طرف دیگه احساس میکنم بازی نتونسته بین شخصیت ها بالانس ایجاد کنه !!!
مثلا subzero آهنی خیلی قوی تر از sub zero معمولی هست یا دفاع کردن x-ray بعضی شخصیت ها خیلی راحت تر از شخصیت های دیگه هست.
کلا به نظرم بازی زیاد بالانس نیست یعنی صرفا داشتن مهارت نمی تونه عامل پیروزی باشه.

آقا یه سوال داشتم

واسه باز کردن شخصیت های مخفی داخل بازی (منظورم همون چهار تاست)میشه تعداد راند های بازی رو کم کرد؟یعنی من اگه بزارمش روی یک راند این شخصیت ها میان یا حتما باید روی دو راند باشه؟

آقا یه سوال داشتم

واسه باز کردن شخصیت های مخفی داخل بازی (منظورم همون چهار تاست)میشه تعداد راند های بازی رو کم کرد؟یعنی من اگه بزارمش روی یک راند این شخصیت ها میان یا حتما باید روی دو راند باشه؟
Noob و Smoke رو من با یه راند تونستم پیداشون کنم ولی Jade و Reptile باید دو راند ـه باشن. هیچ راهی نداره!

اتفاقا کشتن اون خیلی راحت تر از اون دوتا دیگست ، کافی smoke برداری و یه مقدار خونسرد باشی :d
یعنی عجله نکنی به محض اینکه کوچکترین حرکتی کرد : پایین ،عقب B بزن.....6 ، 7 بار این کارو انجام بدی کارش تمومه
من فکنم یه بار حتی یه ضربه هم نتونست به من بزنه:d

ولی انصافا مسخره ترین فتالیتی ها رو بین سری mortal kombat داره...
از طرف دیگه احساس میکنم بازی نتونسته بین شخصیت ها بالانس ایجاد کنه !!!
مثلا subzero آهنی خیلی قوی تر از sub zero معمولی هست یا دفاع کردن x-ray بعضی شخصیت ها خیلی راحت تر از شخصیت های دیگه هست.
کلا به نظرم بازی زیاد بالانس نیست یعنی صرفا داشتن مهارت نمی تونه عامل پیروزی باشه.

این جوری هم که میگی نیست هر شخصیتی یه ضدی داره مثلا shao kahn ضدش raiden و liu kang هستن یا scorpion قطعا subzero هستش.

بستگی داره با هر کارکتری که بازی میکنی تمام تکنیک هاش رو بدونی من خودم با subzero و cyrex خوب بازی میکنم بقیه رو تفننی بر میدارم....:d

این جوری هم که میگی نیست هر شخصیتی یه ضدی داره مثلا shao kahn ضدش raiden و liu kang هستن یا scorpion قطعا subzero هستش.

بستگی داره با هر کارکتری که بازی میکنی تمام تکنیک هاش رو بدونی من خودم با subzero و cyrex خوب بازی میکنم بقیه رو تفننی بر میدارم....:d

خوب تو هم داری حرف من رو تایید میکنی دیگه:d
وقتی میگی هر شخصیت ضدی داره یعنی برای انتخاب کاراکتر محدوده قائل شدی ...
یعنی با هر شخصیتی مثلا نمیشه حرف sub zero شد..
یعنی بازی زیاد بالانس نیست، فقط تکیه بر مهارت عامل پیروزی نمیشه، کاراکتری که انتخاب میکنی هم خیلی تاثیر گذاره.

خوب تو هم داری حرف من رو تایید میکنی دیگه:d
وقتی میگی هر شخصیت ضدی داره یعنی برای انتخاب کاراکتر محدوده قائل شدی ...
یعنی با هر شخصیتی مثلا نمیشه حرف sub zero شد..
یعنی بازی زیاد بالانس نیست، فقط تکیه بر مهارت عامل پیروزی نمیشه، کاراکتری که انتخاب میکنی هم خیلی تاثیر گذاره.

من فک میکنم تو یه کم تحت تاثیر marvel vs هستی تو این خر تو خره دانته نیومده تو زمین 75 تا کمبو میزنه خب اگه قرار بود با sub zero همه ی کاراکترا رو زد اونجوری میگفتن بالانس نیست.

tekken هم اینجوری هست مثلا کسی که jin بر میداره حریفش که نمیره hwoarang بر داره میره مثلا king برمیداره.

soul calibur زیاد بازی نکردم ولی یادمه اونم همچین سیستمی داشت.

منم قبول دارم
گیم پلی بازی زیاد بالانس نیست و هوش مصنوعی تو بازی یهو از حالت طبیعی حارج میشه
مصلا من برای تموم کردن تمام Arcadeها رو بیگینر بازی میکردم، اما یهو وسط کار حریفم معلوم نبود چش میشد میرفت رو very hard و با 4 تا کمبوی 10 ضرب میترکوندم :|
در مورد چلنج تاور ها هم که حرفی برای گفتن ندارم ...
تا 250 خیلی راحته و میشه سریع ردش کرد، اما از وقتی کارکترت میشه Shang Tsung و باید با شائوکان بجنگی عدم بالانسش معلوم میشه، منم چون اعصابم را خیلی بیشتر از آچیومنت و تروفی دوست دارم، همه تاورها را خریدم تا اقلا آچیو لباس سوم میلنا را باز کنم :دی

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
من فک میکنم تو یه کم تحت تاثیر marvel vs هستی تو این خر تو خره دانته نیومده تو زمین 75 تا کمبو میزنه خب اگه قرار بود با sub zero همه ی کاراکترا رو زد اونجوری میگفتن بالانس نیست.

tekken هم اینجوری هست مثلا کسی که jin بر میداره حریفش که نمیره hwoarang بر داره میره مثلا king برمیداره.

soul calibur زیاد بازی نکردم ولی یادمه اونم همچین سیستمی داشت.

چرا دورغ بگم من کلا بازی های fighting بازی نمی کنم ،یعنی از اول این نسل این اولین بازی fighting هست که خریدم. بیشترم به خاطر خاطرات سگا ، شخصیت ها دوست داشتی ( مخصوصا sub zero و Scorpian ) رفتم سراغش.
ولی نکته ایی که کاملا مشخصه بالانس نبودن قدرت کاراکتر ها در تقابل با همدیگه هست ،مثلا اگه من شخصیت x و یه فرد دیگه Y رو برداره حتی اگه من بازیم از اون طرف بهتر باشه امکان باخت هست!!!
خوب دوست عزیز شما اینو چی معنی میکنی؟؟؟ اینکه یه شخصیت در مقابل یه شخصیت دیگه از لحاظ قدرت ،کمبوها و ..... کم میاره چه معنی میده؟؟؟؟
نکنه جالب اینجاست اگه برین تو option و لیست حرکات و کمبوهای کاراکتر ها رو با هم مقایسه کنید بعضی از کارکترها از لحاظ تعداد کمبو دو برابر بقیه فنون و حرکت های مختلف دارن!!!
در آخرم بگم جدا از این موارد که اشاره کردم بازم بنظرم mortal kombat بهترین fighting این نسله:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or