Mortal Kombat | PS3

سلام دوستان یه سوال بسیار فنی؟
من دیروز بازی رو گرفتم البته کپیش!! الان یه مشکلی دارم بازی کلا سالمه فقط نمیتونم 2 نفر بازی کنم یعنی دسته دوم کار نمیکنه دکمه start اش. بازی من مشکل داره یا همه مارتال کمبت ها اینجوریه؟
بعد یه سوالم راجب فن ها وقتی اون درجه فنم پر میشه چجوری باید فن اجرا کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال بسیار فنی؟
من دیروز بازی رو گرفتم البته کپیش!! الان یه مشکلی دارم بازی کلا سالمه فقط نمیتونم 2 نفر بازی کنم یعنی دسته دوم کار نمیکنه دکمه start اش. بازی من مشکل داره یا همه مارتال کمبت ها اینجوریه؟
بعد یه سوالم راجب فن ها وقتی اون درجه فنم پر میشه چجوری باید فن اجرا کنم؟
اینکارو بکن داخل بازی که رفتی استارت رو که زدی اسکورپیون میزنه دهن مهن اسکورپیون رو میاره پایین=))دکمه R1 یا R2 یکی از این دوتا رو بزن میره توی دونفره هرچی بیشتر بزنی تعداد بیشتر میشه!;)

اینکارو بکن داخل بازی که رفتی استارت رو که زدی اسکورپیون میزنه دهن مهن اسکورپیون رو میاره پایین=))دکمه R1 یا R2 یکی از این دوتا رو بزن میره توی دونفره هرچی بیشتر بزنی تعداد بیشتر میشه!;)
اینو میدونم!! موقع انتخاب کردن یار که باید دکمه select زد دکمه کار نمیکنه!! ولا قسمت 2 نفررو که بلدم:d

نه چجوری باید اینکارو بکنم؟
دوستان بیشتر واردن خوب شما اول باید patch بازی رو دانلود کنی که متاسفانه لینک ندارم اگه درست نشد باید eboot بازی اصلی رو بریزی یعنی یه قسمتی از فایل اصلی رو باید دانلود کنی و توی هارد بریزی که البته این روش برای کسانی است که از هارد اکسترنال استفاده میکنند ولی اگه نه باید با مولتی من انجام بدید!;)

• Like
Reactions: shayan1989
دوستان بیشتر واردن خوب شما اول باید patch بازی رو دانلود کنی که متاسفانه لینک ندارم اگه درست نشد باید eboot بازی اصلی رو بریزی یعنی یه قسمتی از فایل اصلی رو باید دانلود کنی و توی هارد بریزی که البته این روش برای کسانی است که از هارد اکسترنال استفاده میکنند ولی اگه نه باید با مولتی من انجام بدید!;)
من هارد اکسترنال دارم.... این مولتی من که میگی چیه دیگه:d شرمنده من زیادی تازه کارم

اقا یکی حرکات و فن های بازی میتونه به من بگه؟ تو move list که میرم چیز زیادی دستگیرم نمیشه!! جهت هارو چجوری باید زد؟ با هم گرفت یا دون دونه؟ سریع یا اروم؟ کسی یه توضیح بده ممنون میشم یا جایی معرفی کنه که اموزش داده باشن....

help

سلام
اولا از همه دوستان و اساتید محترم تشکر می کنم
یه مشکلی من با بازی دارم تو رو خدا یکی کمک کنه . من وارد بازی که می شم نه میتونم خشم بزنم نه اون دکمه r2 +l2 کار میکنه
مثلا من با سابزیرو همه فن هاشو بلدم خونه دوستم که بازیو تموم کرده میزنم ولی با دستگاه خودم هیچ کدوم از یخ پرتاب کردنو ... کار نمی کنه
مشکل از کجاست ؟
حتی گفتم شاید بازی ایراد داره رفتم دوباره از بیرون خریدم بازم نشد
سلام دوست عزیز مشکل از بازی نیست
باید به قسمتinstal pakage بری و پکیجشو نصب کنی

اقا یکی حرکات و فن های بازی میتونه به من بگه؟ تو move list که میرم چیز زیادی دستگیرم نمیشه!! جهت هارو چجوری باید زد؟ با هم گرفت یا دون دونه؟ سریع یا اروم؟ کسی یه توضیح بده ممنون میشم یا جایی معرفی کنه که اموزش داده باشن....

رفتی مو لیست یه دایره بزن:d:d:dدو نفره هم میشه خوبم میشه بازی کرد من با دسته PS2 دو نفره میزنم:d:d

رفتی مو لیست یه دایره بزن:d:d:dدو نفره هم میشه خوبم میشه بازی کرد من با دسته PS2 دو نفره میزنم:d:d
الان مشکل من دو نفر شدن بازی نیست مشکلم زدن فن و فنون.... :d این روشی هم که گفتی دمت گرم امتحان میکنم ببینم بازی 2 نفره میشه یا نه؟
اما مشکل ما فعلا اینه که فن خاصی نمیتونیم بزنیم و فقط با مشت و لگد میبریم بازی هارو:d

الان مشکل من دو نفر شدن بازی نیست مشکلم زدن فن و فنون.... :d این روشی هم که گفتی دمت گرم امتحان میکنم ببینم بازی 2 نفره میشه یا نه؟
اما مشکل ما فعلا اینه که فن خاصی نمیتونیم بزنیم و فقط با مشت و لگد میبریم بازی هارو:d

باید میدادی پچ بازی رو میریختن تو بازی های کپی این مشگل هستش باید پچ بریزی.....زیادم اینجا درباره مسائل کپی سئوال نکن:d:d:d:dخواستی بیا تو پروفایلم:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or