Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
رو استیم پیش خرید کردم راحت شدم. :D KP1 هم هر وقت 50% تخفیف بخوره میگیرم. :D

F guest characters
واقعا به اون قیمت نمی ارزه برای 6 تا کاراکتر نزدیک به قیمت خود بازی هزینه کنیم :دی اگه تهش 200 لیر بیشتر بود می ارزید همون صبر کردن بهتره :دی

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
در مورد پینک فلوید شوخی نمیکرد پس اد بون. تو یکی از توییت های سال پیشش گفته بود یه نینجای صورتی به اسم فلوید درست میکنیم حتما گیتار هم میدن دستش :D
همین یه تپه سالم مونده بود.
دیگه نینجاها هم آبرو و حیثیت براشون نمونده :))
بهتره بگیم اینا به پینک فلوید هم رحم نکردن! ربط LGBT به پینک فلوید چیه اینجا واقعا.

اگه بدونید من چقدر برای گیم پلی هایپم...
نمیدونید
منم همینطور، مخصوصا اینکه خیلی رو new gameplay تاکید داشتن. مطمئنم از تمام بازی های قبلی NRS متفاوت تر میشه.

به نظرم بعید نیست Stance Flip که پای ثابت بازیاشون بوده رو حذف کنن و دکمه‌اش رو به Kameo اختصاص بدن.

منم همینطور، مخصوصا اینکه خیلی رو new gameplay تاکید داشتن. مطمئنم از تمام بازی های قبلی NRS متفاوت تر میشه.

به نظرم بعید نیست Stance Flip که پای ثابت بازیاشون بوده رو حذف کنن و دکمه‌اش رو به Kameo اختصاص بدن.
شایدم مثل MK11 چهارتا حرکت kameo رو بذارن روی آنالوگ راست.
تغییراتی که من دوست دارم ببینم:
1-حذف breakaway - این مهمترین بخشیه که باید کامل حذف بشه. یکی از ویژگی هایی که توی MK11 کلافه کننده بود که بعدش مجبور شدن یه سری حرکات "ضد breakaway" اضافه کنن. به نظرم من یا باید همون breakerها رو برگردونن و یا کلا سیستم مبارزه رو طوری طراحی کنن که نیازی به breaker نباشه، که در اون صورت برای کوتاه نشدن راندها میشه مثلا دمیج همه حرکات رو متناسب با سیستم مبارزات کمتر کرد.
2- حل مشکل wakeup - درسته که breakaway مهمترینه، ولی توی MK11 آپشن هایی که بعد از افتادن روی زمین در اختیار شخص قرار میگیره واقعا ترسناکن. در سطحی ترین شکل بعد از knock down شدن میشه wake up buttons زد و بدون "احترام" به طرف مقابل همینجوری ضربات پرت کرد :D. ولی حالا ببینید چندتا قابلیت دیگه هست: U3 و U2 و back roll و forward roll و delay و no delay و wakeup jump و در سطح بالاتر flawless block U2 یا flawless block U3. چندتا شد :D
3-حل معضل Fatal Blow یا هر super move دیگه ای: من شخصا با ایده کلی fatal blow توی MK11 مشکلی نداشتم ولی دو تا نکته رو باید تغییر میدادن: 1-هر کسی فقط یک بار حق امتحان کردن FB رو داشته باشه و با بلاک شدن یا whiff شدن 10 ثانیه بعدش دوباره شارژ نشه و بره واسه راند بعدی. 2-با بلاک شدن FB طرف مقابل فرصت پانیش کردن داشته باشه و knock back دومتری نداشته باشیم.
4-تغییر حرکت های تلپورت برای بخش آنلاین: تلپورت آفلاین و آنلاین دو مقوله ی کاملا جداست که NRS توی 11 نتونست بالانس خوبی ایجاد کنه. تلپورت رِیدن یا اسکارلت آفلاین خیلی ضعیفن و راحت میشه پانیش کرد ولی تو بازیهای آنلاین عملا به یک سلاح مهم تبدیل شده بودن. حالا یه کاراکتری مثل ستریان رو در نظر بگیرید که تلپورتش توی آفلاین هم خوبه :D

شایدم مثل MK11 چهارتا حرکت kameo رو بذارن روی آنالوگ راست.
خیلی بعید می‌دونم، اگه مثل MK11 بود اصلا بهش اشاره نمی‌کردن.
کاملا مشخصه gimmick اصلی این بازی Kameo Assist ها هستن همونطور که مثلاً gimmick بازی قبلی Kustom Variation بود. در کل من انتظار دارم سیستم کامبت بازی خیلی عمیق تر باشه و کاملا اجازه خلاقیت به بازیکن بده.

درخصوص موارد دیگه گفتی موافقم تقریبا. Fatal Blow ها هم به نظرم باید کوتاه تر بشه (نهایتا ۵ ثانیه)

به نظرتون نسخه پرمیوم ارزش خرید داره؟
به طرز عجیبی برای بازی هایپم ولی تا حالا چنین نسخه ای از بازی رو خریداری نکردم الان بین عادی و پرمیوم موندم :D نمایش بازی هم هرچی باشه چون علاقه ای به تیکن و استریت فایتر ندارم فقط همین MK تو ژانر فایتینگ برام ارزش داره!

خیلی بعید می‌دونم، اگه مثل MK11 بود اصلا بهش اشاره نمی‌کردن.
کاملا مشخصه gimmick اصلی این بازی Kameo Assist ها هستن همونطور که مثلاً gimmick بازی قبلی Kustom Variation بود. در کل من انتظار دارم سیستم کامبت بازی خیلی عمیق تر باشه و کاملا اجازه خلاقیت به بازیکن بده.
خب منم به چنین چیزی فکر کردم ولی وقتی دارن توی کامبت پک 1 شیش تا کرکتر + پنج تا kameo رو دارن به قیمت 40 دلار میفروشن این به من میگه که kameo ها خیلی محدود هستن و فقط برای این ساخته شدن که بهانه ای باشه از صدها آی پی دیگه شخصیت مهمان و اسکین های عجیب غریب و... بیارن. نمیگم سیستم گیم پلی خوبی باهاش نمیسازن ولی من امیدی به کنترل روی شخصیت های kameo غیر از نهایت 4-5 تا حرکت ندارم.

Fatal Blow ها هم به نظرم باید کوتاه تر بشه (نهایتا ۵ ثانیه)
30 ثانیه نشه 5 ثانیه پیشکششون. :D

به نظرتون نسخه پرمیوم ارزش خرید داره؟
به طرز عجیبی برای بازی هایپم ولی تا حالا چنین نسخه ای از بازی رو خریداری نکردم الان بین عادی و پرمیوم موندم :D نمایش بازی هم هرچی باشه چون علاقه ای به تیکن و استریت فایتر ندارم فقط همین MK تو ژانر فایتینگ برام ارزش داره!
با خرید پرمیوم 3 روز زودتر به بازی دسترسی پیدا میکنی.
ولی غیر از اون مهم اینه که از نظر شما چه چیزایی ارزش این هزینه رو دارن و چه چیزایی ندارن. مثلا من عمرا کامبت پکی که توش 3 شخصیت مهمان حضور دارن رو با قیمت اصلیش نمیخرم، ولی کسایی هستن که صرف حضور هوملندر یا جان سینا باعث شده برن پرمیوم بخرن. از اون گذشته بازی اصلی با اون همه محتوا 70 دلاره ولی بیش از نصف اون قیمت رو دارن برای 6 تا شخصیت و پنج kameo میگیرن (تقریبا مثل MK11)، قیمت خیلی خیلی بالاییه که میگم بازم بستگی به شما داره بخوای اینقدر هزینه کنی یا نه.

با خرید پرمیوم 3 روز زودتر به بازی دسترسی پیدا میکنی.
ولی غیر از اون مهم اینه که از نظر شما چه چیزایی ارزش این هزینه رو دارن و چه چیزایی ندارن. مثلا من عمرا کامبت پکی که توش 3 شخصیت مهمان حضور دارن رو با قیمت اصلیش نمیخرم، ولی کسایی هستن که صرف حضور هوملندر یا جان سینا باعث شده برن پرمیوم بخرن. از اون گذشته بازی اصلی با اون همه محتوا 70 دلاره ولی بیش از نصف اون قیمت رو دارن برای 6 تا شخصیت و پنج kameo میگیرن (تقریبا مثل MK11)، قیمت خیلی خیلی بالاییه که میگم بازم بستگی به شما داره بخوای اینقدر هزینه کنی یا نه.
من همیشه واستاده بودم که نسخه کامل مورتالها بیاد بعد بخرم ولی اولین باره که چون خیلی وقته فایتینگ بازی نکردم میخوام اینو پیش خرید کنم. جدای این پرمیوم محتوای پولی دیگه ای هم برای فروش میاد؟ یا کسی که پرمیومو بگیره دیگه چیزی نیاز نیست بخره؟
هزینش از این بابته که تنها بازی فایتینگیه که شخصا خوشم میاد ازش تو این جدیدا. وگرنه نه استریت فایتر و نه تیکن مورد علاقه من نیستن. kameo ها که برای من جالب نبودن ولی فقط شخصیت جدیدی که بیاد تو روستر برام مهمه.

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
من همیشه واستاده بودم که نسخه کامل مورتالها بیاد بعد بخرم ولی اولین باره که چون خیلی وقته فایتینگ بازی نکردم میخوام اینو پیش خرید کنم. جدای این پرمیوم محتوای پولی دیگه ای هم برای فروش میاد؟ یا کسی که پرمیومو بگیره دیگه چیزی نیاز نیست بخره؟
هزینش از این بابته که تنها بازی فایتینگیه که شخصا خوشم میاد ازش تو این جدیدا. وگرنه نه استریت فایتر و نه تیکن مورد علاقه من نیستن. kameo ها که برای من جالب نبودن ولی فقط شخصیت جدیدی که بیاد تو روستر برام مهمه.
با توجه به بازیهای قبلی NRS آره محتوای پولی بیشتری در راهه که جزو این محتوای کامبت پک 1 نمیشه و جداگانه هست.
محتوای کامبت پک:
شخصیت های قابل بازی: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, Homelander
شخصیت های kameo (کمیـو): Tremor, Johnny Cage , Khameleon, Mavado, Ferra
+ اسکین Jean Claude Van Damme برای جانی کیج

• Like
Reactions: Deathbringer
با توجه به بازیهای قبلی NRS آره محتوای پولی بیشتری در راهه که جزو این محتوای کامبت پک 1 نمیشه و جداگانه هست.
محتوای کامبت پک:
شخصیت های قابل بازی: Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, Homelander
شخصیت های kameo (کمیـو): Tremor, Johnny Cage , Khameleon, Mavado, Ferra
+ اسکین Jean Claude Van Damme برای جانی کیج
اینو فراموش کردم بگم که ممکنه محتوای بیشتری در قالب کامبت پک 1 معرفی بشه و فقط اینا نیست. (اسکین های اضافه و...)

• Like
Reactions: Deathbringer
خب منم به چنین چیزی فکر کردم ولی وقتی دارن توی کامبت پک 1 شیش تا کرکتر + پنج تا kameo رو دارن به قیمت 40 دلار میفروشن این به من میگه که kameo ها خیلی محدود هستن و فقط برای این ساخته شدن که بهانه ای باشه از صدها آی پی دیگه شخصیت مهمان و اسکین های عجیب غریب و... بیارن. نمیگم سیستم گیم پلی خوبی باهاش نمیسازن ولی من امیدی به کنترل روی شخصیت های kameo غیر از نهایت 4-5 تا حرکت ندارم.
خب همین که مثلاً ۵ تا هستن و نه ۱۵ تا، این امید رو میده که مثل MK11 فقط ۴ تا اسپشال موو نیست. البته اصلا انتظار ندارم که قابل مقایسه با یه شخصیت کامل باشن. حدس میزنم تو بازی اصلی حدود ۲۰ تا باشه.

خوبی کامئو ها اینه که کارکترهایی که در حالت عادی کوچک ترین شانسی واسه برگشتن ندارن رو میتونیم با طراحی های آپدیت شده ببینیم. شخصیت هایی مثل Mavado, Khameleon و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or