Mortal Kombat | PS3

نه بابا همونایی که دانلود کردی (هک شدشون رو) بریز اضافه میشن dlc ها
پیدا کن پرتقال فروش را :دی :arrowd:
ایشون گفتن گزینه اینیستال پلیج درست؟ OFW که گزینه install package files نداره؟داره؟
فکر چه طوری باید نصب بشن؟منم نمیدونم:d
واقعا چطور باید نصب بشه؟:دی

یعنی سخته؟(صفحه اش تخته؟):دی
یا منظورت اینه که بدجور لگ خوره؟
ما از هرکس شنیدیم میگن آنلاینش لگ داره، فریز میکنه و... :دی کلاً میگن غیر ممکنه توی ایران ! میخواستم ببینم اگر امکانش نیست کد رو مصرف نکنیم الکی :دی

کاش لگ و اینا داشت! :d کلا وصل نمیشه! :d و حتی پیش میاد که اگر به PSN وصل باشی(بعد از استفاده از کد!) و بری تو بازی همون اول کار که START رو میزنی هم بازی فیریز میکنه! :d کلا اوضاعش خیلی خرابه! :d فقط مختص ایران نیست! اینطور که به نظر میرسه کلا همه جا این مشکل رو دارن :d (یکیش خود من :d ) البته این مربوط به قبل از تابستونه! بعدش رو خبر ندارم پچ دادن یا نه :d حالا امتحان میکنم بعدا جوابش رو میگم :d

من شنیدم واسه آنلاین زدن ریجن 1 بهتر جواب میده، ماله من ریجن 2 هستش، کسی تست کرده ریجن 2 رو که ببینه وضعیت چطوره؟ به قول تامی(: x) ما هم سریال رو نریزیم تو جوب:دی

خیلی ممنون از جوابی که دادین :(
خوب جواب بدین دیگه دوستان

سلام 4تا بازیکن freddy krueger-rain-skarlet-kenshi - دو تا لباس قدیمی توی یه پک برای kitana و jade که رایگانه-دوتا لباس قدیمی برای cayraxوsektor رایگان-هفتا لباس قدیمی برای reptile-scorpion-subzero-mileena-kitana-jade-ermac با سه تا فینیش هیم های قدیمی که همراه لباس های قدیمی scorpion-subzero-reptile زده میشه توی یه پک و پولیه-دوتا لباس برای smokeوnoob توی یه پک که درست یادم نیست رایگان بود یا نه-من تا همینقدر یادم بود اگه چیزی جا موند شما ببخش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or