Mortal Kombat | PS3

sh!t....
آره بازیم ریجن 2 ولی اکانت ریجن 1 !...
حالا چی میشه...دود شد رفت هوا؟!
يه اكانت Reg 2 بايد بسازي ... بعد بايد به پول اونا DLC ها رو بخري ... گرونتر ميشه ولي همين كه ميشه خريد باز خوبه ، بايد PSN Card Uk بگيري كه فك كنم 50 تومني باشه ...

نه بابا چرا دود بشه بره هوا
شما یه یوزر دیگه بساز تو کنسولت بعد برو اکانت ریجن 2 بساز (کشور رو انگلیس بردار) بعد از ساختن اکانت بازی رو بزار تو دستگاه برو تو یوزری که اکانت ریجن 2 توش ساخته شده بعد از اینکه بازی رو اجرا کردی کد رو بزن قبول میکنه

• Like
Reactions: RezaRazeR
يه اكانت Reg 2 بايد بسازي ... بعد بايد به پول اونا DLC ها رو بخري ... گرونتر ميشه ولي همين كه ميشه خريد باز خوبه ، بايد PSN Card Uk بگيري كه فك كنم 50 تومني باشه ...
DLC نمیخوام بگیرم...میخوام کد آنلاین بازی کردن و... که تو جعبه بازی هست رو وارد کنم...
اکانت UK هم دارم

نه بابا چرا دود بشه بره هوا
شما یه یوزر دیگه بساز تو کنسولت بعد برو اکانت ریجن 2 بساز (کشور رو انگلیس بردار) بعد از ساختن اکانت بازی رو بزار تو دستگاه برو تو یوزری که اکانت ریجن 2 توش ساخته شده بعد از اینکه بازی رو اجرا کردی کد رو بزن قبول میکنه
UK دارم...
اگه اونجا کد آنلاین رو بزنم،واسه اکانت اصلیم که US هم جواب میده...؟میشه بازی کرد دیگه؟
ممنون

اگه اونجا کد آنلاین رو بزنم،واسه اکانت اصلیم که US هم جواب میده...؟میشه بازی کرد دیگه؟
ممنون
آره ميشه ، من اينكارو كردم و شد ... البته از موقعي كه اين كارو كردم فقط 2،3 بار آنلاين زدم از بس لگ داشت ديگه MK رو به كل ترك كردم .

• Like
Reactions: RezaRazeR
DLC نمیخوام بگیرم...میخوام کد آنلاین بازی کردن و... که تو جعبه بازی هست رو وارد کنم...
اکانت UK هم دارم

UK دارم...
ممنون
ببین عزیز ریجن بازیت 2 هست پس با اکانت UK وارد psn بشو (sign in) بعد بازی رو اجرا کن تو قسمت extras برو رو redeem code کد انلاین رو وارد کن. فکر نکنم ساده تر از این روش باشه
چیزی هم که واضحه کد های آنلاین و dlc ها رو باید با اکانت ریجن خود بازی وارد کنید
dlc us (region1) = account us (region 1)
dlc uk (region2) = account uk (region 2)
1

اقا کسی این فتالاتی رو دیده؟
همونی که میگه :
"that's hot"
"you're hot"
"how about a kiss"
"yeah sure"

بهترین فتالاتی scorpion I همینه به نظرم
شدیدا پیشنهاد میشه ببینید:))

چطور میشه انجام داد این حرکت رو؟:x

لینک

اقا کسی این فتالاتی رو دیده؟
همونی که میگه :
"that's hot"
"you're hot"
"how about a kiss"
"yeah sure"

بهترین فتالاتی scorpion I همینه به نظرم
شدیدا پیشنهاد میشه ببینید:))

چطور میشه انجام داد این حرکت رو؟:x

لینک

باید لباس Classic رو از اولین Dlc برای Scorpion بگیری.فقط با اون لباس میشه.دکمه هاش هم اینطوره:

پایین,بالا,بالا,مثلث.

اگه نداری پیشنهاد میکنم بگیری چون واقعا Fatality خاطره انگیزیه.

باید لباس Classic رو از اولین Dlc برای Scorpion بگیری.فقط با اون لباس میشه.دکمه هاش هم اینطوره:

پایین,بالا,بالا,مثلث.

سلام
این علائم پایین,بالا,بالا,مثلث. را کجا باید وارد کرد؟
آیا برای گرفتن DLC باید کنسول بازی به اینترنت وصل کنم یا می توانم با کامپیوتر دانلود کنم و آنرا به بازی منتقل کنم؟
من بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون

سلام
این علائم پایین,بالا,بالا,مثلث. را کجا باید وارد کرد؟
آیا برای گرفتن DLC باید کنسول بازی به اینترنت وصل کنم یا می توانم با کامپیوتر دانلود کنم و آنرا به بازی منتقل کنم؟
من بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون
سلام
اين كد يه Fatality هست ، وقتي طرفو ميكشي و ميگه (Finish ( Him or Her بايد بزني .
براي گرفتن DLC كنسول بايد به PSN وصل شه و از Store مربوط به ريجن بازي بخريد ...
اگر هم كه هك كردين كه بحثش جداس ، اونم ميشه ( خرج هم نداره ) فقط بايد بريد تو تاپيك مربوط .

پایین,بالا,بالا,مثلث.

لباس کلاسیکش رو دارم
اما میزنم نمیشه!

چقدر از حرف فاصله داشته باشم؟

سلام
اين كد يه Fatality هست ، وقتي طرفو ميكشي و ميگه (Finish ( Him or Her بايد بزني .
براي گرفتن DLC كنسول بايد به PSN وصل شه و از Store مربوط به ريجن بازي بخريد ...
اگر هم كه هك كردين كه بحثش جداس ، اونم ميشه ( خرج هم نداره ) فقط بايد بريد تو تاپيك مربوط .

ممنون دوست عزیز از اینکه جوابم را دادی
من در منزل به اینترنت درسترسی ندارم تا بتوانم کنسول را به اینترنت وصل کنم
با این حساب آیا نمی توانم DLC بگیرم؟
در ضمن بعد از اینکه طرفو كشتم و جمله (Finish ( Him or Her را گفت و كد Fatality را زدم چه اتفاقی می افتد؟
آیا با زدن كد Fatality امکانات بیشتری به من می دهد؟ آیا در این زمان نیاز به وصل بودن به اینترنت ندارد؟
ممنون

ممنون دوست عزیز از اینکه جوابم را دادی
من در منزل به اینترنت درسترسی ندارم تا بتوانم کنسول را به اینترنت وصل کنم
با این حساب آیا نمی توانم DLC بگیرم؟
در ضمن بعد از اینکه طرفو كشتم و جمله (Finish ( Him or Her را گفت و كد Fatality را زدم چه اتفاقی می افتد؟
آیا با زدن كد Fatality امکانات بیشتری به من می دهد؟ آیا در این زمان نیاز به وصل بودن به اینترنت ندارد؟
ممنون

داداش مثل این که کمبت باز نیستی کمبت به بازایه که به خاطر گیم پلیش و سکرت ها اینقدر محبوبه یادم رفت به خاطر خوشونتش هم محبوبه:d:d
شما فعلا کبتو همین جوری بازی کن فیتالیتی یو اینارو ردیف شدی میریم سراغ DLC....:d:d:d

کمک

سلام
اولا از همه دوستان و اساتید محترم تشکر می کنم
یه مشکلی من با بازی دارم تو رو خدا یکی کمک کنه . من وارد بازی که می شم نه میتونم خشم بزنم نه اون دکمه r2 +l2 کار میکنه
مثلا من با سابزیرو همه فن هاشو بلدم خونه دوستم که بازیو تموم کرده میزنم ولی با دستگاه خودم هیچ کدوم از یخ پرتاب کردنو ... کار نمی کنه
مشکل از کجاست ؟
حتی گفتم شاید بازی ایراد داره رفتم دوباره از بیرون خریدم بازم نشد

سلام
اولا از همه دوستان و اساتید محترم تشکر می کنم
یه مشکلی من با بازی دارم تو رو خدا یکی کمک کنه . من وارد بازی که می شم نه میتونم خشم بزنم نه اون دکمه r2 +l2 کار میکنه
مثلا من با سابزیرو همه فن هاشو بلدم خونه دوستم که بازیو تموم کرده میزنم ولی با دستگاه خودم هیچ کدوم از یخ پرتاب کردنو ... کار نمی کنه
مشکل از کجاست ؟
حتی گفتم شاید بازی ایراد داره رفتم دوباره از بیرون خریدم بازم نشد
دوست عزیر بازیت کیپه؟!!
اگه آره باید میدادی یه پچم روش نصب میکردن البته خودتم میتونی:الته مربوط میشه به mortal kombat jailbreakd:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or