Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
نتیجه ی یکی از تورنمنت های اخیر:
کاراکترارو توجه کنین
[h=1]Mortal Kombat — Results[/h]
1. FNATIC|Perfect Legend (Kung Lao, Raiden, Kabal)
2. EMP|Gross (Sektor, Reptile)
3. GGA|Wafflez (Smoke)
4. GGA|16-bit (Kitana)

نتیجه ی یکی از تورنمنت های اخیر:کاراکترارو توجه کنین[h=1]Mortal Kombat — Results[/h]1. FNATIC|Perfect Legend (Kung Lao, Raiden, Kabal)2. EMP|Gross (Sektor, Reptile)3. GGA|Wafflez (Smoke)4. GGA|16-bit (Kitana)
1. FNATIC|Perfect Legend (Kung Lao, Raiden, Kabal)
2. EMP|Gross (Sektor, Reptile)
3. GGA|Wafflez (Smoke)
4. GGA|16-bit (Kitana)
5. Pig of the Hut (Kenshi)
5. TrePound (Kitana)
7. Noobe (Cyrax)
7. Big D (Ermac/Nightwolf)
11 کارکتر در تاپ 8 . البته یادمون نره که هیچ کدوم از پلیرهای NY شرکت نکردن. وگرنه تاپ 3 حتما همش Kabal میشد.

آخرین ویرایش:
بذار بازی رو بگیرم... اون وقت قدرت Scorpion رو بهتون نشون میدم :d >:)
من توی همون Mortal Kombat 3 هم که خیلی قوی نبود، همه ی رو می بردم :d :)

حریف می طلبیم

:p خطاب به خودم : بیشین بینیم باء سیرابی تورو چه به این حرفا :d

اینم آخرین Tier لیستی که توسط Reo و TomBrady و M2Dave تهیه شده .

S = 0-2 bad match ups
A = 3-4 bad match ups
B = 5-6 bad match ups
C = 7-9 bad match ups
D = 10-12 bad match ups
E = 13-15 bad match ups
F = 16+ bad match ups

S Cyrax, Kabal, Kitana, Mileena, Raiden
A Freddy Krueger, Jax, Kung Lao, Rain, Reptile, Sektor, Smoke, Sonya, Sub Zero
B Cyber Sub Zero, Ermac, Johnny Cage, Kano, Kenshi, Liu Kang, Quan Chi, Scorpion, Shang Tsung
C Baraka, Nightwolf, Noob, Sheeva
D Stryker
E Sindel
F Jade, Skarlet

S Tier Characters (0-2 bad match ups)

Kabal: no bad match ups
Mileena: no bad match ups
Raiden: Reptile, Sonya
Cyrax: Kabal, Raiden
Kitana: Kenshi, Mileena

A Tier Characters (3-4 bad match ups)

Jax: Johnny Cage, Mileena, Raiden
Kung Lao: Johnny Cage, Kitana, Sonya
Rain: Kabal, Kitana, Sub Zero
Reptile: Liu Kang, Mileena, Sektor
Smoke: Jax, Kung Lao, Raiden
Sonya: Freddy, Kabal, Sub Zero

Freddy: Kung Lao, Mileena, Smoke, Raiden
Sektor: Kabal, Mileena, Raiden, Sub Zero
Sub Zero: Cyrax, Freddy, Kabal, Kung Lao

B Tier Characters (5-6 bad match ups)

Cyber Sub Zero: Jax, Kabal, Kitana, Liu Kang, Sub Zero
Kano: Freddy, Kabal, Mileena, Sonya, Sub Zero
Kenshi: Jax, Kabal, Kung Lao, Raiden, Reptile
Liu Kang: Freddy, Jax, Mileena, Noob, Raiden

Cage: Kabal, Kitana, Mileena, Reptile, Sonya, Sub Zero
Ermac: Freddy, Jax, Kabal, Noob, Raiden, Reptile
Quan Chi: Cyber Sub Zero, Freddy, Kabal, Mileena, Raiden, Smoke
Scorpion: Cyrax, Kabal, Kitana, Kung Lao, Raiden, Reptile
Shang Tsung: Cyber Sub Zero, Freddy, Kabal, Kitana, Noob, Raiden

C Tier Characters (7-9 bad match ups)

Baraka: Cage, Cyrax, Freddy, Kabal, Kitana, Liu Kang, Raiden
Noob: Cyrax, Freddy, Kabal, Kung Lao, Raiden, Reptile, Smoke

Nightwolf: Cyrax, Freddy, Jax, Kabal, Kitana, Liu Kang, Mileena, Raiden, Reptile
Sheeva: Cyber Sub Zero, Freddy, Kabal, Kano, Kitana, Kung Lao, Mileena, Noob, Raiden

D Tier Characters (10-12 bad match ups)

Stryker: Cage, Cyrax, Ermac, Freddy, Kabal, Kenshi, Kung Lao, Liu Kang, Noob, Raiden, Reptile, Smoke

E Tier Characters (13-15 bad match ups)

Sindel: Cage, Cyber Sub Zero, Cyrax, Ermac, Jade, Kabal, Kitana, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Noob, Raiden, Reptile, Sektor, Smoke

F Tier Characters (16+ bad match ups)

Skarlet: Cage, Cyber Sub Zero, Cyrax, Ermac, Kabal, Kitana, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Nightwolf, Noob, Raiden, Rain, Reptile, Scorpion, Sektor, Smoke

Jade: Cage, Cyber Sub Zero, Cyrax, Ermac, Freddy, Kabal, Kenshi, Jax, Kitana, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Reptile, Raiden, Sektor, Smoke, Sonya

آخرین ویرایش:
دوباره قضیه ی UMK3 شد. اونجام همه Kabal خور بودن
یادمه اوایل که بازی اومده بود تو فروم ها یه عده می گفتن Kabal sucks :دی
پ.ن: لینک دانلود من کو؟

فک کنم آخر سر خودم باید با این اروپایی ها که بتازگی تو کامیونیتی استیم کلن زدن بازی کنم . از شما ها بخاری بلند نمیشه . همچین با مشخص شدن رسمی بازی برای PC تعداد کثیری از دوستان با پیغام هاشون منو غافلگیر کردن که گفتم نه بابا یه 7/8 نفری حد اقل میشیم . با گذشت زمان تعدادتون آب رفت الانم که منتظر لینک دانلودید . ایول ادامه بدید :d

حمید رضا جان من که هنوزم پای حرفم هستم و شده باشه میرم گدایی! ولی اینو برای حمایت از سبک فایتینگ حتما از استیم میخرم. همونطور که دیدی دیشب بهت پیام دادم و ازت خواستم SSFIV رو برام بخری!
شک نکن من هستم.

تنها کسی که همفکر باهام بود و برای حمایت از این سبکی که عناوینش روی PC به طرز فوق العاده وحشتناکی کم هستن شخص خودت بود . هنوزم اعتقاد دارم فقط معجزه بود که باعث شد MK روی PC عرضه شه . میدونی حتما طرف باید تو اجرا کردن بخش آنلاین بازی مورد علاقه ش به بن بست بخوره و نتونه بازی رو اجرا کنه تا تصمیم بگیره اورجینالش رو تهیه کنه . نمیدونه با حمایت نکردن از همون بازی مورد علاقه ش ممکنه حتی در آینده همون کپی هم در دسترسش قرار نگیره . اتفاقی که بین سالهای 2005تا 2009 افتاد و MW2 تونست PC رو از این درموندگی نجات بده .

آخرین ویرایش:
فک کنم آخر سر خودم باید با این اروپایی ها که بتازگی تو کامیونیتی استیم کلن زدن بازی کنم . از شما ها بخاری بلند نمیشه . همچین با مشخص شدن رسمی بازی برای PC تعداد کثیری از دوستان با پیغام هاشون منو غافلگیر کردن که گفتم نه بابا یه 7/8 نفری حد اقل میشیم . با گذشت زمان تعدادتون آب رفت الانم که منتظر لینک دانلودید . ایول ادامه بدید :d
حمید رضا جان من که هنوزم پای حرفم هستم و شده باشه میرم گدایی! ولی اینو برای حمایت از سبک فایتینگ حتما از استیم میخرم. همونطور که دیدی دیشب بهت پیام دادم و ازت خواستم SSFIV رو برام بخری!
شک نکن من هستم.

بعد یک سال تاخیر بازی رو می خوان برا pc بدن باید حمایت هم ازشون بکنیم ؟
متوسط تاخیر برای بازی های Fighting باید زیر 100 باشه . با این وضعیت Ping هم Multiplayer به کام آدم زهر میشه .

فک کنم آخر سر خودم باید با این اروپایی ها که بتازگی تو کامیونیتی استیم کلن زدن بازی کنم . از شما ها بخاری بلند نمیشه . همچین با مشخص شدن رسمی بازی برای PC تعداد کثیری از دوستان با پیغام هاشون منو غافلگیر کردن که گفتم نه بابا یه 7/8 نفری حد اقل میشیم . با گذشت زمان تعدادتون آب رفت الانم که منتظر لینک دانلودید . ایول ادامه بدید
Don't lecture me dude!
شما که عاشق این سبکی اون موقع که SF4 , SSF4 Arcade Edition ,SFxTK و BlazBlue Calamity Trigger اومده بود کجا بودی؟ :دی
من دقیقا همون کاری رو که با SF4 و SSF4 AE کردم با MK هم می کنم. اول نسخه ی کرک شده رو دانلود می کنم و می ریزم تو حلقوم پوشه ی استیم و سپس از داخل استیم بازی رو اکتیو می کنم. واسه استیم خور کردنم باید بازی رو دانلود کرد. مگه غیر از اینه؟ فرقی نمی کنه بازی از کجا دانلود میشه . من همین الانشم با استیم سر آپدیت کردن DotA2 مشکل دارم حالا دانلود یک بازی کامل بماند!
یادمه SSF4 AE رو از دو ماه قبلش Pre Order کرده بودم و شبی که رسما بازی آنلاک شده بود یک شب رویایی بود:دی 4 نفر بودیم تو یه لابی و همدیگه رو می زدیم.
بگدریم... من نفهمم از چی گله می کنی در حالی که MK دو روز قبل از ریلیزش حتی به فروشگاه اضافه نشده!!

بعد یک سال تاخیر بازی رو می خوان برا pc بدن باید حمایت هم ازشون بکنیم ؟
متوسط تاخیر برای بازی های Fighting باید زیر 100 باشه . با این وضعیت Ping هم Multiplayer به کام آدم زهر میشه
تنها خواسته ام از نسخه ی PC اینه که محض رضای خدا یه نت کد قابل قبول داشته باشه و حداقل بشه یک به یک مبارزه کرد، King of the Hill و Tag Mode نخواستیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or