Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
Don't lecture me dude!
شما که عاشق این سبکی اون موقع که SF4 , SSF4 Arcade Edition ,SFxTK و BlazBlue Calamity Trigger اومده بود کجا بودی؟ :دی

من عاشق این سبک نیستم عزیزم . من عاشق MK هستم که سالهاست یه نسخه درست درمونش برای PC منتشر نشده . به شدتم از SF متنفرم و تمام تلاشمو کردم اون موقع که SFIV معمولی رلیز شده بود یجوری باهاش سر کنم که برام لا اقل جای MK رو بگیره که متاسفانه از هر لحاظ به کلی باهم متفاوت بودن و عنوان دیگه معروفی نبود که بخوام اونای دیگه رو امتحان کنم . الانم که دارم ثانیه شماری میکنم روی PC این نسخه ش عرضه بشه (که میشه گفت جزو بهترین فایتی های این نسل و MK هم هست) برای این هست که تمام دوران کودکیم رو با MK و Sonic سر کردم و خاطراتی رو برام بوجود آوردن که تکرار نشدنیه . تو اینکه شما جزو کسانی هستی که فایتینگ رو بدرستی درک میکنه و ساعات زیادی رو یصورت حرفه ای با SF سر کردی شکی نیس . اما فراموش نکن کسان دیگه ای هم میتونن باشن که نیازی نیس حتما با SFXtekken و SF سرو کله زده باشن و به نوعی عقبه فایتینگ داشته باشن و شاید اندازه خودت (بلکه هم بیشتر) منتظر رلیز بازی و تجربه اون بصورت قانونی هستن . در مورد لینک دانلود هم شما درست میگی وجود برخی مشکلات که آپدیت و سرعت دانلود کند استیم بعضی مواقع کاربرا رو مجاب میکنه که فایلها رو از سایتهای دیگه دانلود و در پوشه استیم جایگزین کنن . اما منظور من کلی گویی بود خیلی از دوستانی که pm داده بودن به من غیب شدن و انگار از خرید بازی پشیمون شدن .

منم اینقدر علاقه داشتم که همه DLC های ایکس باکس رو خریدم. اما واقعا تنها دلیلی که میخوام ارجینال بزنم واسه انلاینشه . با این نت که من دارم با اینکه 1MB هست اما نمیتونم DOTA حتی بازی کنم.پینگ ها واقعا افتضاح هست .
با این شرایط واقعا سخته بخوام 100 تومن بدم واسه بازی که روی ایکس باکس دارمش.
با این حال آقا حمید لینک زیر با کد GMG25-BAWQB-8UQWG
25% تخفیف میده . میتونی خرید کنی واسمون ؟ چند درمیاد ؟

خیلی از دوستانی که pm داده بودن به من غیب شدن و انگار از خرید بازی پشیمون شدن
یه چیز که مثل روز واسم روشنه اینه که MK بر خلاف SF یه سری خصوصیاتی- M Rated Content- داره که باعث میشه خیلی از گیمران ایرانی بخوان تهیه اش کنن و منم فقط چند نفر می خوام که پایه بازی باشن. من جمله خود شما :)

با این نت که من دارم با اینکه 1MB هست اما نمیتونم DOTA حتی بازی کنم.پینگ ها واقعا افتضاح هست .
با این شرایط واقعا سخته بخوام 100 تومن بدم واسه بازی که روی ایکس باکس دارمش.
I hear you brother. به نظر من صبر کنی و از خود استیم بازی رو بگیری خیلی مطمئن تر باشه.

درود
sfکجا و mkکجا ! قابل مقایسه نیستند :d

به هر حال برای شناخت بیشتر ی سری اطلاعات باید بدم
این لیست کامل افراد البته به جز اون 4 نفری که صفحه قبل گذاشتم !

بازی بر خلاف دیکر فایتینگ ها دارای بخش داستانی قوی و خیره کننده هست
بخش Training هم یکی از کاملا ترین بخش ها هستند که تمام حرکات و فیتالیتی هارا در این بخش اموزش خواهید دید
بخش گیم پلی جدا از هیجان و نفس گیر بودن ی قابلیت جدید و عالی را به باز ی اضافه کرده به اسم X-Ray بدین صورت که در هنگام مبارزه ی نوار باریک در زیر شخصیت شما پر میشه که هر شخصیت به محض کامل شدن می تونید رو حریف X-Ray کنید به طوری که یک صحنه فوق هیجانی برای شما به ارمغان خواهد داشت و از استخوان فک گرفته تا دست پاهای حریف را خرده کرده و جون زیادی از طرف مقابل می تونید بگیرید البته برای هر شخصیت این فنون فرق میکنه که بسی به زیبای بازی افزوده هست :d
این هم ی چند تا تصویر برای درک بهتر

این هم یک تصویر از منوانتخاب بازیکن ها

این هم ی عکس یادگاری از بر بچ قهرمان و اساتید

[h=1]Mortal Kombat Komplete Edition Launch Trailer[/h]

HD BEST

HD

آخرین ویرایش:
جناب حمیدرضا! اگه پول داشتیم که میخریدیم:d شما هم پارت رو تو سر ما نزن! مجبوریم:dای غربانت ایشالا کرک بشه بخش انلاینش بتونیم با شما بازی کنیم:d

خب پیش بینیم درست از آب در اومد چیزی بنام preorder در استیم وجود نداره و نمیدونم فروشگاه های نظیر آمازون این preorder رو برای چی گذاشتن :d

Ed Boon در پروفایل تویتش خبر از اومدن بازی در تاریخ 3 JULY داد (چهار شنبه همین هفته ) . الکی دلمونو خوش کرده بودیم !

48905621449861347167.jpg

اقا یه سوال من الان متوجه نشدم... بازی عرضه ی دیجیتالی داره توی این هفته ... و یک ماه دیگه عرضه ی دیسک هست ... یعنی چی الان ؟ :d

یعنی یه چیزی مثل The Walking Dead ?

اقا یه سوال من الان متوجه نشدم... بازی عرضه ی دیجیتالی داره توی این هفته ... و یک ماه دیگه عرضه ی دیسک هست ... یعنی چی الان ؟ :d

یعنی یه چیزی مثل The Walking Dead ?
دیجیتالی یعنی از استیم یا فروشگاهایی نظیر اون. یعنی بازی رو میخری و بعد باید دانلودش کنی تا بازیش کنی.
ولی نسخه فیزیکی یعنی نسخه هایی که روی دیسک عرضه میشن و به خرده فروش ها فرستاده میشن.
اینجا رو نگاه نکن توی مغازه ها بازی میفروشن اونم در حالیکه نسخه فیزیکی بازی اصلا عرضه نشده:d
به نظرم دیجیتالی به صرفه تره و هزینه کمتری برای سازنده داره

پ.ن: خوبی نسخه دیجیتالی به اینه که بازی همیشه توی اکانتت هست و هر جا بری میتونی بازیتو نصب کنی و بازی کنی ولی نسخه فیزیکی ممکنه دیسک بازی نابود بشه و اونوقت باید بری خاک بازی
yahoo_4.gif

دیجیتالی یعنی از استیم یا فروشگاهایی نظیر اون. یعنی بازی رو میخری و بعد باید دانلودش کنی تا بازیش کنی.
ولی نسخه فیزیکی یعنی نسخه هایی که روی دیسک عرضه میشن و به خرده فروش ها فرستاده میشن.
اینجا رو نگاه نکن توی مغازه ها بازی میفروشن اونم در حالیکه نسخه فیزیکی بازی اصلا عرضه نشده:d
به نظرم دیجیتالی به صرفه تره و هزینه کمتری برای سازنده داره

آهان گرفتم... همون ذهنیت خودم هم همین بود دیه :d
ممکن هست اینم Black Box یا KaOs داشته باشه ؟ فکر کنم نه درسته ؟ :d

آهان گرفتم... همون ذهنیت خودم هم همین بود دیه :d
ممکن هست اینم Black Box یا KaOs داشته باشه ؟ فکر کنم نه درسته ؟ :d
BB و KaOs گروهک های تروریستی هستن (:d) که حجم بازیا رو کم میکنن و اصلا ربطی به استیم و اینا ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or