Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
چند روز پیش یه لیکر به اسم CaptainKashup لیست زیر رو به عنوان بخشی از راستر منتشر کرده:

• Liu Kang
  • Raiden
  • Johnny Cage
  • Reptile
  • Kano
  • Scorpion
  • Sub Zero
  • Sonya Blade
  • Kung Lao
  • Kitana
  • Mileena
  • Cyborg (unnamed which one)
  • Rain
  • Fujin
  • Reiko
  • Tanya
  • Nitara
  • Ashrah
  • Havik
  • Cassie Cage
  • Shang Tsung
  • Newcomer- Sorceress (Black voodoo lady?)
  • Newcomer - Pink LGBT Yass Queen Ninja (Floyd?
همچنین گفته که هر دو پایان Aftermath تو این بازی Canon هست و شنگ سونگی که تو تریلر میبینم از اونجا اومده، اما ویلن اصلی بازی نیست.

در ادامه هم گفته کارکترهای اصلی ممکنه ورژن Kameo هم داشته باشن.

در خصوص نینجای جدید هم گفته یکی از لیدر های Lin Kuei هست که رنگ لباسش صورتی هست، اون بخش LGBT هم حدس خودش هست.

دیروز یه لیکر دیگه به اسم r00000r که نسبتا معتبره و یه سری موارد از MK11 رو قبلا لیک کرده بود گفته بخش زیادی از لیک درسته و یه سری موارد هم غلطه، اما مشخص نکرده کدوم بخش ها.

r00000r چند ماه پیش حضور Reiko تو بازی رو تایید کرد.

چند روز پیش یه لیکر به اسم CaptainKashup لیست زیر رو به عنوان بخشی از راستر منتشر کرده:

• Liu Kang
  • Raiden
  • Johnny Cage
  • Reptile
  • Kano
  • Scorpion
  • Sub Zero
  • Sonya Blade
  • Kung Lao
  • Kitana
  • Mileena
  • Rain
  • Fujin
  • Reiko
  • Tanya
  • Nitara
  • Ashrah
  • Havik
  • Cassie Cage
  • Shang Tsung
همچنین گفته که هر دو پایان Aftermath تو این بازی Canon هست و شنگ سونگی که تو تریلر میبینم از اونجا اومده، اما ویلن اصلی بازی نیست.

در خصوص نینجای جدید هم گفته یکی از لیدر های Lin Kuei هست که رنگ لباسش صورتی هست، اون بخش LGBT هم حدس خودش هست.

دیروز یه لیکر دیگه به اسم r00000r که نسبتا معتبره و یه سری موارد از MK11 رو قبلا لیک کرده بود گفته بخش زیادی از لیک درسته و یه سری موارد هم غلطه، اما مشخص نکرده کدوم بخش ها.

Ermac نبود:(

طبق لیک ها، ارمک جز اولین DLCهای بازیه.

--------------
فن آرت ها هم کم کم دارن از راه میرسن

View attachment 293912

View attachment 293913
این میتونه یکی از بهترین دزاین های کیتانا باشه. امیدوارم تو شوکیس نشونش بدن.

also fuck it
طاقت ندارم میخوام نسخه معمولی رو تا آخر هفته پیش خرید کنم.

نمیدونم منم یا شما هم همینطورین اصلا ندید میخوام گیمو پیش خرید کنم اونم منی که اصلا پیش خرید بازیو درست نیمدونم چونکه باید وایساد دید بازی چی میشه شاید یه شکست بزرگ باشه ولی این بازی عجیب و بشدت میخوام پیش خرید کنم البته درصدیم بخاطر هوملندره نمیدونم والا چی بگم اصلا بدجور خوره شده تو وجودم این بازی!

نمیدونم منم یا شما هم همینطورین اصلا ندید میخوام گیمو پیش خرید کنم اونم منی که اصلا پیش خرید بازیو درست نیمدونم چونکه باید وایساد دید بازی چی میشه شاید یه شکست بزرگ باشه ولی این بازی عجیب و بشدت میخوام پیش خرید کنم البته درصدیم بخاطر هوملندره نمیدونم والا چی بگم اصلا بدجور خوره شده تو وجودم این بازی!
من بیشتر به این دلیل پیش خرید کردم که ممکنه قیمت افزایش پیدا کنه :دی و دلیل بعدی هم اینکه تایم برای ریفاند هست اگه خراب کنه
و دلیل آخر و مهمتر از همه اینکه که مورتال کامبت از دوران بچگی باهاش بزرگ شدیم دیگه نمیشه نادیده گرفتش :دی

• Liu Kang
  • Raiden
  • Johnny Cage
  • Reptile
  • Kano
  • Scorpion
  • Sub Zero
  • Sonya Blade
  • Kung Lao
  • Kitana
  • Mileena
  • Rain
  • Fujin
  • Reiko
  • Tanya
  • Nitara
  • Ashrah
  • Havik
  • Cassie Cage
  • Shang Tsung

در مورد پینک فلوید شوخی نمیکرد پس اد بون. تو یکی از توییت های سال پیشش گفته بود یه نینجای صورتی به اسم فلوید درست میکنیم حتما گیتار هم میدن دستش :D

در مورد پینک فلوید شوخی نمیکرد پس اد بون. تو یکی از توییت های سال پیشش گفته بود یه نینجای صورتی به اسم فلوید درست میکنیم حتما گیتار هم میدن دستش :D
همین یه تپه سالم مونده بود.
دیگه نینجاها هم آبرو و حیثیت براشون نمونده :))

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder
زن های سکسی میخواید تو مورتال کامبت؟

باو دیگه مردهای مورتال کامبت هم سکسی نیستن :D تسلیم شید بره

View attachment 293825
اینا اول برن یاد بگیرن انیمیشن لگد زدن خوب درست کنن، بانوی زیبارو نخواستیم :دی

6diNyicqIx4p6tkS.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or