بهتره بیهان باشه چون من واقعا نمیتونم تغییر شخصیت کوای لیانگ رو تحمل کنم. بهتره با دم شیر بازی نکنن.اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟
برای من داستان همیشه حول محور کوای لیانگ چرخیدهیبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-
استریم کوتاه و بی دلیلی بود. اگه میخواستن فقط تریلر پشت صحنه ساخت مجسمه رو نشون بدن خب مستقیم آپلودش میکردن.اد بون دوباره تایید کرد که بازی، طولانی ترین پروسه توسعه بین تمام بازی های قبلی رو داشته و وقتی گیمپلی و موارد دیگه معرفی بشه این قضیه کاملا رو خودش رو نشون میده.
همچنین گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده.
در آخر هم گفت مارکتینگ بازی تا زمان عرضه dense هست و اطلاعات و نمایش ها زیادن.
امیدواردم یه روزی اینا کاملا مستقل بشن!نسخه پرمیوم بازی در سایت آمازون برای پیش خرید قرار گرفته و یک سری توضیحات در مورد شخصیت های موجود در بازی داده
Kombat Pack 1, which includes: 6 playable characters (Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, Homelander), 5 kameo characters (Tremor, Johnny Cage , Khameleon, Mavado, Ferra) and Skin of Jean Claude Van Damme
MORTAL KOMBAT 1 – PREMIUM EDITION
این واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.سیستم مورد نیاز بازی
View attachment 293706
داداش مورتال کامبت هیچ وقت سخت افزار فضایی نیاز نداشته و همیشه ام از نظر گرافیک خوبه بودهاین واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.
اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟
بعدم واقعا لباس داغونی داشت ، این اد بون خودش طرفداره اسکورپیه تا قبلا ک تو تریلر معرفی یا ساب زیرو رو تیکه تیکه میکرد یا اسکورپی یکیو تیکه تیکه میکرد امسال هم ک کلا فوکوس کردن رو لیو کانگ -_- یبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-