LazaR AngeloV
کاربر سایت
لعنتی این همه آپدیت کردیم آخرش کشک این بازی وصل بشو نیست .. ما همه بازی ها رو آنلاین می زنیم این یکی رو نمی تونیم !!
سلام.اگه کسی میدونه چطوری babality رو باید زد لطف کنه بگه من هرچی توی fatality tutorial میزنم عمل نمیکنه از هر فاصله ایم زدم.با تشکر
DLCهای بازی رو چطور می شه نصب کرد؟ هر جا رفتم نوشته بود از اینستال پکیج که من کنسول رو زیر رو کردم و چنین چیزی پیدا نکردم!
ممکنه به خاطر این باشه که بازی اورجینال هست و این DLCها هک شده؟
حس می کنم سازنده های بازی اصلا حوصله کار کردن روی بخش چند نفره نداشتن .کیفیت سرور ها افتضاح اونم روزهای ابتدایی! الان که پدیده ای به نام "هنگ " یارو یا ور بازی وقتی sign in هستی !
البته من نظرم در مورد بخش آنلاین بازی با دوستمون یکم فرق داره :d
روزهای اول عرضه که برای من رسما اصلا نمیشد وارد اون بخش شد و حتی اگر به PSN وصل بودیم و وارد بازی میشدیم،بازی فریز میکرد!(حتی روی گزینه ی مولتی پلیر هم نمیزدیم بازم فریز میکرد :d )
ولی چند روزیه امتحان کردم،مشکلی نداشته و میشد بازی کرد! البته بازم قطعی و ... داشت ولی با بعضی ها هم میشد بازی کرد و دیگه خبری از فریز نبود خدا رو شکر :d
البته در کل بازم میتونست بهتر باشه! اصل بازی اون اوایل بود که کلا نزاشت بازی کنیم و الان خیلیا بازیشون رو فروختن یا دیگه حس بازی کردن ندارن!
شخصیت فردی فکر کنم dlc خاص خودشو داره چون این اولین شخصیتی بود که فکر کنم در قالب dlc اضافه شد.دوستان من DLC ها رو دانلود کردم سه تا شخصیت SCARLET,RAIN ,KENSHI افزوده شد اما خبری از FREEDY نشد چه کار باید بکنم
یه کاراکتر هم گوشه پایین سمت راست هست که کرسر از روش میپره و نمیشه انتخابش کرد اون رو چه باید کرد؟
salam migam kesi hast ke betune mano bebare?az khuzestan hastam![]()