baris manco
کاربر سایت
بله دوست عزیز... بغیر از کریتوس که لباسش وقتی ازاد میشه که یه بار باهاش Ladder رو تموم کنی.بلاخره با تلاش فراوان story mode تموم شد
عجب داستان آبکی داشت :biggrin1:
آخرش نفهمیدیم کی مُرد کی زنده موند :biggrin1:
همه لباس ها و fatality ها و .... از تو krypt باید باز شه؟
حواستون باشه این krypt خطریه ها :biggrin1:
دیشب ساعت ۳ داشتم الکی واسه خودم خرید میکردم در نهایت آرامش
یهو یه بچه جِن پرید خِرم رو گرفت یه سر و صدا هم را انداخت :biggrin1: قلبم اومد تو دهنم
جدا؟؟؟ من کل Krypt رو زیر و رو کردم تا حالا به همچین چیزی بر نخوردم! :d
عجب... واجب شد یه سر دوباره برم krypt گشت زنی ببینم این موجود پلید چیه :dآره بابا :biggrin1:
تو اون بخش وسط که گیوتین و اینا داره داشتم میچرخیدم یهو یه چیزی عین این
جونور های rage پرید جلو جیغ کشید نیم ساعت قفل بودم :biggrin1:
خالی کردن Krypt هم تروفی داره؟
عجب... واجب شد یه سر دوباره برم krypt گشت زنی ببینم این موجود پلید چیه :d
بله... krypt دو تا تروفی داره. 50% ـش رو خالی کنی یه برنز میده کلش رو خالی کنی یه نقره.![]()
من نگاه نمی کنم!!! باید خودم خفتش کنم :dاینجانب رفتیم این بچه جن رو خفت کردیم :d آخه Ed boon این چیزا چیه ! نمیزاره آدم به دل خوش خرید کنه یهو این نکبت میپروه وسط آدرنالین کاذب ایجاد میکنه :d
تصویری از این جانور ( خداییش چیه حالا ! :d ) تو Spoiler میذارم شاید یکی خواست سورپرایز شه :d
نه... امتیاز گرفتن خیلی راحته، با Beginner برو Ladder، هر Flawless victory هزار امتیاز میده... 1 ساعته می تونی کلی امتیاز بگیری.cheat نداره بازی برای امتیاز گرفتن ؟
اینجانب رفتیم این بچه جن رو خفت کردیم :d آخه Ed boon این چیزا چیه ! نمیزاره آدم به دل خوش خرید کنه یهو این نکبت میپروه وسط آدرنالین کاذب ایجاد میکنه :d
تصویری از این جانور ( خداییش چیه حالا ! :d ) تو Spoiler میذارم شاید یکی خواست سورپرایز شه :d
![]()
اقا چرا این موجود پلید نیست پس!!! من الان کاملا مجهز (:d) تو krypt ام ولی خبری ازش نیست. دقیقا کجا روءیت شدن ایشون؟ :d
اقا چرا این موجود پلید نیست پس!!! من الان کاملا مجهز (:d) تو krypt ام ولی خبری ازش نیست. دقیقا کجا روءیت شدن ایشون؟ :d
بله بلههههه.... تو راه برگشت به رودخونه که بودم کاملا ناگهانی پرید رو صورتم! اصلا انتظارشو نداشتم... دسته از دستم پرت شد :d
با تشکر از دوستان، ترس منم ریخت :d