Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
این قسمت آنلاین MK خنده دار‌ترین چیزی هست که دیدم بعد Map های Mw2،اصلا فایت هاش آدم رو به یه دنیا دیگه میبره :دی فقط حیف انلاینش اون قدر دووم نمیاره :(

خیلی جالبه ! کمتر از 1 هفته دیگه بازی ریلیز میشه هنوز وارد استیم نشده . بار ها شده عناوینی که قرار بوده از طریق استیم عرضه بشن همزمان با روز عرضه به فروشگاهش ورود پیدا کردن و حتی 1 روز قبل از اون هم هیچگونه اطلاعاتی ازشون منتشر نشده بود . اما این بازی نسخه ی Preorder داره و نباید این اتفاق برای این عنوان بیوفته . حالا یا نسخه ی Preorder ش تفاوت خاصی با نسخه های معمولی نداره (که حدسی که از قبل هم میزدم همینه ) یا اینکه بخاطر قدیمی بودن بازی تصمیم گرفتن همون حدود 1 هفته مونده به عرضه وارد استور ش کنن .

Rain که کلا ضعیفه :( . از نظر Zoning هم Freddy به پایه Kenshi نمیرسه .
درکل اول از همه کنشی بعد اسکارلت بعد فردی بعد رین قرار میگیره . :d
از نظر من که Kabal + Kung Lao + Kenshi 3 کارکتر اول بازی هستن . :d

به نظر من هم Kung Lao جز کرکترهای اول بازی هست.
البته من با Kenshi حال نکردم اصلاً.
توی بانوان هم به نظرم جیــد و کیتانا از همه بهتر هستن، به خصوص کیتانا، دمیج ضرباتشون خیلی بالا نیست، ولی خیلی سرعتی هستن و کمبوهای زیادی می‌شه باهاشون پیاده کرد.

به نظر من هم Kung Lao جز کرکترهای اول بازی هست.
البته من با Kenshi حال نکردم اصلاً.
توی بانوان هم به نظرم جیــد و کیتانا از همه بهتر هستن، به خصوص کیتانا، دمیج ضرباتشون خیلی بالا نیست، ولی خیلی سرعتی هستن و کمبوهای زیادی می‌شه باهاشون پیاده کرد.
حید که ضعیفه چون کند هست . جز اون حرکت پایین جلو دایره یا B . که جزو سریعترین حرکت های بازی هستش . میکس آپ خوبی هم نداره اصلا.
کیتانا اما خیلی خوبه . توی پچ اخر خیلی دمج کمبوهاشو کم کردن اما هنوزم که هنوزه راحت بالای 35% کمبوی آسون میزنه .
سونیا هم خیلی قوی هستش اما بشرطی که بتونی با دایو کیک و اون ساتنس پایین عقب مثلث یا Y خوب کار کنی . کمبوهای دمج خوبی داره
ملینا هم بازم خوبه اما یکم ریسکیه بازی باهاش.کمبوهاش دمج خیلی خفن نمیدن اما بد نیستن.
اون شیوا هم آخر ماخرا جاشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or