Mortal Kombat | PS3

سلام . تازه بازی رو گرفتم . می گه مثلا فلان کلید هارو بزن تا فن اجرا شه . وقتی من دکمه ها رو می زنم فنی اجرا نمیشه و مثلا گفته دوبار پایین بزنم می شینه .

سلام . تازه بازی رو گرفتم . می گه مثلا فلان کلید هارو بزن تا فن اجرا شه . وقتی من دکمه ها رو می زنم فنی اجرا نمیشه و مثلا گفته دوبار پایین بزنم می شینه .
عزیز اینجا نباید پرسش های Jailbreak مطرح کنی. توی تاپیک خودش بپرس:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41132&page=18
اونجا یه pkg هست کارتو حل میکنه. لازم به پست زدن نیست، فقط سرچ کن.

• Like
Reactions: Kavigne
سوال

سلام دوستان عزیز
53.gif

یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم .

در مورتل کمبت 9 (PS3) درقسمت Extra --> Krypt وقتی شروع به خریدن(purchase) می کنید اگر دقت کنید می بینید که بعضی از آیتم ها که بعد از خرید باز می شوند به نام Kombat Kode هستند .
مثل : No Blood که کدش 900900 به همراه اشکالی که زیر این اعداد مشخص شده .
بعد از این که مثلا آیتم No Blood باز کردین به قسمت Nekropolis --> Gallery --> Design اضافه میشه .

سوال من از دوستان عزیز اینکه چطوری از Kombat Kode استفاده کنیم ؟

سلام دوستان عزیز
53.gif

یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم .

در مورتل کمبت 9 (PS3) درقسمت Extra --> Krypt وقتی شروع به خریدن(purchase) می کنید اگر دقت کنید می بینید که بعضی از آیتم ها که بعد از خرید باز می شوند به نام Kombat Kode هستند .
مثل : No Blood که کدش 900900 به همراه اشکالی که زیر این اعداد مشخص شده .
بعد از این که مثلا آیتم No Blood باز کردین به قسمت Nekropolis --> Gallery --> Design اضافه میشه .

سوال من از دوستان عزیز اینکه چطوری از Kombat Kode استفاده کنیم ؟
درود ، اگر توجه کرده باشید در مسابقه های دونفره وقتی که میخواین وارد مبارزه شید (پس از انتخاب کرکتر) در صفحه لودینگ بازی ، دو تا مبارز روبروی هم ایستادن و شاخ و شونه میشکن:|:دی ! همونجا میتونید این کدها رو وارد کنید ؛ ینی اگه عدد کد 829 هست باید مربع رو 8 بار ، مثلث 2 بار و دایره 9 بار فشار بدین تا اون کد فعال شه ؛ کثلا مبارزه بدون سر ! یا بدون خون ، یا بذون دست و غیره ...
چه جوری باید بخش داستانی رو بازی کرد؟ گزینش اسمش چیه؟
Story Mode

Lavigne عزیز ممنون که سریع جوابم دادی .
یه سوال دیگه : توی حالت ُStory Mode کارایی داره ؟ از کجا بفهمیم که مربع یا مثلث و یا ... برای کدوم عدده ؟

ممنون .

• Like
Reactions: Kavigne
Lavigne عزیز ممنون که سریع جوابم دادی .
یه سوال دیگه : توی حالت ُStory Mode کارایی داره ؟ از کجا بفهمیم که مربع یا مثلث و یا ... برای کدوم عدده ؟

ممنون .
Story Mode فکر نمیکنم ، نحوه تشخیصش هم اینه که دایره برای عدد راستی ، مثلث وسطی و مربع هم چپی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or