منم برا همین نگران شدم ک اد بون این دفعه ک توی تریلر معرفی بازی ب ساب زیر نرید ، توی بازی بره سراغش و برینه بهش البته نمیدونم چرا ولی از تریلر بازی حس کردم شخصیت ساب زیر همون کوای لیانگ هستش ، چون هم با اسکورپی داداشی بود هم اینکه اگه بی هان حذف بشه یا با اسکورپی داداشی بشه دیگه علنا شخصیت نوب هم حذف میشه از داستان مگه اینکه ایده مولتی ورس بزنه ب سرش و چنتا خط زمانی و دنیا رو ب هم وصل کنه ک اینجوری بنظرم خیلی پیچیده میشه و بخاطر نوب باید دوتا ساب زیرو رو بیاره تو داستان.اگه اد بون بخواد به نسخه اصلی MK1 وفادار باشه قاعدتا باید بی-هان باشه چون کوای لیانگ در MK2 معرفی شد. اما جمله "اد بون گفته بک استوری و روابط کارکتر ها در این نسخه reinvent شده." خیلی منو نگران میکنه.
معلوم نیست میخواد چکار کنه و تقریبا مطمئنم یه آشی برای ساب-زیروها (برادر بزرگتر بی-هان و برادر کوچکتر کوای لیانگ) پخته با یه وجب روغن روش
اد بون کسی هست که جان توبایاس (نقاش آثار کمیک و طراح گرافیکی و طراح بازی) رو در دهه 90 میلادی برای کشیدن کرکترهای MK1 که شاخص ترین اونا اسکورپی و ساب-زیرو بی-هان بودن به خدمت گرفت و تا زمانی که جان توبایاس در تیم طراحی حضور داشت اجازه نمیداد اد بون بیش از حد به اسکورپی قدرت بده و ساب-زیرو رو در مقابل اون ضعیف و سیب زمینی نشون بده اما وقتی جان توبایاس از تیم طراحی بیرون رفت (احتمالش هست با نظرات و سلایق اد بون حال نکرده و از تیم رفته) دست اد بون آزاد شد و حالا هم این قضیه reinvent خبر خیلی بدی برای طرفداران ساب-زیروها هست.
ولی یه چیزی جالبه. این همه اد بون بعد از نسخه های کلاسیک سعی کرده که ساب-زیرو رو در برابر اسکورپی ضعیف نشون بده باز هم هر موقع نظرسنجی برای تعیین محبوبیت ساب-زیرو و اسکورپی شده همیشه ساب-زیرو رای بیشتری داشته. چه توی ResetEra و چه توی BC خودمون
Sub-zero vs. Scorpion
Is there a bigger divide in the gaming community than who is better; Scorpion / Sub-zero
I've always thought Sub-Zero was more popular amongst fans than Scorpion. What say you?
Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero
این اشتباهه. ادبون و جان توبایس با هم توی شرکت Williams Electronics (که با خریدن شرکت Bally Midway اسم خودشو به Midway تغییر داد) روی پینبال و بازی های آرکید کار میکردن که کم کم با هم دوست شدن و ایده ی یه بازی با حضور JCVD رو دادن و خب بعدش هم که میدونیم چی شد. اما ادبون تقریبا هیچ دخالتی توی روایت داستان و کلا فضای کلی بازی و شخصیت ها نداشت. همش کار توبایس بود.اد بون کسی هست که جان توبایاس (نقاش آثار کمیک و طراح گرافیکی و طراح بازی) رو در دهه 90 میلادی برای کشیدن کرکترهای MK1 که شاخص ترین اونا اسکورپی و ساب-زیرو بی-هان بودن به خدمت گرفت
نه هر دوشون بارها گفتن که از اون موقع هنوزم با هم دوستن و هیچوقت به مشکل نخوردن. دلیل رفتن توبایس این بود که دوست داشت روی آثارش کنترل بیشتری داشته باشه (مالکیت آی پی) و میخواست از اون "کارخانه ی بازی سازی" بزنه بیرون و روی پروژه هایی که برای خودش بهتر بودن کار کنه. اشتباه نشه توبایس آی پی MK رو نمیخواست، فقط میخواست بره جایی که آی پی جدیدی که میسازه مال خودش باشه.اما وقتی جان توبایاس از تیم طراحی بیرون رفت (احتمالش هست با نظرات و سلایق اد بون حال نکرده و از تیم رفته)
البته وقتی بهینه سازی در این حد هست باید احسنت گفت به تیم سازنده نه نا امید بشیاین واقعیه؟جدی اگر واقعی باشه ناامید میشم بازی بنظرم باید خیلی گرافیکی تر از این حرفا باشه اینو میبینم فکر میکنم با یه بازی نسل هشتی طرفیم!اگر این سیستم ماکسیممشه خب روی پلی فورم میدادن یهویی دیگه.
با این بهینه سازی میتونستن واسه نسل قبلم بازی بعدن حرف من اینه که انگار این بازیم واقعا نسل بعدی نیست با این مشخصات بنظرم ربطیم بهینه سازیم نداره.البته وقتی بهینه سازی در این حد هست باید احسنت گفت به تیم سازنده نه نا امید بشی
ولی من حدس میزنم رزولوشن 4k در نظر نگرفتن تو این لیست.
بلهبازی رو میخوان واسه سوییچ ریلیز کنن بعد شماها توقع گرافیک نسل بعدی دارین؟
البته نمیدونم چرا ولی از تریلر بازی حس کردم شخصیت ساب زیر همون کوای لیانگ هستش ، چون هم با اسکورپی داداشی بود هم اینکه اگه بی هان حذف بشه یا با اسکورپی داداشی بشه دیگه علنا شخصیت نوب هم حذف میشه از داستان
این اشتباهه. ادبون و جان توبایس با هم توی شرکت Williams Electronics (که با خریدن شرکت Bally Midway اسم خودشو به Midway تغییر داد) روی پینبال و بازی های آرکید کار میکردن که کم کم با هم دوست شدن و ایده ی یه بازی با حضور JCVD رو دادن و خب بعدش هم که میدونیم چی شد. اما ادبون تقریبا هیچ دخالتی توی روایت داستان و کلا فضای کلی بازی و شخصیت ها نداشت. همش کار توبایس بود.
نه هر دوشون بارها گفتن که از اون موقع هنوزم با هم دوستن و هیچوقت به مشکل نخوردن. دلیل رفتن توبایس این بود که دوست داشت روی آثارش کنترل بیشتری داشته باشه (مالکیت آی پی) و میخواست از اون "کارخانه ی بازی سازی" بزنه بیرون و روی پروژه هایی که به برای خودش بهتر بودن کار کنه. اشتباه نشه توبایس آی پی MK رو نمیخواست، فقط میخواست بره جایی که آی پی جدیدی که میسازه مال خودش باشه.
اون "اشتباهه" رو بیشتر در جواب "ادبون جان توبایس رو به خدمت گرفت" گفتممنم احساس میکنم همون کوای لیانگ بوده چون توی این سایت هم تاکید کرده که ساب-زیرو در MK1 2023 همون کوای لیانگ هست:
Mortal Kombat 1 characters – all fighters in the 2023 game
"اما ادبون تقریبا هیچ دخالتی توی روایت داستان و کلا فضای کلی بازی و شخصیت ها نداشت. همش کار توبایس بود."
همین یه جمله که گفتی مشخص میکنه که چرا قدیما MK های کلاسیک قشنگ تر بودن.
حالا هم که جان توبایس (میدونستم توبایس تلفظ میشه ولی میخواستم مثل ویکیپدیا بنویسم) از تیم رفته دست آقای اد بون باز شده و داره تغییراتی بر اساس سلایق خودش میده.
جمله اول من که نقل قول گرفتی هیچ تضادی با حرفای خودت نداشت و این "اشتباهه" نمیدونم از کجا میاد و چرا نوشتیش. اما جمله دوم من که نقل قول گرفتی رو قبول دارم که اشتباه بود چون بر اساس اطلاعات غلطی از خود نت بود که منبعش مقصره نه من و جوابی که به جمله دوم من دادی رو کامل قبول دارم.
نه تو ادای جمله اشتباه کرده بودم که منظور منو بد متوجه شدی. منظورم این بود که مسئولیت "کشیدن کرکترهای MK" با جان توبایس بود و شما اومدی بقیه مسئولیت های جان توبایس هم گفتی و جمله منو کامل کردی. ری اکشن خنده گذاشتم بیشتر بخاطر اشتباه خودم در نحوه نوشتن جمله بود وگرنه شما درست میگید.اون "اشتباهه" رو بیشتر در جواب "ادبون جان توبایس رو به خدمت گرفت" گفتم
شیر تو فمنیست های افراطی ک گند زدن به همه چی جلو چشممه gta جدید هم شامل این قضیه بشهزن های سکسی میخواید تو مورتال کامبت؟
باو دیگه مردهای مورتال کامبت هم سکسی نیستن تسلیم شید بره
View attachment 293825
طراحی های ۹ خیلی خوب بودن کاش در حد اونا میساختن. ۹ پرفکت بودزن های سکسی میخواید تو مورتال کامبت؟
باو دیگه مردهای مورتال کامبت هم سکسی نیستن تسلیم شید بره
View attachment 293825