Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
من نتونستم پیداش کنم، می تونی لینک رو بذاری؟
WB Games Account

استرس تست احتمالا قبل از بتا هست، من یادمه واسه استرس تست MK11 انتخاب شدم و همون فایلی که واسه استرس تست دانلود کردم، زمان بتا هم فعال شد و کلاینت تغییر نکرد.

بنابراین هرکی اسمش دربیاد عملا دو بار میتونه تو بتا شرکت کنه، بدون نیاز به پیش خرید! :D

یه لیک جدید در خصوص تریلر گیمپلی
مثل همیشه take it with a grain of salt

rdt_20230529_2313328848269041038880179_lcsc.jpg

استودیو ندررلم (NetherRealm) به منظور اطمینان از عملکرد فنی صحیح Mortal Kombat 1، از علاقه‌مندان برای شرکت در استرس تست آنلاین، دعوت به‌عمل می‌آورد.
Stress Test یا Torture Test چیست، در واقع در دنیای کامپیوتر این عبارت به آزمایش‌هایی اطلاق می‌شود که در آن‌ها حداکثر میزان ظرفیت و قابلیت یک سیستم، مورد سنجش قرار می‌گیرد. برادران وارنر نیز اعلام کرده است که رویداد یاد شده، یک بتا نیست و هدفِ برگزاری آن، سنجش زیرساخت‌های Mortal Kombat 1 و تشخیص ایرادات احتمالی در آن‌ها تا قبل از روزِ عرضهِ رسمی است. ضمناً استرس تست آینده، هیچگونه ارتباطی با بتای پیش‌خرید بازی ندارد.
لازم به ذکر است که تنها بازی‌بازان مناطق آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، برزیل و اروپا که صاحب پلتفرم‌های ایکس‌باکس سری ایکس/اس و پلی استیشن ۵ هستند، می‌توانند در این رویداد شرکت داشته باشند. Mortal-Kombat-1-Scorpion-vs-Sub-Zero-768x432.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or