لباس ساب زیرو رو هم نگاه کن! دقیقا همینه فقط سر شونه ش فرق میکنه و طرح ماسکجالبه شنگ سونگ تو تریلر 5 تا فیتالیتی مختلف زد.
ریدن هم ظاهرا دیگه هیچ قدرتی نداره و یه مبارز معمولیه.
من طراحی اسکورپین رو خوشم اومد.
ولی قبول دارم ساده شدن.
View attachment 293599
آره لباس هاشون دقیقا یکیه!لباس ساب زیرو رو هم نگاه کن! دقیقا همینه فقط سر شونه ش فرق میکنه و طرح ماسک
درسته ریبوت کردن، ولی بر ندارن دوران عهد عتیق استایل دیگه شبیه هم بدن نینجاها رو با تغییر رنگ و طراحی جزئی متفاوت که
لباس اول که اصلا نچسبید ببینیم بقیه لباس ها چطور میشه
فکر کنم اون ریدن نبود و گریت کانگلائو بود (اول منم فکر کردم اون ریدن هست و اون یکی گریت کانگ لائو اما لباس اونیکی کاراکتر کپی پیست لباس قدیمی کانگ لائو (منظورم کانگ لائو هم دوره mk های قبلی هست) هست)جالبه شنگ سونگ تو تریلر 5 تا فیتالیتی مختلف زد.
ریدن هم ظاهرا دیگه هیچ قدرتی نداره و یه مبارز معمولیه.
من طراحی اسکورپین رو خوشم اومد.
ولی قبول دارم ساده شدن.
View attachment 293599
نه ریدن هست تو PR تایید کردن که قابل بازیه.فکر کنم اون ریدن نبود و گریت کانگلائو بود (اول منم فکر کردم اون ریدن هست و اون یکی گریت کانگ لائو اما لباس اونیکی کاراکتر کپی پیست لباس قدیمی کانگ لائو (منظورم کانگ لائو هم دوره mk های قبلی هست) هست)
اون رو اگر بدن که کامل بخشیده میشن و دوباره مجانی بدن بی زحمتآره لباس هاشون دقیقا یکیه!
باید ببینم بقیه نینجا ها به چه صورته!
فقط امیدوارم اسکین MK9 و دیسپشن رو سریع تر اضافه کنن!
آره، اینترو و ویکتوری های متنوع هم امیدوارم دوباره داشته باشیم.اون رو اگر بدن که کامل بخشیده میشن و دوباره مجانی بدن بی زحمت
یه موردی که من خیلی امیدوارم هنوز باشه، اون tauntهای بین دو راند و باز کردنشون
و همینطور بروتالیتی
و هر چیزی که جای تاور او تایم میزارن به همون پر محتوایی و متنوعی باشه
خب من برگشتم. حقیقتش خیلی چیزا هست که دوست دارم بگم ولی زمانبر میشه. بعدا میگم.
اینو گذاشتید؟
View attachment 293594
فعلا
پیشنهاد میکنم حتما تریلر 920 مگابایتی رو ببینید. هیچ اثری از macroblocking و مشکلات یوتوب درش وجود نداره.
اینترو آره...آره، اینترو و ویکتوری های متنوع هم امیدوارم دوباره داشته باشیم.
گفتن مود های جدید گیمپلی هم اضافه شده، باید ببینیم چیا هستن و همچین کامئو ها که هنوز خیلی برام گنگه!