Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
کاملا مشخصه که خود WB این کامبت پک رو لو داده برای اینکه مردم جوگیر شن پیش خرید کنن. چون اولین بار نیست که چنین اتفاقی برای بازیهای NRS میفته و هر بار میگیم اشتباهی بوده ولی من دیگه گول نمیخورم. :D

خوشحالم که کوانچی و ارمک تایید شدن.

اد بون دوباره تایید کرد که بازی، طولانی ترین پروسه توسعه بین تمام بازی های قبلی رو داشته و وقتی گیمپلی و موارد دیگه معرفی بشه این قضیه کاملا رو خودش رو نشون میده.

همچنین گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده.

در آخر هم گفت مارکتینگ بازی تا زمان عرضه dense هست و اطلاعات و نمایش ها زیادن.

اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟

بعدم واقعا لباس داغونی داشت ، این اد بون خودش طرفداره اسکورپیه تا قبلا ک تو تریلر معرفی یا ساب زیرو رو تیکه تیکه میکرد یا اسکورپی یکیو تیکه تیکه میکرد امسال هم ک کلا فوکوس کردن رو لیو کانگ -_- یبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-

اقا الان ک بازی ریبوت شده و شماره ۱ شده ، یعنی ساب زیرو بی-هان هست یا کوای لیانگ؟
بهتره بیهان باشه چون من واقعا نمیتونم تغییر شخصیت کوای لیانگ رو تحمل کنم. بهتره با دم شیر بازی نکنن.

یبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-
برای من داستان همیشه حول محور کوای لیانگ چرخیده :D

اد بون دوباره تایید کرد که بازی، طولانی ترین پروسه توسعه بین تمام بازی های قبلی رو داشته و وقتی گیمپلی و موارد دیگه معرفی بشه این قضیه کاملا رو خودش رو نشون میده.

همچنین گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده.

در آخر هم گفت مارکتینگ بازی تا زمان عرضه dense هست و اطلاعات و نمایش ها زیادن.
استریم کوتاه و بی دلیلی بود. اگه میخواستن فقط تریلر پشت صحنه ساخت مجسمه رو نشون بدن خب مستقیم آپلودش میکردن.

با این DLC های لیک شده بنظرم الان نسخه پرمیموم الان می ارزه ولی خیلی عجیبه یهویی این همه کارکتر داخل یدونه کمبت پک پس کمبت پکای بعدی چطور و اینکه اومنی من و هوملندر جفتشون کلون سوپرمنن چطوری میخوان دربیان خدا داند.امیدوارم انتونی استارز هوملندر باشه تو گیم همونطور که ترمیناتور خود ارنولد بود و غیره

منتظرم ببینم ایندفه کدوم شخصیت های محبوب رو تو داستان میزارن ولی قابل بازی نیستن :| یا شایدم این دفه برن تو kameo فقط اسیست بدن.

باز خوبه حداقل ermac تو کامبت پک هستش, منتظر رپتایل اسموک سکتور و سایرکس و کنشی هستم. کارکترهای مهمان هم فقط Omni man برام جالبه.

برای من که فنِ بازی مورتال هستم شوکیس سونی پودر شد. فقط منتظر همین بودم :D مگر اینکه تو شوکیس سونی یه بازی فوق خفن معرفی بشه که با این روال سونی بعید بدونم.

نسخه پرمیوم بازی در سایت آمازون برای پیش‌ خرید قرار گرفته و یک سری توضیحات در مورد شخصیت های موجود در بازی داده :D
Kombat Pack 1, which includes: 6 playable characters (Quan Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, Homelander), 5 kameo characters (Tremor, Johnny Cage , Khameleon, Mavado, Ferra) and Skin of Jean Claude Van Damme
MORTAL KOMBAT 1 – PREMIUM EDITION
امیدواردم یه روزی اینا کاملا مستقل بشن!
نه برن زیر مجموعه سونی، نه مایکرو، نه هیچ ناشر بزرگ دیگه ای...خودشون بازی هاشون رو منتشر کنند:دی

شااااید اون موقع انقدر کاراکتر مهمان نبینیم :D
جای این 3تا، سه تا کاراکتر محبوب دیگه از سری میتونست باشه:( کلا از MK9 به بعد، فقط کریتوس و اسپاون رو اوکی بودم:-"

و ارمک و کوانچی(مخصوصا ارمک) کاش تو بازی اصلی بودن!

از اونطرف من تاکدا رو خیلی دوست دارما! ولی تو این نسخه ترجیح میدادم بچه مچه ها رو نبینیم! و اصلا به اون زمان از نظر داستانی نرسیم!
امیدوارم زیاد پرش زمانی نداشته باشیم و باز نرسیم به زمان MK10~11 ، باز سر MK14 بخوان ریبوت کنند:-"

سیستم مورد نیاز بازی
View attachment 293706
این واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
این واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.
داداش مورتال کامبت هیچ وقت سخت افزار فضایی نیاز نداشته و همیشه ام از نظر گرافیک خوبه بوده
این لیست معنیش پایین بودن گرافیک نیست

بعدم واقعا لباس داغونی داشت ، این اد بون خودش طرفداره اسکورپیه تا قبلا ک تو تریلر معرفی یا ساب زیرو رو تیکه تیکه میکرد یا اسکورپی یکیو تیکه تیکه میکرد امسال هم ک کلا فوکوس کردن رو لیو کانگ -_- یبار نشده از بعد از کنسول های کلاسک داستان هول محور ساب زیرو بچرخه -_-

اگه اد بون بخواد به نسخه اصلی MK1 وفادار باشه قاعدتا باید بی-هان باشه چون کوای لیانگ در MK2 معرفی شد. اما جمله "اد بون گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده." خیلی منو نگران میکنه.
معلوم نیست میخواد چکار کنه و تقریبا مطمئنم یه آشی برای ساب-زیروها (برادر بزرگتر بی-هان و برادر کوچکتر کوای لیانگ) پخته با یه وجب روغن روش :D

اد بون کسی هست که جان توبایاس (نقاش آثار کمیک و طراح گرافیکی و طراح بازی) رو در دهه 90 میلادی برای کشیدن کرکترهای MK1 که شاخص ترین اونا اسکورپی و ساب-زیرو بی-هان بودن به خدمت گرفت و تا زمانی که جان توبایاس در تیم طراحی حضور داشت اجازه نمیداد اد بون بیش از حد به اسکورپی قدرت بده و ساب-زیرو رو در مقابل اون ضعیف و سیب زمینی نشون بده اما وقتی جان توبایاس از تیم طراحی بیرون رفت (احتمالش هست با نظرات و سلایق اد بون حال نکرده و از تیم رفته) دست اد بون آزاد شد و حالا هم این قضیه reinvent خبر خیلی بدی برای طرفداران ساب-زیروها هست.

ولی یه چیزی جالبه. این همه اد بون بعد از نسخه های کلاسیک سعی کرده که ساب-زیرو رو در برابر اسکورپی ضعیف نشون بده باز هم هر موقع نظرسنجی برای تعیین محبوبیت ساب-زیرو و اسکورپی شده همیشه ساب-زیرو رای بیشتری داشته. چه توی ResetEra و چه توی BC خودمون B-)
Sub-zero vs. Scorpion
Is there a bigger divide in the gaming community than who is better; Scorpion / Sub-zero
I've always thought Sub-Zero was more popular amongst fans than Scorpion. What say you?
Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or