Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
دیجیتالی یعنی از استیم یا فروشگاهایی نظیر اون. یعنی بازی رو میخری و بعد باید دانلودش کنی تا بازیش کنی.
ولی نسخه فیزیکی یعنی نسخه هایی که روی دیسک عرضه میشن و به خرده فروش ها فرستاده میشن.
اینجا رو نگاه نکن توی مغازه ها بازی میفروشن اونم در حالیکه نسخه فیزیکی بازی اصلا عرضه نشده:d
به نظرم دیجیتالی به صرفه تره و هزینه کمتری برای سازنده داره

پ.ن: خوبی نسخه دیجیتالی به اینه که بازی همیشه توی اکانتت هست و هر جا بری میتونی بازیتو نصب کنی و بازی کنی ولی نسخه فیزیکی ممکنه دیسک بازی نابود بشه و اونوقت باید بری خاک بازی:d
نه اینطوری نیست، نسخه فیزیکی‌ بازی هم تو استیم فعال می‌شه،و همه جا میتونی‌ دانلود کنی‌ فرقش اینه که لازم نیست دانلود کنی‌ و معمولا یه سری چیز اضافه مثل کتاب اینا داره.
ولی‌ برا ما تا وقتی‌ که استیم هست نسخه فیزیکی‌ معنی‌ نداره :دی

نه اینطوری نیست، نسخه فیزیکی‌ بازی هم تو استیم فعال می‌شه،و همه جا میتونی‌ دانلود کنی‌ فرقش اینه که لازم نیست دانلود کنی‌ و معمولا یه سری چیز اضافه مثل کتاب اینا داره.
ولی‌ برا ما تا وقتی‌ که استیم هست نسخه فیزیکی‌ معنی‌ نداره :دی

کلاً تنها سود نسخه فیزیکی این بازی اینه که شما می‌تونی نسخه فیزیکی بازی رو به آرشیوت اضافه کنی.
این بازی انحصاری برای استیم خواهد بود، شما از هر جایی هم که بازی رو بخرید، تنها تحت استیم می‌تونید بازی رو اجرا کنید (اگر به صورت قانونی بخواید بازی کنید).
تو این مورد خاص، خرید فیزیکی بازی، پشت کردن به استیم نیست :d

اقا یه سوال من الان متوجه نشدم... بازی عرضه ی دیجیتالی داره توی این هفته ... و یک ماه دیگه عرضه ی دیسک هست ... یعنی چی الان ؟ :d

یعنی یه چیزی مثل The Walking Dead ?

زودتر منتشر شدن نسخه دیجیتالی میتونه دلایلی مثل دیدن بازخوردهای ملت ، عیب یابی و انتشار آپدیت برای این نسخه و بی نیاز کردن نسخه فیزیکی از آپدیت یا اینکه شاید میخوان با سود فروش این نسخه هزینه تکثیر نسخه فیزیکی رو دربیارن

بعضی‌ها بازی رو گرفتن، گویا Portـه خیلی خوبی هست. حداقل از نظر وضعیت فریم. آپشن گرافیکی بازی هم نوید چیزای خوبی رو می‌ده :d

طرف می‌گه هم تکسچرها بهتر شدن، هم AA و رزولوشن بالاتر بازی رو خیلی بهتر از نسخه کنسولی کرده.

واقعا انتظار سخته .. نسخه کنسولی رو بازی نکردم فقط به خاطر PC!
تقریبا فایتینگ اصلا بازی نمی کنم!
خیلی کم ...
مورتال رو هم آخرین بار همون نسخه هایی که برا سگا میومد رو بازی کردم ...
دیگه طاقت ندارم برم سراغ عشق قدیمیم ... Sub-zero ...
فقط دوستانی که بازی رو زودتر میگیرن حتما چندتا شات بذارن تا جمیعا مستفیذ بشیم ... :دی

بعضی‌ها بازی رو گرفتن، گویا Portـه خیلی خوبی هست. حداقل از نظر وضعیت فریم. آپشن گرافیکی بازی هم نوید چیزای خوبی رو می‌ده :d

طرف می‌گه هم تکسچرها بهتر شدن، هم AA و رزولوشن بالاتر بازی رو خیلی بهتر از نسخه کنسولی کرده.

اینو از کجا پیدا کردی افشین :dبا اینکه تمومش کردم هایپ چسبید به سقف می خواممممممم

یه خبر دیگه هم دارم، اونم اینه که بر خلاف نسخه کنسولی، تمام قسمت‌های بازی 60 فریمه هستن. همون طور که می‌دونید، توی نسخه کنسولی، وقتی که X-Ray اجرا می‌کردید، فریم بازی به 30 می‌رسید، ولی نسخه PC این طور نیست (البته واضحه که باید PCـتون از پس اجرای بازی بر بیاد).
تمام Cut-Sceneـهای مربوط به Story Mode هم همین طور هستن و 60 فریمه خواهند بود.

تو سایت کمبت زده 7 ساعت دیگه!
اینجا گفته شده دو ساعت!
حجم بازی چقدره تا خودم آماده کنم؟

ریجن هر منطقه فرق میکنه ! نسخه ی Grid 2 من EU بود و حدود 3/4 روز دیر تر از ریجن آمریکای شمالی (NA) بازی برای من آنلاک شد . وقتی هم که وارد بازی شدم اکثرا بخاطر اون چند روز lvl هاشون از من بالاتر بود . تمام key های سایت GMG برای خریدارانشون فرستاده شده و در حال حاضر تعدادی از کاربران بازی رو تو اکانتشون اکتیو کردن و مشغول انجام بازی هستن . اون عکسی هم که افشین جان قرار داده فکر میکنم یکی از کاربرا بوده که بازی رو بصورت key خریداری کرده . مطمئنا اگه اطلاعات کافی در این زمینه نداشتم ترجیه میدادم اطلاع رسانی نکنم چون عده زیادی از دوستان هستن که مدتهاست منتظر رلیز بازی هستن ;)

آقا من دیوونه این بازی ام
فقط می خوام بدونم کی میشه از بیرون خریدش یا کسایی که دانلود می کنن میتونن لینک بدن منم دانلودش کنم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or