Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
اینترو آره...
ویکتوری... باشه بد نیست، ولی چون بازی برای کریپت تشویقت میکنه بروتالیتی یا فیتالایتی بزنی، اونقدرا با ارزش نیست:-" و زیاد دیده نمیشه (مگر برای آنلاین بازها که فکر کنم اونجا دیگه کسی از این قرتی بازیا در نمیاره تو سطح های بالاتر:D )

مودها که اضافه و کم میشن همیشه، امیدوارم هرچیزی هست تنوع خوبی بده!
تاور او تایم واقعا بخش باحالی بود و اگر چیزی در اون حد ندن واقعا غمناک میشم و حتی میتونه ناامید کننده باشه:-"
آره حتما باید یه بخش مشابه باشه، مخصوصا که هیچ حرفی از Konquest نزدن و ممکنه خبری ازش نباشه! :(

چون مشکل داشت گفتم دیگه:D وگرنه که دیدم پست بالاتر گذاشتی:D میره تو یه صفحه بدرد نخور
این یکی رو تست کن. (احتمالا نیاز باشه برای اضافه شدن به دانلود منیجر vpn وصل باشه ولی بعدش میتونی بدون vpn دانلودو ادامه بدی)

لینک

راستی قضیه GKL چی شد؟
اگه بیخیالش شده باشن چه بهتر. چون اصلا دوست ندارم GKL کلاه شبیه KL jr داشته باشه. ولی خب از اونجایی که کلا همه چیز فرق داره با گذشته میشه چشم پوشی کرد

یه پیش بینی دیگه هم دارم:

بخش کانکوئست بعد از عرضه بازی بصورت DLC عرضه میشه. :D

• Like
Reactions: mr-game&watch
واقعا ریدن کاستومش جالب نیست حالا درسته دیگه خدا نیست ولی ابهت مردو حفظ میکردن :D البته بعید می دونم مشکل کاستوم داشته باشیم قطعا همه چی میدن
کاستومش به کنار، بنده خدا یه حالت گیج و منگی هم داره و توی صحنه‌های مختلف یه جوریه که انگار از سر زمین کشاورزی بلندش کردن و تازه داره با عجایب خلقت آشنا می‌شه! :D

do.php

do.php

البته یه تیکه هم پشتش رعد و برق میاد که معلوم نیست واقعاً همچین قدرتی در این ابعاد داره یا اون صحنه بیشتر حالت معنوی و مثلاً ارجاع به ریدن دنیای قبلی داره. :D
خیلی منتظرم ببینم چه می‌کنن و می‌شه ایده‌های جالبی رو توی داستان بازی پیاده کرد. چون با یه دنیای متفاوت طرف هستیم، می‌شه هر احتمالی داد و ممکنه شخصیت‌پردازی بعضی از کاراکترها نسبت به قبل متفاوت باشه و یه کاراکتر گل و بلبل تبدیل بشه به یه آدم خبیث و... :D البته از این تغییرات توی نسخه‌های قبلی هم داشتیم ولی الآن چون یه جورایی اول ماجرا هست، می‌شه سورپرایزهای بیشتری هم دید.

آره حتما باید یه بخش مشابه باشه، مخصوصا که هیچ حرفی از Konquest نزدن و ممکنه خبری ازش نباشه! :(
Konquest رو این دور و زمونه میتونند به عنوان یه بازی جدا بفروشن! البته بستگی داره چه سبکی...مثل دسپشن باشه میتونند بچپونند (مثل همین مود SF VI )
ولی مثل آرماگدون قشنگ میشه به عنوان یه بازی جدا فروختش:-"

اما فکر نمیکنم داشته باشیم، و بخش داستانی همین استایل MK9 به بعد رو داشته باشه!

حالت ایده آلش میشه کانکوئست دسپشن استایل ، GKL باشه:-"
بخش داستانی MK9 استایل زمان بقیه کاراکترها:-"

ولی اونم مشکلی که میخوره... یکم ضایع میشه مبارزهایی از آینده تو بخش GKL باشن:-"
ولش حس میکنم هرچی بیشتر فکر میکنم، بیشتر چرت و پرت میگم:))

با این حال برای من مهم ترین مورد یه بخش پر تنوع مثل TOTه! ارزش تکرار زیاد و همیشه یه چیزی برای بازی کردن باشه، و تشویقت کنه با کاراکترهای مختلفم بازی کنی:-"

کاستومش به کنار، بنده خدا یه حالت گیج و منگی هم داره و توی صحنه‌های مختلف یه جوریه که انگار از سر زمین کشاورزی بلندش کردن و تازه داره با عجایب خلقت آشنا می‌شه! :D

do.php

do.php

البته یه تیکه هم پشتش رعد و برق میاد که معلوم نیست واقعاً همچین قدرتی در این ابعاد داره یا اون صحنه بیشتر حالت معنوی و مثلاً ارجاع به ریدن دنیای قبلی داره. :D
خیلی منتظرم ببینم چه می‌کنن و می‌شه ایده‌های جالبی رو توی داستان بازی پیاده کرد. چون با یه دنیای متفاوت طرف هستیم، می‌شه هر احتمالی داد و ممکنه شخصیت‌پردازی بعضی از کاراکترها نسبت به قبل متفاوت باشه و یه کاراکتر گل و بلبل تبدیل بشه به یه آدم خبیث و... :D البته از این تغییرات توی نسخه‌های قبلی هم داشتیم ولی الآن چون یه جورایی اول ماجرا هست، می‌شه سورپرایزهای بیشتری هم دید.

این ریدن بود مگه؟ من واقعا فکر کردم یه رعیته داره سر زمین کار میکنه که یهو میبینه یه سری آدم عجیب غریب دارن همدیگه رو کتک میزنن میاد جلو ببینه چی به چیه:دی جدی

شباهت شدید ظاهرشون (نه فقط لباساشون) و همچنین اینکه همو جر ندادن، باعث شد فکر کنم که شاید ساب زیرو و اسکورپین تو این دنیای جدید دوقلو هستن. :D (میدونم تئوری چرتو پرتیه :D )

البته خب به احتمال زیاد چیزی جز یک اشاره به بازی های قدیمی و نینجاهای یک شکلشون نبود. :-"

این ریدن بود مگه؟ من واقعا فکر کردم یه رعیته داره سر زمین کار میکنه که یهو میبینه یه سری آدم عجیب غریب دارن همدیگه رو کتک میزنن میاد جلو ببینه چی به چیه:D جدی
آره خود ریدنه! :D
منم اول به اون رعد و برقی که توی یه صحنه پشتش دیده می‌شه و همین‌طور به مدل کلاهش دقت نکرده بودم. شکل و شمایلش و اون حالتی که انگار داره می‌گه «یا ابوالفضل! اینجا چه خبره؟» یه جوری بود که فکر کردم مثلاً برادر کونگ لاو یا حریف تمرینی ایشون هست! :-" ولی بعد دیدم حضور ریدن توی بازی تأیید شد و یه دور دیگه تریلر رو نگاه کردم و... :D
نمی‌دونم لیو کنگ بهش چیزی در مورد دنیای قبلی می‌گه یا نه! فکر کن مثلاً داری برای خودت زندگی می‌کنی و با تلاش و زحمت، نون سر سفره زن و بچه‌ت می‌بری و یه دفعه یکی از آسمون میاد پایین و می‌گه «حاجی، قبلاً تو یکی از خداها بودی و الآن به این وضع افتادی و به جاش من خدا شدم!» :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or