Cloud Strife
Loyal Member
اگر نمیخوای آنلاین بازی کنی، از PSN بیا بیرون و بعد وارد بازی بشو! اینجوری دیگه فیریز نمیکنه!
نه خوب میخوام آنلاین بزنم دیگه!
البته دستم به شدت کند شده رو دسته! دوباره باید مثل اولا که بازی امد 24 ساعته بشینم پاش!
اگر نمیخوای آنلاین بازی کنی، از PSN بیا بیرون و بعد وارد بازی بشو! اینجوری دیگه فیریز نمیکنه!
سلام
یه سوالی داشتم که اورژانسیم هست این سوالم
mortal kombat آنلاینش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمی شه آنلاینشو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میحواستم بخرمش ولی یکی از دوستان گفت آنلاینش مشکل داره و نمی شه بازی کرد.
منم به خاطر آنلاینش میخوام بخرمش
ممنون
متاسفانه به احتمال 80% نمی تونی آنلاین بازی کنی. خوشبختانه نه.یه توضیح راجع به شخصیت Kratos در این بازی میدین؟
به قسمت داستانی ربطش ندادن؟ قدرت و عملکردش چطوره؟
خیر کامیار.فکر کنم باید از PSN دانلودش کنی.:dبعد باید آزادش کنیم؟ یا هست از اول؟
بعد باید آزادش کنیم؟ یا هست از اول؟
به به اقا عباس:dDLCهای بازی رو چطور می شه نصب کرد؟ هر جا رفتم نوشته بود از اینستال پکیج که من کنسول رو زیر رو کردم و چنین چیزی پیدا نکردم!
ممکنه به خاطر این باشه که بازی اورجینال هست و این DLCها هک شده؟
به به اقا عباس:d
DLC هایی که شما میخوای نصب کنی برای دستگاهای هک شده هستش..که داخل دستگاه های هک شده یه گزینه اضافه شده ب اسم اینیستال پکیج.که برای فایل هایی با پسوند PKG هست.
شما باید پول DLC هارو بدی عزیزم :d
نه بابا همونایی که دانلود کردی (هک شدشون رو) بریز اضافه میشن dlc هابه به سلام
ای بابا! همه چی پولی شد که
ما رو باش که با امید و آرزو اینها رو دانلود کردیم!
ایشون گفتن گزینه اینیستال پلیج درست؟ OFW که گزینه install package files نداره؟داره؟نه بابا همونایی که دانلود کردی (هک شدشون رو) بریز اضافه میشن dlc ها