Mortal Kombat | PS3

سلام دوستان

من تو قسمت story mod تو مرحله اخر شائو کان رو هر کاری می کنم نمی تونم بزنم چطوری میشه شکستش داد؟؟؟؟؟؟
واقعا سخته دیگه امروز اینقدر لجم گرفته بود نزدیک بود دسته رو بشکنم

آسونه!!

اول پایین و بالا رو بزن تا بری پشتش بعد یه آپرکات و تمام!

سلام دوستان

من تو قسمت story mod تو مرحله اخر شائو کان رو هر کاری می کنم نمی تونم بزنم چطوری میشه شکستش داد؟؟؟؟؟؟

عزیز سعی کن از پشتش در بیای ;)بشین مشت بزن ;) راحترین کاره :d

دوستان یک سوال من فتالیتی دوم :

هیچ جوری نمیتونم بزنم دو بار جلو رو میزنم سریع میدوه جلو اشکال کار من کجاست مکث هم میکنم کار نمیکنه :-/

دوستان یک سوال من فتالیتی دوم :

هیچ جوری نمیتونم بزنم دو بار جلو رو میزنم سریع میدوه جلو اشکال کار من کجاست مکث هم میکنم کار نمیکنه :-/

اگه میدوه نزدیک شو به حریف . یه ایراد فیتالیتی اینه که باید سریع باشی. با کدوم شخصیت میری؟؟

سلام دوستان

سلام دوست عزیز
توی همین تاپیک و تاپیک بخش 360 بارها به این سوال پاسخ داده شده. چند صفحه قبل رو مطالعه کن حتما به جوابت می رسی.

سلام
آقا من هرچی پول داشتم خرج قبرستون کردم ولی هر چی چرت و پرت بود باز شد.خرید تو قبرستون شانسیه؟راستی چنتا فتالیتی هم خرید کردم و همچنین چنتا لباس دوم کاراکترها ولی با دکمه استارت روی شخصیت نمیاد لباسش و اینکه فاصله فتالیتی هایی که خریدمو از کجا بدونم چقد باشه که بتونم اجرا کنم روی طرف؟
ممنون

به نظرتون جالب تربن شخصیت تو مبارزه کی هست.
من نظر شخصی مبارزه با اسکورپین لذت خاص خودش رو داره و دضمن کابال به شدت ضعیف کردند و ارماک خیلی قوی . کلا بالانس نیست شخصیتهای بازی

خب منم استوری مد و چلنجر تاور رو تمومش کردم !!:d:d ( نخندین خو تازه 4 روزه بازی رو گرفتم :d )

ولی خوبه کلا مخصوصا این کومبوها که خیلی با حال شدنو حس مبارزه رو بیشتر میکنن بکگراندهای مبارزه هم خیلی عالی طراحی شدن گرافیک هم که خوبه

نقاط ضعف هم که بنطرم روی صدا و موزیک اصلا کار نشده..... فتالیتیها هم که همشون سر و کله میزنن و نصف میکنن

اونوقت برای باز کردن لباس دوم هر بازیکنی خریدنش توی قبرستون کافی نیستا باید برین توی اون معبده ( گالریش !!) روی اون بازیکنی که لباسشو باز کردین X بزنید تا لباسو براتون باز کنه
اونوقت توی منوی انتخاب بازیکن روش X میزنی میپرسه کاستومایز 1 یا 2 ( و در مورد میلینا کاستومایز 3 هم داره که اوووف...!!)

اینم بگم حضور کریتوس در این شماره اونو بهترین بازی این سری بازیها و حتی بازیهای سال کرده
خیلی جدی نگیرین این آخرشو یک تیکه فن بازی درآوردیم :dدیگه حالا....:d

آقايون mk باز يكي به ما هم كمكي بكند(بخاطر ثوابش ميگويم)
هيچ كدوم از فن ها عمل نميكنه!هيچ كدوم از فيتاليتيها عمل نميكنه!حتي تو قسمت تست آزمايشيش هم رفتم هيچيز عمل نميكنه!مثلا عقب،جلو،مربع اگه تير ميندازه،من هر كاري ميكنم عمل نميكنه چه سريع بزنم چه آروم اصلا هيچيش كار نميكند.
خواهشا راهنمايي كنيد بد جور تو كف فيتاليتي هستيم.
چه كنيم؟

آقايون mk باز يكي به ما هم كمكي بكند(بخاطر ثوابش ميگويم)
هيچ كدوم از فن ها عمل نميكنه!هيچ كدوم از فيتاليتيها عمل نميكنه!حتي تو قسمت تست آزمايشيش هم رفتم هيچيز عمل نميكنه!مثلا عقب،جلو،مربع اگه تير ميندازه،من هر كاري ميكنم عمل نميكنه چه سريع بزنم چه آروم اصلا هيچيش كار نميكند.
خواهشا راهنمايي كنيد بد جور تو كف فيتاليتي هستيم.
چه كنيم؟

عزیز شما از بازی کپی استفاده کردی
تو بخش جیبرلگ کمبات جواب شما هست :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41132&page=10
بگردین جوابتون هست !!!

اینجا فقط در مورد خود بازی بحث میشه !!!

-------------------------------------

دوستان بعضی از مراحل TOWER نمیفهمم باید چیکار کنم :دی چیکار انجام بدم :دی اصلا عمر طرف کم نمیشه بعضیها رو فهمیدم با فن میزنم اما بعضی ها را نه :دی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or