Mortal Kombat | PS3

الان مشکل من دو نفر شدن بازی نیست مشکلم زدن فن و فنون.... :d این روشی هم که گفتی دمت گرم امتحان میکنم ببینم بازی 2 نفره میشه یا نه؟
اما مشکل ما فعلا اینه که فن خاصی نمیتونیم بزنیم و فقط با مشت و لگد میبریم بازی هارو:d
همه اینجوری شروع میکنن بعد درست میشه فن ها رو و فیتالیتی ها رو یاد میگیرن
بابا فکر کنم 100 دفعه شده ایجا جای هک و مسائل هک برای این بازی نیست )x
از ناظم ها میخوام بیشتر رسیدگی کنن

واقعا اون اولا جو گرفتم بهش ۹ دادم ولی در واقع ۷.۵ یا ۸ بیشتر ارزش نداره ..

منم اگر بخوام نمره بدم 8.5 بیشتر نمیتونم بدم بهش :دی ! بازی علی رغم لذت بخش بودن و اعتیاد آور بودنش ، لا مصب اصلا بالانس نیست ... اگر Kano or Jax رو بردارین و اگر Xrayـتون بگیره ، باید خیلی نوب و بی استعداد باشین که اون راند رو نبرین ! 40 و خورده ای % !!!:|:|:|:|:|
من نمیدونم اد بون اینا چه فکری کردن با خودشون موقع طراحی این سیستم ایکس - رِی :| مال یکی وقتی میگیره که داری کتک میخوری ! مال اون یکی Jump کردی ، مال یکی دیگه باید به حریف چسبیده باشی ، مال یکی دیگه تو Full Screen هم جواب میده ! یکی Block داره ، اون یکی نداره ، ... ! به قول ماکان مشکل بازی خیلی بیشتر ازیناست ! خود کرکتر ها هم به طور فاحش با هم متفاوت هست قدرتاشون ! اون از اسموک !!! که نعوذ باالله خداییه واسه خودش ؛ میلینا هم وحشتناک powerful هست با دو تا فن ناکار میکنه ! اسکارلت هم عجوبیه ایه واسه خودش ! ... یه سری هم مث باراکا و سکتور و رپتایل و مخصوصا شنگ سونگ که قدرتش در حد باقالی هست و من همون دستای اول بازی با اکسپرت هم خونم از نصف کمتر نمیشد !!!
یکم ، فقط یکم از روی دست استریت فایتر 4 ، یا DoA 4 or 3 تقلّب میکردن بالانس کرکتر ها رو ، الآن با یه فایتینگ شاهکار طرف بودیم ...
پ.ن : برم بازی کنم یکم :دی !

با اين كه از x ray خوشم نمياد اما بالانسه خداييش
هر كدومشون كه زدنش سخت تر باشه قوي ترم هست.
كي گفته sektor و reptile ضعيفن؟!!؟!
من تو اين بازي با final boss مشكل دارم يكي از cheap ترين باس هاست.خيلي مبارزه باش زشت بود.اون ضد ضربه شدن مسخرش

سلام دو تا سوال داشتم:
1.تو story mode وقتی shaokhan رو شکست میدیم چنتا مرحله دیگه میمونه.(چون بعدش دوباره shaokhan زنده میشه)
2.این حالت 3d چجوریه:d

من نمیدونم اد بون اینا چه فکری کردن با خودشون موقع طراحی این سیستم ایکس - رِی
البته قرار بود کمک حالی باشه برای اونایی که همش کتک خوردن. اما در آخر به ضرر اونی میشد که بیشتر کمبو میزد (چون استفاده زیاد از حرکات مخصوص هم پر میکنه نوار رو) یا در موقعیتی پایاپای به غیر از نوار X-ray قرار داشت (اگر دونفر HP زیر 50% داشته باشن اما یکی X-ray داشته باشه)
از اون مزخرف تر اون حالت مخصوص Infinite شدن نوار X-ray توی مد Test your luck هست. با این که مد فانی هست اما این گزینه گند میزنه به فان بازی :d
سلام دو تا سوال داشتم:
1.تو story mode وقتی shaokhan رو شکست میدیم چنتا مرحله دیگه میمونه.(چون بعدش دوباره shaokhan زنده میشه)
1- فکر کنم 13 چپتر باشه در کل. حالا حالاها داری :d
2- امتحان نکردم.

دوستان من یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که بازی بعد از هر چند مرحله ارور میده میگه دیسکتون مشکل داره از بازی بیاین بیرون
میخوام بدونم از بچه های گل اینجا کسی این مشکل رو داره؟ اگر آره چیکار باید کرد؟
پچش هم دو سه بار نصبوندم

دوستان من یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که بازی بعد از هر چند مرحله ارور میده میگه دیسکتون مشکل داره از بازی بیاین بیرون
میخوام بدونم از بچه های گل اینجا کسی این مشکل رو داره؟ اگر آره چیکار باید کرد؟
پچش هم دو سه بار نصبوندم
دوست عزیز ایجا جای بحث سر مسائل هک نیست لطفا برید تو تاپیک خودش تو بخش هک سوال کنید

سلام دو تا سوال داشتم:
quan chi زندش ميكنه ، داستان بازيه ديگه ... بازي كن تا داستانش تموم شه .
حالت 3D رو هر كي رو كه ديدم گفته مسخرس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or