Mortal Kombat | PS3

دوستان
جرا من وقتی دونفره میکنم دسته 2 کار نمیکنه یعنی میگه استارت بزن برای انتخاب ولی هرچی میزنم کار نمیده
بعدش چطوری قدرتاشون استفاده کنم مثلا از یخ از دود یا از تیرهاشون

کسانی که لباس دوم اسکرپین رو میخوان:
برید قبرستون ،krypt ؛ در کل 2 تا قبر با معبد هست که یکیش 1500 تا پولشه، از 1500 تا هم بیشتر نداریم.
برید بخریدش و حال کنید:biggrin1:
دوستان
جرا من وقتی دونفره میکنم دسته 2 کار نمیکنه یعنی میگه استارت بزن برای انتخاب ولی هرچی میزنم کار نمیده
بعدش چطوری قدرتاشون استفاده کنم مثلا از یخ از دود یا از تیرهاشون
اینو دانلود کن بریز رو دستگاهت:
http://s7.uploadfa.com/files/4/x4lm7pzje9o517/MK9-pkg-ps3.rar
مشکل دیگه ای هم داشتی اینجا مراجعه کن:
Mortal kombat | Jailbreak

دوستان یک سوال در مورد بخش داستانی :

این Shao Kahn و باید چطور با Liu Kang شکست بدی همش با این تبرش میفته بجونم میپرم از بالا بزنم اونم میپره میشینم مشت بزنم اونم دفاع میکنه :دی

آخرین ویرایش:
عزیز این که 360 هستش چیزی از PS3 نداری !

این Shao Kahn و باید چطور با Liu Kang شکست بدی همش با این تبرش میفته بجونم میپرم از بالا بزنم اونم میپره میشینم مشت بزنم اونم دفاع میکنه :دی
واسه 360 هم نیستش قرار دادیه با یک کاراکنر که رمزاشو حفظی تطابق بده معلوم میشه هر کدوم چه دکمیه.
فاصلتو باهاش حفظ کن و از پرتاب آتیش دست بر ندار راه دیگه ای نداره

عزیز این که 360 هستش چیزی از PS3 نداری !

بابا به خدا کار خاصی نداره کشتن این بشر، آپرکات له ـش میکنه،فقط بپرید پشت سرش آپر بزنید؛هی بپرید تا نیزه نره تو قلبتون، دوباره جامپ کن پشت سرش 2 تا مربع یه آپ بزن 13 % دمیج میده، از کمبو های کامپلکس هم کمک بگیرید، Xray هم فراموش نشه...!

اینم برای دوستانی که عشق مبارزه ی خونین هستن :
Mortal Kombat : Prima Official Game Guide
321 pages | English | ISBN: 9780307890962 | PDF | 69.05 MB
فقط یادتون باشه اگه این فایل رو گرفتین ، یاد من هم باشید که گفتم :
نامردین اگه Mortal Kombat Kollector's Edition رو جایی تو تهران ببینید یا سراغ داشته باشید و به من خبر ندید .
بچه ها خبری نشد ؟؟؟؟

سلام از دوستان كسي هست كه بدونه فاتاليتي سوم ساب زيرو و اسكورپين و رپتايل رو چطوري بايد زد؟

يكي از دوستان تو بخش 360 اين عكس رو گزاشته بود فكر كنم كارت رو راه بندازه
z6oj4ejkry4pvp3fcrjq.jpg

ازش فاصله بگیر و با پرتاب اتش از دور بکشش .

پ.ن : با تنها کسی که خیلی راحت این Shao Kahn رو روی درجه expert کشتم . کسی نبود جز استاد ریدن:x ازش فاصله می گرفتم و تا میومد چکش یا نیزه پرتاب کنه با یه پایین بالا از پشتش در میومدم و می زدمش :d خیلی جواب داد ! پدرشو در اوردم :d

اینم برای دوستانی که عشق مبارزه ی خونین هستن :
Mortal Kombat : Prima Official Game Guide
321 pages | English | ISBN: 9780307890962 | PDF | 69.05 MB
فقط یادتون باشه اگه این فایل رو گرفتین ، یاد من هم باشید که گفتم :
نامردین اگه Mortal Kombat Kollector's Edition رو جایی تو تهران ببینید یا سراغ داشته باشید و به من خبر ندید .
لینک کمکی ۱
لینک کمکی ۲

سلام یه سئوال میپرسم نخندید باشه:))
این فنهای که میزنن چجوریاست تو بازی میزنن صفحه سیاه و سفید میشه اسمش چیه؟!!راتی اون گوشه پایین او یاروها پر میشه اسمش چیه؟!!!:d

سلام یه سئوال میپرسم نخندید باشه:))
این فنهای که میزنن چجوریاست تو بازی میزنن صفحه سیاه و سفید میشه اسمش چیه؟!!راتی اون گوشه پایین او یاروها پر میشه اسمش چیه؟!!!:d

منظورت X-RAY هستش که اسکلت میشه :دی
ببین وقتی نوار نارنجی اون پایین پر میشه R1 , L1 و با هم بزن تمام بعضیهاشون باید نزدیک باشی :دی میخوای همه چیز و کلا یاد بگیری برو قسمت تمرین همون گزینه اول :دی

این قسمت TOWER بعضیهاش معلوم نیست چطور میشه رد کرد بعضی مراحل بجز راه رفتن هیچ ضربه ای نمیشه زد جریان اونا چیه :دی

منظورت X-RAY هستش که اسکلت میشه :دی
ببین وقتی نوار نارنجی اون پایین پر میشه R1 , L1 و با هم بزن تمام بعضیهاشون باید نزدیک باشی :دی میخوای همه چیز و کلا یاد بگیری برو قسمت تمرین همون گزینه اول :دی

این قسمت TOWER بعضیهاش معلوم نیست چطور میشه رد کرد بعضی مراحل بجز راه رفتن هیچ ضربه ای نمیشه زد جریان اونا چیه :دی

اونا رو یه ذره فرار کنی از دست حریف کم کم می تونی هم بپری هم فن بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or