Mortal Kombat | PS3

اگه قرار بود برطرف بشه،گیم اسپات صبر میکرد و بعد نمره میداد و لگی بودن آنلاینشو به عنوان ایراد این بازی نمیشمرد
سلام دوست عزیز چند نفر از بچه ها تونستن چند دست آنلاین بزنن و همون چند دستی هم که آنلاین زدن گفتن هیچ لگی نداشته و انگار اونی که داشته باهاشون بازی میکرده کنارشون بوده مشکل آنلاین تا اینجا همینه که نمیشه آنلاین زد مگر گاهی اوقات چند دست میزنند بعدش دیگه نمیشه ،بنابراین مشکل لگ و تاخیر نیست بلکه قطع و وصل هست که اون عهم حل خواهد شد!

دوستان یه سوال:
من دیشب هم روی xbox بازی کردم هم روی ps3 اما مال ps3 حرکات و فنون و3 ظرب رو نمیزد,کسی میدونه مشکل از کجاست؟مثلا وقتی xپر میشه و باید L2 و R2 رو هم زمان بزنی این عمل نمیکنه,رو چندتا دستگاهم امتحان کردیم و باز هم همینجوری بود,بازی هم کپی گرفتیم,جان من هرکی میدونه کمک کنه که خیلی زد حال خوردیم:(

1 فایل اپدیت هست انو تو قسمت inestal نصب میکنی مشکل هل میشه

با سلام
من اون دوتا فایل رو جایگزین کردم اون پچ هم اینستال کردم اما تو حالت تمرینی فینیشیم ها اجرا نمیشه وقتی هم X پرمیشه چند ضرب رو نمیزنه،گاهی هم صفحه سیاه میشه کنسول هنگ میکنه
چی کار کنم؟

سلام من تو قسمت تمرینی مشگل دارم اونجایی که زده سه تا مربع پشت هم هر کاری میکنم نمیتونم چجوریاست؟!!!! راستی اصلا نمیتونم finishim بزنم!!!!!؟؟؟؟این چجوریاست؟!!:d

سلام من تو قسمت تمرینی مشگل دارم اونجایی که زده سه تا مربع پشت هم هر کاری میکنم نمیتونم چجوریاست؟!!!! راستی اصلا نمیتونم finishim بزنم!!!!!؟؟؟؟این چجوریاست؟!!:d

حتما چون از نسخه هک شده استفاده منکنی
چون مشکلات خودش رو داره که توی تاپیکش توضیح دادن راه حلش رو

بچه ها من میخوام بازی رو اورجینال بگیرم یه سوال دارم :
این مشکلاتی که بعضی از بچه ها میگن از جمله اجرا نشدن ضربات و حرکات و فنون فقط تو نسخه های هک شده بازی هست یا تو اورجینال هم هست این مشلات ؟ اگه تو اورجینال هم هست برای برطرف کردنش حتما باید کنسول به اینترنت وصل باشه تا آپدیت رو بگیری ؟ ( چون من کنسولم وصل نیست به اینترنت ) .

بچه ها من میخوام بازی رو اورجینال بگیرم یه سوال دارم :
این مشکلاتی که بعضی از بچه ها میگن از جمله اجرا نشدن ضربات و حرکات و فنون فقط تو نسخه های هک شده بازی هست یا تو اورجینال هم هست این مشلات ؟ اگه تو اورجینال هم هست برای برطرف کردنش حتما باید کنسول به اینترنت وصل باشه تا آپدیت رو بگیری ؟ ( چون من کنسولم وصل نیست به اینترنت ) .
من بازی اورجینالو دارم این مشکلاتو نداره;)

• Like
Reactions: Shah!n
دوستان من حرفه ای هیچ موقع فینیش نزده بودم منظور از Stage Fatality همون افتاد و مواد مذاب و .... هستش ! و آیا برای هر شخصیت فرق داره ؟
اگه جواب مثبته :
برای همه جلو ، پایین ، جلو ، دفاع ( در 360 RB و در پلی 3 R1 ) هست یا فقط برای نوب سایبوت

دوستان من حرفه ای هیچ موقع فینیش نزده بودم منظور از Stage Fatality همون افتاد و مواد مذاب و .... هستش ! و آیا برای هر شخصیت فرق داره ؟
اگه جواب مثبته :
برای همه جلو ، پایین ، جلو ، دفاع ( در 360 RB و در پلی 3 R1 ) هست یا فقط برای نوب سایبوت
بله برای هر شخصیتی فرق فوکوله

کشتن شائوکان خیلی اسونه! فقط ازش دور شید و هر وقت نیزه و پتک پرت کرد جاخالی بدید، بعد هر وقت که خندید سریع برید چند تا ضربه بهش بزنید (به نظر من بهترین ضربه، پایین + مثلث ـه) دوباره برگردید عقب و همین کارو تکرار کنید.
من با این روش flawless victory کردم :d

کشتن شائوکان خیلی اسونه! فقط ازش دور شید و هر وقت نیزه و پتک پرت کرد جاخالی بدید، بعد هر وقت که خندید سریع برید چند تا ضربه بهش بزنید (به نظر من بهترین ضربه، پایین + مثلث ـه) دوباره برگردید عقب و همین کارو تکرار کنید.
من با این روش flawless victory کردم :d

رو expert میری سمتش نقشِ میخ رو بازی میکنی با اون پُتکی که دستشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or