11 رو بازی نکردی؟قضیه اینکه ریدن دیگه خدا نیست چیه؟ یعنی کلا قدرتهای رعد و برقیشو نداره؟ چه اتفاقی داره میفته
طراحی های ۹ خیلی خوب بودن کاش در حد اونا میساختن. ۹ پرفکت بود
من بعد ۹ فقط نسخه موبایلی MKX رو یکم بازی کردم ۱۱ هم چند دست تو گیمنت11 رو بازی نکردی؟
خوب پس طبیعیه که ندونیمن بعد ۹ فقط نسخه موبایلی MKX رو یکم بازی کردم ۱۱ هم چند دست تو گیمنت
Ermac نبودچند روز پیش یه لیکر به اسم CaptainKashup لیست زیر رو به عنوان بخشی از راستر منتشر کرده:
همچنین گفته که هر دو پایان Aftermath تو این بازی Canon هست و شنگ سونگی که تو تریلر میبینم از اونجا اومده، اما ویلن اصلی بازی نیست.
- Liu Kang
- Raiden
- Johnny Cage
- Reptile
- Kano
- Scorpion
- Sub Zero
- Sonya Blade
- Kung Lao
- Kitana
- Mileena
- Cyborg (unnamed which one)
- Rain
- Fujin
- Reiko
- Tanya
- Nitara
- Ashrah
- Havik
- Cassie Cage
- Shang Tsung
- Newcomer- Sorceress (Black voodoo lady?)
- Newcomer - Pink LGBT Yass Queen Ninja (Floyd?
در ادامه هم گفته کارکترهای اصلی ممکنه ورژن Kameo هم داشته باشن.
در خصوص نینجای جدید هم گفته یکی از لیدر های Lin Kuei هست که رنگ لباسش صورتی هست، اون بخش LGBT هم حدس خودش هست.
دیروز یه لیکر دیگه به اسم r00000r که نسبتا معتبره و یه سری موارد از MK11 رو قبلا لیک کرده بود گفته بخش زیادی از لیک درسته و یه سری موارد هم غلطه، اما مشخص نکرده کدوم بخش ها.
r00000r چند ماه پیش حضور Reiko تو بازی رو تایید کرد.
این میتونه یکی از بهترین دزاین های کیتانا باشه. امیدوارم تو شوکیس نشونش بدن.طبق لیک ها، ارمک جز اولین DLCهای بازیه.
--------------
فن آرت ها هم کم کم دارن از راه میرسن
View attachment 293912
View attachment 293913
من بیشتر به این دلیل پیش خرید کردم که ممکنه قیمت افزایش پیدا کنه و دلیل بعدی هم اینکه تایم برای ریفاند هست اگه خراب کنهنمیدونم منم یا شما هم همینطورین اصلا ندید میخوام گیمو پیش خرید کنم اونم منی که اصلا پیش خرید بازیو درست نیمدونم چونکه باید وایساد دید بازی چی میشه شاید یه شکست بزرگ باشه ولی این بازی عجیب و بشدت میخوام پیش خرید کنم البته درصدیم بخاطر هوملندره نمیدونم والا چی بگم اصلا بدجور خوره شده تو وجودم این بازی!
در مورد پینک فلوید شوخی نمیکرد پس اد بون. تو یکی از توییت های سال پیشش گفته بود یه نینجای صورتی به اسم فلوید درست میکنیم حتما گیتار هم میدن دستشچند روز پیش یه لیکر به اسم CaptainKashup لیست زیر رو به عنوان بخشی از راستر منتشر کرده:
همچنین گفته که هر دو پایان Aftermath تو این بازی Canon هست و شنگ سونگی که تو تریلر میبینم از اونجا اومده، اما ویلن اصلی بازی نیست.
- Liu Kang
- Raiden
- Johnny Cage
- Reptile
- Kano
- Scorpion
- Sub Zero
- Sonya Blade
- Kung Lao
- Kitana
- Mileena
- Cyborg (unnamed which one)
- Rain
- Fujin
- Reiko
- Tanya
- Nitara
- Ashrah
- Havik
- Cassie Cage
- Shang Tsung
- Newcomer- Sorceress (Black voodoo lady?)
- Newcomer - Pink LGBT Yass Queen Ninja (Floyd?
در ادامه هم گفته کارکترهای اصلی ممکنه ورژن Kameo هم داشته باشن.
در خصوص نینجای جدید هم گفته یکی از لیدر های Lin Kuei هست که رنگ لباسش صورتی هست، اون بخش LGBT هم حدس خودش هست.
دیروز یه لیکر دیگه به اسم r00000r که نسبتا معتبره و یه سری موارد از MK11 رو قبلا لیک کرده بود گفته بخش زیادی از لیک درسته و یه سری موارد هم غلطه، اما مشخص نکرده کدوم بخش ها.
r00000r چند ماه پیش حضور Reiko تو بازی رو تایید کرد.
همین یه تپه سالم مونده بود.در مورد پینک فلوید شوخی نمیکرد پس اد بون. تو یکی از توییت های سال پیشش گفته بود یه نینجای صورتی به اسم فلوید درست میکنیم حتما گیتار هم میدن دستش
اینا اول برن یاد بگیرن انیمیشن لگد زدن خوب درست کنن، بانوی زیبارو نخواستیمزن های سکسی میخواید تو مورتال کامبت؟
باو دیگه مردهای مورتال کامبت هم سکسی نیستن تسلیم شید بره
View attachment 293825