زیبایی گردن به پایینه برادر الان کیتانا شبیه دخترای کوفسیکم زیبایی ببینید
View attachment 293616
اون فقط مامان سیندل و سونیا بلیدزیبایی گردن به پایینه برادر الان کیتانا شبیه دخترای کوفس
یا مثلا jade باشه یه چیزی
امیدوارم اینو دیگه سانسور پوششی نکنن مثل نسخه قبلی
این ریدن بود مگه؟ من واقعا فکر کردم یه رعیته داره سر زمین کار میکنه که یهو میبینه یه سری آدم عجیب غریب دارن همدیگه رو کتک میزنن میاد جلو ببینه چی به چیه جدی
اینکه ریدن در این تریلر به خودش ریـــده غیر قابل انکاره"واقعا ریدن کاستومش جالب نیست"
"آره ریدن"
اقا وقتی جملتون رو با ریدن شروع میکنید من هی فک میکنم منظورتون اینه که ریدن تو بازی ولی بعدش متوجه میشم عه منظورتون ریدن برقیه
انتقام فتالیتی ای که رو بانو زدن می گیرمیکم زیبایی ببینید
View attachment 293616
بهش میگه، و رایدن برق قرمز بعدا تحویل میگیریم برای پس گرفتن قدرتاشآره خود ریدنه!
منم اول به اون رعد و برقی که توی یه صحنه پشتش دیده میشه و همینطور به مدل کلاهش دقت نکرده بودم. شکل و شمایلش و اون حالتی که انگار داره میگه «یا ابوالفضل! اینجا چه خبره؟» یه جوری بود که فکر کردم مثلاً برادر کونگ لاو یا حریف تمرینی ایشون هست! ولی بعد دیدم حضور ریدن توی بازی تأیید شد و یه دور دیگه تریلر رو نگاه کردم و...
نمیدونم لیو کنگ بهش چیزی در مورد دنیای قبلی میگه یا نه! فکر کن مثلاً داری برای خودت زندگی میکنی و با تلاش و زحمت، نون سر سفره زن و بچهت میبری و یه دفعه یکی از آسمون میاد پایین و میگه «حاجی، قبلاً تو یکی از خداها بودی و الآن به این وضع افتادی و به جاش من خدا شدم!»
چون رنگ سفید استفاده شده فک میکنی گروه سنی هشت ساله؟!فقط یه چیزی که چرا همه بکراند ها سفید طوسی شده
نسخه استاندارد طوسی
استیل بوک طوسی
پک کالکتور طوسی
اکشن فیگور هم طوسی
از تم مشکی رسید به زرد و الانم طوسی
خدایی کاور آدم میبینه فکر میکنه بازی واسه گروه سنی +8 هست
البته اینا مهم نیست و محتوا بازی مهمه که من از همین الان بهش امیدوارم
فقط اولی، که شامل 6تا کاراکتر و 5تا اسکین میشهیعنی نسخه پریموم بازی شامل تموم کمبت پکا میشه یا فقط یه کمبت پک میشه بقیه رو باید جداگونه بگیری؟
چون رنگ سفید استفاده شده فک میکنی گروه سنی هشت ساله؟!
_____
مث اینکه فقط خودم این ساده بودن کاستوم هارو دوس داشتم، دلیلش دوتا چیزه، یکی اینکه گرافیک بشدت واقعگراست و این سادگی به واقعگراییش میاد.
دوم اینکه کاستوم های عجق وجق مال استریت فایتر و تکن و ... هست و این سادگی میتونه امضای ام کی باشه همونطور که قبلا هم بوده نسبتا.
به نظرتون این گرافیک بازیه یا بخشی از CGI؟
4-5 سال پیش آخر تریلر سینماتیک MK11 اونجایی که شائوکان میاد، همش assetهای بازی بود و جزیی از سینماتیک نبود. من حدسم میزنم اینم به همین شکل باشه و احتمالا با یه همچین گرافیکی رو به رو هستیم.
پ.ن: در مورد اینکه شنگ سونگ کرکتر پیش خرید هست هنوز نمیدونم چه حسی دارم. هر چی بیشتر راجع بهش فکر میکنم عجیب تر به نظر میاد.
در اینکه اصل تریلر CG بود که شکی نیست. کلا اگه بخوان چنین تریلرهایی رو in engine بسازن زمان خیلی زیادی میبره و بخشی از تیم سازنده درگیر میشه. اصلا علت outsource کردن تریلرهای سینماتیک معمولا برای همینه. من بیشتر منظورم اون تیکه آخر بود که عکسشو گذاشتم.منم حدس میزنم خیلی از قسمت های تریلر in engine بود و گرافیک گیم پلی هم همین خواهد بود مخصوصا اونجایی که ساب زیرو و اسکورپیون با هم بودن انگار قسمت انتخاب شخصیت بازی بود
View attachment 293646
اگه آنریل انجین ۵ باشه بازی من قطعا میگم کل تریلر این انجین ریل تایم بوده
یه دلیل دیگه که میگم in engine بود اینه شما این تریلر با reveal نسخه قبلی مقایسه کنید متوجه میشید اون تریلر cgi خیلی گرافیک بالاتری داشته و منطقی نیست بعد چند سال و کلی پیشرفت گرافیکی نتونن cgi قوی تری بدن
چندتا کارکتر مهمان داره؟یعنی هر بازی تعدادش مشخصه یا فرق داره؟فقط اولی، که شامل 6تا کاراکتر و 5تا اسکین میشه