آخر MK11 ، داستان دوباره ریست شدیکی می تونه به من بگه که چرا از ۱۲ پریدن به ۱
این MK4 هست که اولین نسخه 3D حساب میشه و واسه PS1 بود، نسخه های PS2 هم همه 3D بودن. اونی که میگی شخصیت زیاد داشت Armageddon ـه.این نسخه 3D بود درسته؟ واقعا ازش بدم میومد تو گیم نت بازی میکردیم روی PS2. محیط ها همه دارک و یه چاه داشت و شخصیت ها هم طراحی قشنگی نداشتن. هیچی MK 3 نمیشه. من تا به امروز یکی همین 3 رو واقعا دوست دارم، یکی فکر میکنم Deception بود که پایین عقب مربع میزدی با اسکورپین و نمیدونم بک فلیپ میزد یا برعکسش و ته پاهاش آتیش داشت، چون خیلی شخصیت زیاد داشت تو بازی. یکی شائولین مانکس که عجب تجربه ناب و متفاوتی بود و در نهایت نسخه X و 11.
درسته روی PS1 بود. آره دقیقا آرماگدون درسته . این سری تعلل نمیکنم گیم پلی اوکی باشه پیش خرید میکنم برهاین MK4 هست که اولین نسخه 3D حساب میشه و واسه PS1 بود، نسخه های PS2 هم همه 3D بودن. اونی که میگی شخصیت زیاد داشت Armageddon ـه.
ساب زیروی داخل تریلر به احتمال زیاد Bi-Han هست از اونجایی که زخم روی چشم رو ندارهالان اگه داستان ریست شده نوب سایبوت نیست دیگه؟!
تنها بدیش اینه به جای li mei اخرش فاطی می تحویل میدن با پوشش حداکثریView attachment 295927
@DFSHINNOK7
Reiko که قطعیه، به نظرم Havik و Nitara هم شانس خیلی بالایی دارن.
حالا میبینی یهو همه Kameo از آب درمیان!