آره حتما باید یه بخش مشابه باشه، مخصوصا که هیچ حرفی از Konquest نزدن و ممکنه خبری ازش نباشه!اینترو آره...
ویکتوری... باشه بد نیست، ولی چون بازی برای کریپت تشویقت میکنه بروتالیتی یا فیتالایتی بزنی، اونقدرا با ارزش نیست و زیاد دیده نمیشه (مگر برای آنلاین بازها که فکر کنم اونجا دیگه کسی از این قرتی بازیا در نمیاره تو سطح های بالاتر )
مودها که اضافه و کم میشن همیشه، امیدوارم هرچیزی هست تنوع خوبی بده!
تاور او تایم واقعا بخش باحالی بود و اگر چیزی در اون حد ندن واقعا غمناک میشم و حتی میتونه ناامید کننده باشه
این یکی رو تست کن. (احتمالا نیاز باشه برای اضافه شدن به دانلود منیجر vpn وصل باشه ولی بعدش میتونی بدون vpn دانلودو ادامه بدی)چون مشکل داشت گفتم دیگه وگرنه که دیدم پست بالاتر گذاشتی میره تو یه صفحه بدرد نخور
کاستومش به کنار، بنده خدا یه حالت گیج و منگی هم داره و توی صحنههای مختلف یه جوریه که انگار از سر زمین کشاورزی بلندش کردن و تازه داره با عجایب خلقت آشنا میشه!واقعا ریدن کاستومش جالب نیست حالا درسته دیگه خدا نیست ولی ابهت مردو حفظ میکردن البته بعید می دونم مشکل کاستوم داشته باشیم قطعا همه چی میدن
WTF??
Konquest رو این دور و زمونه میتونند به عنوان یه بازی جدا بفروشن! البته بستگی داره چه سبکی...مثل دسپشن باشه میتونند بچپونند (مثل همین مود SF VI )آره حتما باید یه بخش مشابه باشه، مخصوصا که هیچ حرفی از Konquest نزدن و ممکنه خبری ازش نباشه!
کاستومش به کنار، بنده خدا یه حالت گیج و منگی هم داره و توی صحنههای مختلف یه جوریه که انگار از سر زمین کشاورزی بلندش کردن و تازه داره با عجایب خلقت آشنا میشه!
البته یه تیکه هم پشتش رعد و برق میاد که معلوم نیست واقعاً همچین قدرتی در این ابعاد داره یا اون صحنه بیشتر حالت معنوی و مثلاً ارجاع به ریدن دنیای قبلی داره.
خیلی منتظرم ببینم چه میکنن و میشه ایدههای جالبی رو توی داستان بازی پیاده کرد. چون با یه دنیای متفاوت طرف هستیم، میشه هر احتمالی داد و ممکنه شخصیتپردازی بعضی از کاراکترها نسبت به قبل متفاوت باشه و یه کاراکتر گل و بلبل تبدیل بشه به یه آدم خبیث و... البته از این تغییرات توی نسخههای قبلی هم داشتیم ولی الآن چون یه جورایی اول ماجرا هست، میشه سورپرایزهای بیشتری هم دید.
آره خود ریدنه!این ریدن بود مگه؟ من واقعا فکر کردم یه رعیته داره سر زمین کار میکنه که یهو میبینه یه سری آدم عجیب غریب دارن همدیگه رو کتک میزنن میاد جلو ببینه چی به چیه جدی