Mortal Kombat | PS3

اقا این لباس های جدید که برای کاراکتر ها باز می شه رو چطوری باید انتخاب کنیم . منظورم اینه که چطوری لباس کاراکتر هارو عوض کنم . الان مال خیلی هارو خریدم ولی نمی تونم عوض کنم !

p.s : یادمه قبلا کاراکتر noob یه کمبو داشت که یه هاله می انداخت روی دشمن و هرچی دشمن بهت ضربه می زد از جون خودش کم می شد ! هر چی فکر کردم اون کمبو یادم نیومد . کسی بلده به ما بگه !

p.s 2 : کسی کمبو و فیتالیتی مخفی از noob بلده به ما بگه شاید من بعضی چیزهارو ندونم ! ممنون .

اقا این لباس های جدید که برای کاراکتر ها باز می شه رو چطوری باید انتخاب کنیم . منظورم اینه که چطوری لباس کاراکتر هارو عوض کنم . الان مال خیلی هارو خریدم ولی نمی تونم عوض کنم !
قبل از اینکه بازیکنت رو انتخاب کنی، دکمه ی استارت رو بزن.
اینو باید پایین صفحه مثل بقیه دکمه ها میذاشتن! از دستشون در رفته :d

p.s : یادمه قبلا کاراکتر noob یه کمبو داشت که یه هاله می انداخت روی دشمن و هرچی دشمن بهت ضربه می زد از جون خودش کم می شد ! هر چی فکر کردم اون کمبو یادم نیومد . کسی بلده به ما بگه !

p.s 2 : کسی کمبو و فیتالیتی مخفی از noob بلده به ما بگه شاید من بعضی چیزهارو ندونم ! ممنون .
رو هر شخصیت که start بزنید اگه لباسش باز شده باشه میشه عوض کرد.
اون کمبو نبود special move بودش.این جا ولی خیلی ضعیفتره فقط یه مدت کوتاه حریف نمیتونه گارد بگیره. پایین جلو مربع بد نیس یه سر از تو منوی استارت رمزا رو نیگا کنی ها.

رو هر شخصیت که start بزنید اگه لباسش باز شده باشه میشه عوض کرد.
اون کمبو نبود special move بودش.این جا ولی خیلی ضعیفتره فقط یه مدت کوتاه حریف نمیتونه گارد بگیره. پایین جلو مربع بد نیس یه سر از تو منوی استارت رمزا رو نیگا کنی ها.
نه اون پایین جلو مربع نیست ! اونی که من می گم خیلی با این فرق داشت . بعید می دونم تو اینجا نذاشته باشن واسش !
کمبو هر شخصیت محدود به اون لیستی که می بینی نیست که فقط به همون بخوای اکتفا کنی ! هر شخصیت یه عالمه کمبو مخفی هم داره !

من تا چندروز دیگه بازی رو میگیرم به دوستان ملحق میشم ... جاش امروز Socom رو گرفتیم :d

weoepxhzupl9zutd8sjc.jpg

من challenge tower تمام کردم بدجوری حال داد:d
300 بد جوری جيگر در آورد
حيف که تروفی Online داره وگر نه پلات رو شاخش بود
برم تو کار نيجا گيدن سيگما خودمون
challenge اون تازه تموم شده:d

آخرین ویرایش:
یه سوال اگه چلنج ها رو بخریم یعنی اسکیپ کنیم مشکلی که نداره یعنی تروفی رو که میده آخرش ؟
فقط تروفی لباس سوم میلینا رو میده.
=========================

بالاخره بعد از روزها تلاش تونستم مرحله 300 رو بدون اینکه کمی از جونم بره، رد کنم!!!! خیلی سادست، با استفاده از ضعف هوش مصنوعی خیلی راحت تموم شد :d
اگر کسی کمک خواست بگه شاید تونستم کمکی بکنم

=========================

بالاخره بعد از روزها تلاش تونستم مرحله 300 رو بدون اینکه کمی از جونم بره، رد کنم!!!! خیلی سادست، با ضعف هوش مصنوعی خیلی راحت تموم شد :d
اگر کسی کمک خواست بگه شاید تونستم کمکی بکنم

آره بگو که سخت درمانده ایم.من خودمو کشتم با اسکوبی دوو تا وسطای میلبنا رفتم.

اگر بخوام توضیح بدم که خیلی توصیف کردن و متوجه شدنش سخته.
ولی سعی می کنم امروز فردا یه فیلم از چلنج 300 بگیرم تو همین تاپیک بذارم.
بازیکن مورد استفادم هم Stryker بود

اصلا نياز به هيچ کاری نيست
اينو ميگم که همه حال کنن شما 5 دست بباز بعد از زدن هر فرد خونت برميگرده
و کلی هم گلابی ميشن:d

• Like
Reactions: Emperor visari
درسته کپی بازی میکنیم دلیل نمیشه جواب من و ندینا :دی همه مراحل زیر و skip میکنم :دی

آقا این مراحلی که کلا ضربه زدن نداره چیکار باید بکنیم من میپرم میشینم هرکاری میکنم میبازم :دی شاید آسون باشه ولی من نفهمیدم .
یک سوال دیگه کل لباسها آزاد کردنی هستند من که بجز یک لباس چیزی نمیبینم start هم میزنم ولی همون لباسه :دی

درسته کپی بازی میکنیم دلیل نمیشه جواب من و ندینا :دی همه مراحل زیر و skip میکنم :دی

آقا این مراحلی که کلا ضربه زدن نداره چیکار باید بکنیم من میپرم میشینم هرکاری میکنم میبازم :دی شاید آسون باشه ولی من نفهمیدم .
یک سوال دیگه کل لباسها آزاد کردنی هستند من که بجز یک لباس چیزی نمیبینم start هم میزنم ولی همون لباسه :دی
بعد از آزاد کردن لباس باید بری Nekropolice(فکر کنم درست نوشتم)یه بار کسی که لباسشو آزاد کردی انتخاب کنی بعدش اجازه میده با زدن استارت مشخص کنی لباس اولشو میخوای یا دوم.راستی،کلا اگه با استارت چه لباس اول چه دوم رو انتخاب کنین واسه یه سری ها پررنگ تر میشه لباسشون،یه سری هام کلا رنگش فرق میکنه(مثل شیوا).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or