عزیز اینجا نباید پرسش های Jailbreak مطرح کنی. توی تاپیک خودش بپرس:سلام . تازه بازی رو گرفتم . می گه مثلا فلان کلید هارو بزن تا فن اجرا شه . وقتی من دکمه ها رو می زنم فنی اجرا نمیشه و مثلا گفته دوبار پایین بزنم می شینه .
کسی سایتی جایی رو بلده اون character art ها و بقیه اون عکسا که تو Nekropolis ازاد میکنیم و بشه گرفت؟! نیاز دارم رو pc
درود ، اگر توجه کرده باشید در مسابقه های دونفره وقتی که میخواین وارد مبارزه شید (پس از انتخاب کرکتر) در صفحه لودینگ بازی ، دو تا مبارز روبروی هم ایستادن و شاخ و شونه میشکنسلام دوستان عزیز![]()
یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم .
در مورتل کمبت 9 (PS3) درقسمت Extra --> Krypt وقتی شروع به خریدن(purchase) می کنید اگر دقت کنید می بینید که بعضی از آیتم ها که بعد از خرید باز می شوند به نام Kombat Kode هستند .
مثل : No Blood که کدش 900900 به همراه اشکالی که زیر این اعداد مشخص شده .
بعد از این که مثلا آیتم No Blood باز کردین به قسمت Nekropolis --> Gallery --> Design اضافه میشه .
سوال من از دوستان عزیز اینکه چطوری از Kombat Kode استفاده کنیم ؟
Story Modeچه جوری باید بخش داستانی رو بازی کرد؟ گزینش اسمش چیه؟
Story Mode فکر نمیکنم ، نحوه تشخیصش هم اینه که دایره برای عدد راستی ، مثلث وسطی و مربع هم چپی ...Lavigne عزیز ممنون که سریع جوابم دادی .
یه سوال دیگه : توی حالت ُStory Mode کارایی داره ؟ از کجا بفهمیم که مربع یا مثلث و یا ... برای کدوم عدده ؟
ممنون .
دوست عزیز میشه لطف کنی لینک اون کد ها رو برامون بذاری ببینیم و نحوه ی وارد کردنش رو؟
ممنون