Mortal Kombat | Xbox 360

من تو بخش داستانی گیر کردم :
من MK باز نیستم , تا اینجا هم با نوب بازی:d اومدم ...
اون قسمت که رایدن با شوکان می جنگه چی کار کنم !
یک راه اسون بگین

از این پایین بالا خیلی باید استفاده کنی;) من میگم برو اخر صحنه یعنی دورترین نقطه به دشمن اگه اون نیزه رو انداخت فقط بشین ولی اگه چکش انداخت 1 پایین بالا بزن پشتش میایی بیرون 1 اپر کات نصیبش کن!!همین کار رو تکرار کن اصلا نزدیکش نشو

• Like
Reactions: .:Soheil:.
دوستان من لیست کمبوهای Liu Kang رو می خوام اگه کسی بلده لطف کنه ممنون میشم .
همچنین فرق فاتالیتی و بابالیتی و استیج فاتالیتی چیه و آیا از هر سه مدل همه جا میشه استفاده کرد یا هر کدوم جای مخصوصی داره !؟

همچنین فرق فاتالیتی و بابالیتی و استیج فاتالیتی چیه و آیا از هر سه مدل همه جا میشه استفاده کرد یا هر کدوم جای مخصوصی داره !؟
هر کدوم از کاراکترها دو تا فیتالیتی مخصوص خودشون رو دارن که تو هر مپی میشه ازشون استفاده کرد و مپ مخصوصی ندارن.
ولی استیج فیتالیتی تو همه ی مپ ها قابل استفاده نیست، تقریبا نصف مپ ها استیج فیتالیتی ندارن. استیج فیتالیتی دیگه مثل قبلیا برای هر کاراکتر مخصوص نیست. برا همشون یه جوره (فرقی نداره کیه، همشون تو اون مپ یه کار انجام میدن) ولی دکمه هاش برا هر کدوم فرق می کنه... اصلا از اسمش مشخص ـه چیه دیگه :d
بیبالیتی هم که تو همه ی مپ ها قابل استفادست و هر شخصیت فقط یه دونه بیبالیتی داره.

میدونم یکم دیر شده ! ولی خیلی بازی شاخیه خدایی - یعنی خیلی حال کردم وقتی دیدم دوباره این بازی به روزای اوجش برگشته ...

امتیاز9.5 - اون نیم نمره ای هم که نمیدم فقط به خاطر اینه که بعضی جاها انقدر یدفعه سخت میشه که واقعا آدم شوکه میشه ! ...

درکل فوق العاده...

آقا این فیتالیتی های goro و kintaro چقدر وحشیانست . خیلی حال داد.
اگر کسی ندیده می تونه از لینک زیر نگاه کنه
http://mortalkombatranker.com/2011/04/29/mortal-kombat-nightwolf-fatalities/
2تا فیلم هست اونیکه پایینه ماله این 2تاست اولی ماله nightwolf هست.
حتما ببینید.

ماله شائو کان که خیلی بدتره :d تجربشو داشتم من میدونم :d
از وسط نصفم کردن ایشون :d

• Fatality 3 – D,U,U,2 (Jump) – Note: Alternate costume only.
• Stage Fatality – F,U,U,1 (Touch)
• Babality – D,B,F,D,2 (Jump)
سلام.دوستان یه سوال داشتم.من هر کاری میکنم نمیتونم این فتالیتی ها رو بزنم!!ایا روش خاصی داره!!:-/

سلام.دوستان یه سوال داشتم.من هر کاری میکنم نمیتونم این فتالیتی ها رو بزنم!!ایا روش خاصی داره!!:-/
حفظ فاصله خیلی مهم هست!تو تاتوریالش برو دستت میاد!

بعد یه سوال:
تمام فنهایی که کَرِکترمون می تونه اجرا کنه تو Move List هست دیگه؟یا نه؟!

• Like
Reactions: m0jtaba
08dgow79222tmugbfkrj.jpg

بچه ها من بازی رو که میزارم اینجور میشه ، رو Xbox دوستم میاد بالا و مال اون دقیقا مال منه و آپدیت LT+ هم انجام دادم فقط یه آپدیت تو Shift 2بود من اونو انجام دادم و دوستم انجام نداده ، حالا رو مال اون میاد رو مال من نمیاد کسی میتونه کمکم کنه لطفا ؟ بخدا خیلی تو کفشم :(

08dgow79222tmugbfkrj.jpg

بچه ها من بازی رو که میزارم اینجور میشه ، رو Xbox دوستم میاد بالا و مال اون دقیقا مال منه و آپدیت LT+ هم انجام دادم فقط یه آپدیت تو Shift 2بود من اونو انجام دادم و دوستم انجام نداده ، حالا رو مال اون میاد رو مال من نمیاد کسی میتونه کمکم کنه لطفا ؟ بخدا خیلی تو کفشم :(

مشکلی نیست دوست من !
شما دیسک رو عوض کن 100%خواب میده !به فروشنده بگو که روی دستگاهم بالا نمیاد یکی دیگه بگیر !این ارور مربوط به خرابی دیسکه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or