بهتره بیهان باشه چون من واقعا نمیتونم تغییر شخصیت کوای لیانگ رو تحمل کنم. بهتره با دم شیر بازی نکنن.اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟
برای من داستان همیشه حول محور کوای لیانگ چرخیدهیبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-
استریم کوتاه و بی دلیلی بود. اگه میخواستن فقط تریلر پشت صحنه ساخت مجسمه رو نشون بدن خب مستقیم آپلودش میکردن.اد بون دوباره تایید کرد که بازی، طولانی ترین پروسه توسعه بین تمام بازی های قبلی رو داشته و وقتی گیمپلی و موارد دیگه معرفی بشه این قضیه کاملا رو خودش رو نشون میده.
همچنین گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده.
در آخر هم گفت مارکتینگ بازی تا زمان عرضه dense هست و اطلاعات و نمایش ها زیادن.
امیدواردم یه روزی اینا کاملا مستقل بشن!نسخه پرمیوم بازی در سایت آمازون برای پیش خرید قرار گرفته و یک سری توضیحات در مورد شخصیت های موجود در بازی داده
Kombat Pack 1, which includes: 6 playable characters (Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, Homelander), 5 kameo characters (Tremor, Johnny Cage , Khameleon, Mavado, Ferra) and Skin of Jean Claude Van Damme
MORTAL KOMBAT 1 – PREMIUM EDITION
کلا از MK9 به بعد، فقط کریتوس و اسپاون رو اوکی بودم

این واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.سیستم مورد نیاز بازی
View attachment 293706
داداش مورتال کامبت هیچ وقت سخت افزار فضایی نیاز نداشته و همیشه ام از نظر گرافیک خوبه بودهاین واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.
اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟
بعدم واقعا لباس داغونی داشت ، این اد بون خودش طرفداره اسکورپیه تا قبلا ک تو تریلر معرفی یا ساب زیرو رو تیکه تیکه میکرد یا اسکورپی یکیو تیکه تیکه میکرد امسال هم ک کلا فوکوس کردن رو لیو کانگ -_- یبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-

منم برا همین نگران شدم ک اد بون این دفعه ک توی تریلر معرفی بازی ب ساب زیر نرید ، توی بازی بره سراغش و برینه بهشاگه اد بون بخواد به نسخه اصلی MK1 وفادار باشه قاعدتا باید بی-هان باشه چون کوای لیانگ در MK2 معرفی شد. اما جمله "اد بون گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده." خیلی منو نگران میکنه.
معلوم نیست میخواد چکار کنه و تقریبا مطمئنم یه آشی برای ساب-زیروها (برادر بزرگتر بی-هان و برادر کوچکتر کوای لیانگ) پخته با یه وجب روغن روش
اد بون کسی هست که جان توبایاس (نقاش آثار کمیک و طراح گرافیکی و طراح بازی) رو در دهه 90 میلادی برای کشیدن کرکترهای MK1 که شاخص ترین اونا اسکورپی و ساب-زیرو بی-هان بودن به خدمت گرفت و تا زمانی که جان توبایاس در تیم طراحی حضور داشت اجازه نمیداد اد بون بیش از حد به اسکورپی قدرت بده و ساب-زیرو رو در مقابل اون ضعیف و سیب زمینی نشون بده اما وقتی جان توبایاس از تیم طراحی بیرون رفت (احتمالش هست با نظرات و سلایق اد بون حال نکرده و از تیم رفته) دست اد بون آزاد شد و حالا هم این قضیه reinvent خبر خیلی بدی برای طرفداران ساب-زیروها هست.
ولی یه چیزی جالبه. این همه اد بون بعد از نسخه های کلاسیک سعی کرده که ساب-زیرو رو در برابر اسکورپی ضعیف نشون بده باز هم هر موقع نظرسنجی برای تعیین محبوبیت ساب-زیرو و اسکورپی شده همیشه ساب-زیرو رای بیشتری داشته. چه توی ResetEra و چه توی BC خودمون
Sub-zero vs. Scorpion
Is there a bigger divide in the gaming community than who is better; Scorpion / Sub-zero
I've always thought Sub-Zero was more popular amongst fans than Scorpion. What say you?
Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero