Mortal Kombat | PS3

رو expert میری سمتش نقشِ میخ رو بازی میکنی با اون پُتکی که دستشه...
به هیچ وجه نزدیکش نشو. فقط فقط وقتی که میخنده سریع برو یه مشت بزن دوباره برگرد عقب. به نظر من که این تنها راه کشتنشه!!!! واقعا از راه های دیگه هر جوری بخوای بزنیش غیر ممکنه.
اگر دیدی نمیشه مشت زد، با special attacks از راه دور بزنش. که این وقت بیشتری می بره

خب بالاخره ما هم موفق به بازی کردن این شاهکار شدیم !
واقعا بازی لذت بخشیه و بعد سال ها تونستم یه فایتینگ که باب میلم هست رو بازی کنم !
در واقع بعد از Tekken 3 از هیچ فایتینگی به این اندازه لذت نبرده بودم حتی از SF IV !
همه چیز عالیه البته به جز یه چیز که این منو بازی خیلی نامردیه این Scorpion پک و پوزه Sub-Zero رو میاره پایین ! کلا باحاله ولی من زیاد از این حرکت خوشم نیومد یه ذره هم به فکر Sub-Zero Fan ها نبودن در این زمینه !
در کل واقعا دسته NetherRealm درد نکنه که یه حال اساسی داد با این بازی !

اینم برای دوستانی که عشق مبارزه ی خونین هستن :
Mortal Kombat : Prima Official Game Guide
321 pages | English | ISBN: 9780307890962 | PDF | 69.05 MB
فقط یادتون باشه اگه این فایل رو گرفتین ، یاد من هم باشید که گفتم :
نامردین اگه Mortal Kombat Kollector's Edition رو جایی تو تهران ببینید یا سراغ داشته باشید و به من خبر ندید .

اقا اينجا كسي كپي بازي نميكنه پس سوالتو سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3اينجا بپرس

چرا دروغ میگی خیلیها بازی میکنن :d اینجا فقط نباید در مورد مباحث کپی خور صحبت کرد نه مثلا الان من پایین سوال میپرسم جواب نگیرم :d:d:d

سوال فکر نکنم اسپویل بخواد اما اسپویل میکنم :d

دوستان این قسمت tower بعضی مراحلش و مجبور میشم skip کنم این مراحلی که مبارزه کردن ممنوع هستش چیکار باید بکنم فقط میپرم اینور اونور :d

سلام دوستان من رسیدم به مرحله ی اخر challenge tower! ولی خیلی سخته نمی تونم ردش کنم. اگر skip ـش کنم تروفی رو میده یا نه؟ خیلی طولانی بود.. اثر انگشتام از بین رفت! :d

سلام دوستان من رسیدم به مرحله ی اخر challenge tower! ولی خیلی سخته نمی تونم ردش کنم. اگر skip ـش کنم تروفی رو میده یا نه؟ خیلی طولانی بود.. اثر انگشتام از بین رفت! :d
تروفی لباس سوم میلینا(انصافن بهترین لباسه:d) رو میده ولی tower master رو نه.

تروفی لباس سوم میلینا(انصافن بهترین لباسه:d) رو میده ولی tower master رو نه.
لباسش که شاهکاره!!!!!! :d
پس باید بیخیال پلاتینومش بشم :d هر کی که این تروفی ها رو طرح کرده واقعا بی انصاف بوده. فقط 1 طلا! حداقل 6 تا از تروفی ها باید طلا می بودن! :d

Story mod تمام شد، در کل این مورتال بازگشت بدی به دوران اوج نداشت، اما آنچنان Gold نبود برای من.
این Quan chi هم که بمیره دیگه،هر کی باید پروندش بسته باشه این بازش میکنه، لعنت بر او...
در مورتال بعدی منتظر Shinnok باشید....!
واقعا مرگ بر Ed boon بخاطر Rain

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or