Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
این ریدن بود مگه؟ من واقعا فکر کردم یه رعیته داره سر زمین کار میکنه که یهو میبینه یه سری آدم عجیب غریب دارن همدیگه رو کتک میزنن میاد جلو ببینه چی به چیه:D جدی
"واقعا ریدن کاستومش جالب نیست"
"آره ریدن"

اقا وقتی جملتون رو با ریدن شروع می‌کنید من هی فک میکنم منظورتون اینه که ریدن تو بازی ولی بعدش متوجه میشم عه منظورتون ریدن برقیه :D
اینکه ریدن در این تریلر به خودش ریـــده غیر قابل انکاره :D
یکم زیبایی ببینید
View attachment 293616
انتقام فتالیتی ای که رو بانو زدن می گیرم

آخرین ویرایش:
آره خود ریدنه! :D
منم اول به اون رعد و برقی که توی یه صحنه پشتش دیده می‌شه و همین‌طور به مدل کلاهش دقت نکرده بودم. شکل و شمایلش و اون حالتی که انگار داره می‌گه «یا ابوالفضل! اینجا چه خبره؟» یه جوری بود که فکر کردم مثلاً برادر کونگ لاو یا حریف تمرینی ایشون هست! :-" ولی بعد دیدم حضور ریدن توی بازی تأیید شد و یه دور دیگه تریلر رو نگاه کردم و... :D
نمی‌دونم لیو کنگ بهش چیزی در مورد دنیای قبلی می‌گه یا نه! فکر کن مثلاً داری برای خودت زندگی می‌کنی و با تلاش و زحمت، نون سر سفره زن و بچه‌ت می‌بری و یه دفعه یکی از آسمون میاد پایین و می‌گه «حاجی، قبلاً تو یکی از خداها بودی و الآن به این وضع افتادی و به جاش من خدا شدم!» :D
بهش میگه، و رایدن برق قرمز بعدا تحویل میگیریم برای پس گرفتن قدرتاش:-"
شرمنده که تیز پایانی بازی رو اسپویل کردم:(

• Smile
Reactions: Dinosaur
فقط یه چیزی که چرا همه بکراند ها سفید طوسی شده :D

نسخه استاندارد طوسی
استیل بوک طوسی
پک کالکتور طوسی
اکشن فیگور هم طوسی

از تم مشکی رسید به زرد و الانم طوسی :D

خدایی کاور آدم میبینه فکر میکنه بازی واسه گروه سنی +8 هست :D

البته اینا مهم نیست و محتوا بازی مهمه که من از همین الان بهش امیدوارم \m/ :D

• Like
Reactions: Amir09
فقط یه چیزی که چرا همه بکراند ها سفید طوسی شده :D

نسخه استاندارد طوسی
استیل بوک طوسی
پک کالکتور طوسی
اکشن فیگور هم طوسی

از تم مشکی رسید به زرد و الانم طوسی :D

خدایی کاور آدم میبینه فکر میکنه بازی واسه گروه سنی +8 هست :D

البته اینا مهم نیست و محتوا بازی مهمه که من از همین الان بهش امیدوارم \m/ :D
چون رنگ سفید استفاده شده فک میکنی گروه سنی هشت ساله؟! :-"

_____
مث اینکه فقط خودم این ساده بودن کاستوم هارو دوس داشتم، دلیلش دوتا چیزه، یکی اینکه گرافیک بشدت واقعگراست و این سادگی به واقعگراییش میاد.
دوم اینکه کاستوم های عجق وجق مال استریت فایتر و تکن و ... هست و این سادگی میتونه امضای ام کی باشه همونطور که قبلا هم بوده نسبتا.

به نظرتون این گرافیک بازیه یا بخشی از CGI؟
4-5 سال پیش آخر تریلر سینماتیک MK11 اونجایی که شائوکان میاد، همش assetهای بازی بود و جزیی از سینماتیک نبود. من حدس میزنم اینم به همین شکل باشه و احتمالا با یه همچین گرافیکی رو به رو هستیم.

MK1IngameGraphics.jpg

پ.ن: در مورد اینکه شنگ سونگ کرکتر پیش خرید هست هنوز نمیدونم چه حسی دارم. هر چی بیشتر راجع بهش فکر میکنم عجیب تر به نظر میاد.

آخرین ویرایش:
چون رنگ سفید استفاده شده فک میکنی گروه سنی هشت ساله؟! :-"

_____
مث اینکه فقط خودم این ساده بودن کاستوم هارو دوس داشتم، دلیلش دوتا چیزه، یکی اینکه گرافیک بشدت واقعگراست و این سادگی به واقعگراییش میاد.
دوم اینکه کاستوم های عجق وجق مال استریت فایتر و تکن و ... هست و این سادگی میتونه امضای ام کی باشه همونطور که قبلا هم بوده نسبتا.

نه لزوما رنگ سفید طوسی نشون دهنده گروه سنی +8 نیست و حس کلی کاور گفتم :D

یه منظره زیبا در کنار رنگ سفید طوسی و یه شخصیت که خیلی شیک ایستاده :D

من خودم کاستوم های عجق وجق به قول شما رو ترجیح میدم چون اینا کارکتر هایی هستن که قدرت دارن و این قدرت توی لباس های معمولی به نظرم جذاب نیست :D

مثلا فکر کن اسکورپیون و ساب زیرو با یدونه تیشرت بیان خب کل عظمت کارکتر از بین میره :D

• Like
Reactions: Imaginative
به نظرتون این گرافیک بازیه یا بخشی از CGI؟
4-5 سال پیش آخر تریلر سینماتیک MK11 اونجایی که شائوکان میاد، همش assetهای بازی بود و جزیی از سینماتیک نبود. من حدسم میزنم اینم به همین شکل باشه و احتمالا با یه همچین گرافیکی رو به رو هستیم.

MK1IngameGraphics.jpg

پ.ن: در مورد اینکه شنگ سونگ کرکتر پیش خرید هست هنوز نمیدونم چه حسی دارم. هر چی بیشتر راجع بهش فکر میکنم عجیب تر به نظر میاد.

منم حدس میزنم خیلی از قسمت های تریلر in engine بود و گرافیک گیم پلی هم همین خواهد بود مخصوصا اونجایی که ساب زیرو و اسکورپیون با هم بودن انگار قسمت انتخاب شخصیت بازی بود :D

20230519_024658.jpg

اگه آنریل انجین ۵ باشه بازی من قطعا میگم کل تریلر این انجین ریل تایم بوده \m/

یه دلیل دیگه که میگم in engine بود اینه شما این تریلر با reveal نسخه قبلی مقایسه کنید متوجه میشید اون تریلر cgi خیلی گرافیک بالاتری داشته و منطقی نیست بعد چند سال و کلی پیشرفت گرافیکی نتونن cgi قوی تری بدن :D

منم حدس میزنم خیلی از قسمت های تریلر in engine بود و گرافیک گیم پلی هم همین خواهد بود مخصوصا اونجایی که ساب زیرو و اسکورپیون با هم بودن انگار قسمت انتخاب شخصیت بازی بود :D

View attachment 293646

اگه آنریل انجین ۵ باشه بازی من قطعا میگم کل تریلر این انجین ریل تایم بوده \m/

یه دلیل دیگه که میگم in engine بود اینه شما این تریلر با reveal نسخه قبلی مقایسه کنید متوجه میشید اون تریلر cgi خیلی گرافیک بالاتری داشته و منطقی نیست بعد چند سال و کلی پیشرفت گرافیکی نتونن cgi قوی تری بدن :D
در اینکه اصل تریلر CG بود که شکی نیست. کلا اگه بخوان چنین تریلرهایی رو in engine بسازن زمان خیلی زیادی میبره و بخشی از تیم سازنده درگیر میشه. اصلا علت outsource کردن تریلرهای سینماتیک معمولا برای همینه. من بیشتر منظورم اون تیکه آخر بود که عکسشو گذاشتم.
آنریل 5 هم نیست به احتمال خیلی زیاد همون نسخه کاستومایز شده آنریل 3 هست چون توی توضیحاتشون نوشته بودن Netherrealm Technology. اگه انجین عوض کرده بودن حتما اشاره میشد.

فقط اولی، که شامل 6تا کاراکتر و 5تا اسکین میشه
چندتا کارکتر مهمان داره؟یعنی هر بازی تعدادش مشخصه یا فرق داره؟
اینجوری خب واقعا نمی ارزه وایسی تا نسخه کاملش بیاد که بهتره!
دوستان که انلاین بازی مردین مورتالو یه سوال داشتم از خدمتون با این واحد پولی تو بازی شما میتونید مقلا تو شاپ انلاینش کرکترم بخرید یا خیر مربوط به چیزای دیگس؟و اینکه مثلا جوایز بخش انلاینش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or