Mortal Kombat | PS3

سلام
دیشب داشتم بازی میکردم مثل اون قدیما یکی اومد اون گوشه گفت happy!!!!!! :dاون موقع هم نفهمیدم یعنی چی الانم نمیفهمم بره چی میاد ؟!!! بره چی مییاد؟!!!! راستی اون آخرش بره چی میگه fatality

دوستان سلام
منم بالاخره رفتم خریدمش ریجن 2 60 تمن :|
به هر حال خریدیم بیخیال بقیش نسخه کلکتورشم زیروزو کردم بازارو نبود یه جا گفت 300 تا سفارش دادیم اومده تخلیه کردیم ولی گمرک نمیزاره ترخیص کنیم الان 3 ماهه به مشکل خوریم :|
2 تا سوال از اساتید دارم
1 اینکه من چجوری بازی رو رو هارد نصب کنم؟ چون پشت جعبه نوشته 4 گیگ مینیموم میخواد ولی هر کاری کردم نتونستم گیر بیارم
2 اینکه این کدی که تو پک بازی هستش حالت scratch داره؟ یعنی با ناخونی چیزی باید بکشیم پاک بشه یه همینطور معلومه؟ آخه تو بازار که بازش کردم سلفونشو دیدم کدش معلومه فعلا که سرور ها تعطیلن ببینم درسته یا نه گفتم بپرسم که اگه نباید معلوم باشه برم پس بدمش
==========
منم تو منو 2 تا کریتوس میبینم ولی یکی رو انتخاب نمیکنه جریان چیه؟

دوستان سلام
منم بالاخره رفتم خریدمش ریجن 2 60 تمن :|
به هر حال خریدیم بیخیال بقیش نسخه کلکتورشم زیروزو کردم بازارو نبود یه جا گفت 300 تا سفارش دادیم اومده تخلیه کردیم ولی گمرک نمیزاره ترخیص کنیم الان 3 ماهه به مشکل خوریم :|
2 تا سوال از اساتید دارم
1 اینکه من چجوری بازی رو رو هارد نصب کنم؟ چون پشت جعبه نوشته 4 گیگ مینیموم میخواد ولی هر کاری کردم نتونستم گیر بیارم
2 اینکه این کدی که تو پک بازی هستش حالت scratch داره؟ یعنی با ناخونی چیزی باید بکشیم پاک بشه یه همینطور معلومه؟ آخه تو بازار که بازش کردم سلفونشو دیدم کدش معلومه فعلا که سرور ها تعطیلن ببینم درسته یا نه گفتم بپرسم که اگه نباید معلوم باشه برم پس بدمش
==========
منم تو منو 2 تا کریتوس میبینم ولی یکی رو انتخاب نمیکنه جریان چیه؟

مبارکه :دی
۱- نصب رو هارد نداره
۴ گیگ هم واسه سیو و dlc اینها مینویسه معمولا!
۲-نه کد رو بی پروا نوشته ! :دی همونجوریه خیالت راحت
۳-من هم قضیه این ۲ تا کریتوس رو نفهمیدم

مبارکه :دی
۱- نصب رو هارد نداره
۴ گیگ هم واسه سیو و dlc اینها مینویسه معمولا!
۲-نه کد رو بی پروا نوشته ! :دی همونجوریه خیالت راحت
۳-من هم قضیه این ۲ تا کریتوس رو نفهمیدم
قضیه نداره 2 تا کریتوس
اون یکی رو نفر دوم میتونه انتخاب کنه :d

سلام دوستان
من کلا با ضربات مشکل دارم.نمیدونم چطوری ضربات رو یکسره بزنم.تو قسمت آموزشی هم رفتم نمیشه.مثلا اون قسمت که میگه سه بار چهار خونه رو فشار بدیم هر چقد هم سریع میزنمش بازم تیک نمیخوره.اگه میشه راهنماییم کنید.یا مثلا وقتی میگه دو بار جلو رو فشار بدم بعد سه چهار بار که فشار میدم شانسی تیک میزنه.اینایی که گفتم همه تو قسمت آموزشی بازی بود.شما امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارین یا نه.به منم کمک کنین.امکانش هست که دسته من مشکل داشته باشه؟
ممنون میشم اگه یه نفر کامل واسم توضیح بده که مشکل از کجاست:((

سلام دوستان
من کلا با ضربات مشکل دارم.نمیدونم چطوری ضربات رو یکسره بزنم.تو قسمت آموزشی هم رفتم نمیشه.مثلا اون قسمت که میگه سه بار چهار خونه رو فشار بدیم هر چقد هم سریع میزنمش بازم تیک نمیخوره.اگه میشه راهنماییم کنید.یا مثلا وقتی میگه دو بار جلو رو فشار بدم بعد سه چهار بار که فشار میدم شانسی تیک میزنه.اینایی که گفتم همه تو قسمت آموزشی بازی بود.شما امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارین یا نه.به منم کمک کنین.امکانش هست که دسته من مشکل داشته باشه؟
ممنون میشم اگه یه نفر کامل واسم توضیح بده که مشکل از کجاست:((
مشكل از دستت نيست اين پچ رو دانلود و نصب كني درست ميشه

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...S30522_00-MORTALKOMBATPTCH-A0101-V0101-PE.pkg

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...S30522_00-MORTALKOMBATPTCH-A0101-V0101-PE.pkg
اولش که نصب کردم بازی از کار افتاد ولی سه چهار بار دیگه نصب کردم درست شد.خیلی متشکرات یا حبیبی.انگار این پچ یه ذره ایراد داره چون یه بار درست کار میکنه یه بار خراب

آخرین ویرایش:

اقا من اینو نسب کردم کلا بازی فقط منوی اولش میاد وقتی وارد بازی میشه صفحه کلا سیاه میشه :(( همون یه ذره که بالا میومدم دیگه پخ پخ شد.تو همون صفحه که میخواد وارد مبارزه بشه گیر میکنه و لود نمیشه

Mortal kombat | Jailbreak

دوستان کسی میتونه بگه این لباس هایی که خریدیم برای کاراکترها چه مدلی باید عوض کنیم هر کاری کردم همون لباس قبلیشون میاد !
این فاتالیتی دوم کریتوس رو چه مدلی آزاد کنیم من برای همه کاراکترها رو خریدم برای کریتوس نیستش ؟

فاتالیتی دوم کریتوس رو چه مدلی آزاد کنیم من برای همه کاراکترها رو خریدم برای کریتوس نیستش ؟
تو اين عكس فيتاليتيهاي همه كركترها هستش فيتاليتي دوم كريتوس هم داره يك بار بزني آزاد ميشه من خودم فيتاليتي چند تاشون رو همينطوري آزاد كردم :d
z6oj4ejkry4pvp3fcrjq.jpg

سلام دوستان

من تو قسمت story mod تو مرحله اخر شائو کان رو هر کاری می کنم نمی تونم بزنم چطوری میشه شکستش داد؟؟؟؟؟؟
واقعا سخته دیگه امروز اینقدر لجم گرفته بود نزدیک بود دسته رو بشکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or