Mortal Kombat | Xbox 360

آقا این فیتالیتی های goro و kintaro چقدر وحشیانست . خیلی حال داد.
اگر کسی ندیده می تونه از لینک زیر نگاه کنه
http://mortalkombatranker.com/2011/04/29/mortal-kombat-nightwolf-fatalities/
2تا فیلم هست اونیکه پایینه ماله این 2تاست اولی ماله nightwolf هست.
حتما ببینید.

من چقدر خودمو کشتم جلو این 3تا چندین بار مُردم که 1 بار Fatality بزنن اما نزدن نمیدونم چرا :d
این لینک باز نمیشه

آخرین ویرایش:
من فعلا اینجا گیر کردم و اصلا جلو نمیره. کسی یه راهنمایی نداره؟

اونجا که Kung Lao با Scorpion و اون جادوگر سفیده میجنگه.

ولی عجب بازیی شده، خیلی حال میده.

سلام دوستان
یه سوال دارم عزیزان کمک کنید
توی مرحله 300 چالنج برای اسکیپ کردن و خریدنش چقدر باید پول داشته باشیم من 30000 تا دارم بازم میگه کافی نیست لطفا کمک کنید
ممنون

سلام دوستان
توی مرحله 300 چالنج برای اسکیپ کردن و خریدنش چقدر باید پول داشته باشیم من 30000 تا دارم بازم میگه کافی نیست لطفا کمک کنید
ممنون

سلام
روی هر چلنج دکمه Y رو بزنی یه توضیحاتی در مورد چلنج و قیمت اسکیپ رو میده.

من فعلا اینجا گیر کردم و اصلا جلو نمیره. کسی یه راهنمایی نداره؟

اونجا که Kung Lao با Scorpion و اون جادوگر سفیده میجنگه.

ولی عجب بازیی شده، خیلی حال میده.
از Special Attack های کونگ لاو که از دور کاربرد داره استفاده کن. راه خاصی نداره.

بچه ها من یه مشکلی دارم کمک کنید :
توی قسمت چلنج نمی دونم چرا هر وقت از بازی میام بیرون سیو نمیشه !!! چند بار تا چلنج 20 و 30 رفتم همین که اومدم بیرون فرداش رفتم دوباره از اول میاره کسی می دونه مشکل از کجاست !؟ موقع بیرون اومدن خودش پیغام سیو میده و من هم yes میزنم ولی وقتی دوباره میام می بینم باز از اول میاره !!!

توی قسمت چلنج نمی دونم چرا هر وقت از بازی میام بیرون سیو نمیشه !!! چند بار تا چلنج 20 و 30 رفتم همین که اومدم بیرون فرداش رفتم دوباره از اول میاره کسی می دونه مشکل از کجاست !؟ موقع بیرون اومدن خودش پیغام سیو میده و من هم yes میزنم ولی وقتی دوباره میام می بینم باز از اول میاره !!!
دیدی اینطوری شد ریست کن دستگاه و بازی رو. واسه منم شد. ولش کردم و 2 3 روز بعد رفتم سراغش که دیدم درسته. نمیدونم حالا باگه چیه ولی هرچی هست واسه اکثرا پیش اومده.

• Like
Reactions: Molana
هر وقت اینطوری شد یه بار sign out کن بعد sign in کن.درست میشه

• Like
Reactions: Molana
سلام دوستان
ممنون

سلام عزیزان
بالاخره ردش کردیم
مرحله300 چالنج 50000 تا میخاد تا بتونی اسکیپ کنی این مرحله را
ممنون

من که هردفعه این جور می شه باید یه دور sign out بعد با یک اکانت دیگر sign in بعد sign out و با اکانت خودم sign in کنم (در واقع اکانت شما را نمی شناسه هروقت بشناسه امتیاز (سکه ها) گوشه چپ بالای صفحه نشون می ده در چالنج تاور)

چند تا سوال داشتم:
1. ضربه های x-ray رو چجوری میشه زد ؟ نوار پایین پر شده اما نمیدونم با چه دکمه ای اجراش کنم
2.فتالیتی ها رو هر کاری میکنم نمیزنه . تو قسمت توتوریال یه بخش هست که میشه فتالیتی ها رو اجرا کرد اما هر چی میرم تا کارها رو انجام بدم اثر نمیکنه
3. تو قسمت توتوریال یه جا هست میگه سه بار ضربدر رو بزن اما هرکاری میکنم عمل نمیکنه
ممنون

سلام به همه - story رو تموم کردم (خسته نباشم:d) ... تنها مشکلی که با این بخش داشتم هیکل بروسلی خودمون بود !!! که شبیه آرنولد درستش کرده بودن !!!

چند تا سوال داشتم:
1. ضربه های x-ray رو چجوری میشه زد ؟ نوار پایین پر شده اما نمیدونم با چه دکمه ای اجراش کنم
2.فتالیتی ها رو هر کاری میکنم نمیزنه . تو قسمت توتوریال یه بخش هست که میشه فتالیتی ها رو اجرا کرد اما هر چی میرم تا کارها رو انجام بدم اثر نمیکنه
3. تو قسمت توتوریال یه جا هست میگه سه بار ضربدر رو بزن اما هرکاری میکنم عمل نمیکنه
ممنون

دادا جون واسه x-ray باید lt و rt رو با هم بزن !
بقیه موارد هم احتمالا ً خیلی تعلل می کنی ! باید سریع بزنی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or