Mortal Kombat | PS3

اگر نمیخوای آنلاین بازی کنی، از PSN بیا بیرون و بعد وارد بازی بشو! اینجوری دیگه فیریز نمیکنه!

نه خوب میخوام آنلاین بزنم دیگه!:دی از کی هست دهن ملت رو آسفالت نکردم دلم تنگ شده!:دی

البته دستم به شدت کند شده رو دسته! دوباره باید مثل اولا که بازی امد 24 ساعته بشینم پاش!:دی

پس قبل از ورود به بازی از PSN خارج شو! بعد که رفتی تو قسمت مولتی پلیر بازی اونجا Sing in کن :d اونجا دیگه فیریز نمیکنه :d
البته اگر بار اول وصل نشه و دوباره برگرده صفحه اصلی ممکنه فیریز کنه !!! :d

سلام
یه سوالی داشتم که اورژانسیم هست این سوالم
mortal kombat آنلاینش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمی شه آنلاینشو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میحواستم بخرمش ولی یکی از دوستان گفت آنلاینش مشکل داره و نمی شه بازی کرد.
منم به خاطر آنلاینش میخوام بخرمش
ممنون

سلام
یه سوالی داشتم که اورژانسیم هست این سوالم
mortal kombat آنلاینش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمی شه آنلاینشو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میحواستم بخرمش ولی یکی از دوستان گفت آنلاینش مشکل داره و نمی شه بازی کرد.
منم به خاطر آنلاینش میخوام بخرمش
ممنون
:(متاسفانه به احتمال 80% نمی تونی آنلاین بازی کنی.

یه توضیح راجع به شخصیت Kratos در این بازی میدین؟
به قسمت داستانی ربطش ندادن؟ قدرت و عملکردش چطوره؟
خوشبختانه نه.
قدرتش زیاده و جون زیادی کم می کنه.ولی کنده که با توجه به خود کریتوس واقعی به نظر میاد.

DLCهای بازی رو چطور می شه نصب کرد؟ هر جا رفتم نوشته بود از اینستال پکیج که من کنسول رو زیر رو کردم و چنین چیزی پیدا نکردم!
ممکنه به خاطر این باشه که بازی اورجینال هست و این DLCها هک شده؟

DLCهای بازی رو چطور می شه نصب کرد؟ هر جا رفتم نوشته بود از اینستال پکیج که من کنسول رو زیر رو کردم و چنین چیزی پیدا نکردم!
ممکنه به خاطر این باشه که بازی اورجینال هست و این DLCها هک شده؟
به به اقا عباس:d
DLC هایی که شما میخوای نصب کنی برای دستگاهای هک شده هستش..که داخل دستگاه های هک شده یه گزینه اضافه شده ب اسم اینیستال پکیج.که برای فایل هایی با پسوند PKG هست.
شما باید پول DLC هارو بدی عزیزم :d

به به اقا عباس:d
DLC هایی که شما میخوای نصب کنی برای دستگاهای هک شده هستش..که داخل دستگاه های هک شده یه گزینه اضافه شده ب اسم اینیستال پکیج.که برای فایل هایی با پسوند PKG هست.
شما باید پول DLC هارو بدی عزیزم :d

به به سلام:دی
ای بابا! همه چی پولی شد که:دی
ما رو باش که با امید و آرزو اینها رو دانلود کردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or