Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
پک 4K فقط فایل های ویدیویی pre-rendered بخش داستانی (و اندینگ شخصیت ها) رو با ورژن 4K جایگزین میکنه. پس اگه جزئیات ویدیوهای داستانی واست خیلی مهمه دانلود کن.
حله، پس فعلا کنسلش می‌کنم.
کاراکتر واسه شروع بجز کنشی که انتخاب اولمه، چی پیشنهاد میدی؟
شنگ سونگ از اول فعاله یا باید بخش داستانی رو تموم کنی تا باز بشه؟

حله، پس فعلا کنسلش می‌کنم.
کاراکتر واسه شروع بجز کنشی که انتخاب اولمه، چی پیشنهاد میدی؟
شنگ سونگ از اول فعاله یا باید بخش داستانی رو تموم کنی تا باز بشه؟
Raiden و Johnny و Liu Kang و Li Mei

شنگ سونگ فعاله ولی هویک فعال نیست و باید بخس داستانی رو تموم کنی. 4-5 تا از kameoها هم باید invasions یا آنلاین بازی کنی که به مرور باز بشن.

سلاطین یه دی ان اس پیدا کردم جدیدا خیلی خوب بوده توی بخش انلاین کلا و ارور مرور نمیده دیگه برای من فعلا البته شاید از هر دهتا مچ یکیش وسط مچ بازی قطع بشه ولی بازم کاچی به از هیچی میزارمش برای شما ایشااله جواب بده براتون
149.112.112.112
9.9.9.9

کسانی که نسخه پریموم بازیو تهیه کردن از الان به بعد ترمور براشون باز هستش میتونن تجربه کنن
شخصا رفتم یه چند دقیقه تستش کنم و باید بگم دستخوش NRS کیمو فوقالعاده ای داده بیرون یکم سخته کار کردن باهاش چون ستا state یا حالت مختلف داره هر حالت یسری حرکت مخصوص به فرد خودشو داره تقریبا همه چیزم داره از شیلد و low اتک قوی و overhead خوب و غیره و در اخر یه فتال جذاب :D

Raiden و Johnny و Liu Kang و Li Mei

شنگ سونگ فعاله ولی هویک فعال نیست و باید بخس داستانی رو تموم کنی. 4-5 تا از kameoها هم باید invasions یا آنلاین بازی کنی که به مرور باز بشن.
آقا عجب پیشنهادی دادی دمت گرم، این Raiden عجب چیزیه انصافا.
واسه Kameo هم فراست رو انتخاب کردم و عجب ترکیبی میشه با ریدن. ^:)^

لوکنگ هم حتما باید تست کنم.

تو این invasion من مپ Fire Temple هر کجا که باز بود رفتم ولی یکسری راه هاش بسته ان و نوشته bloody fangs رو لازم داری، این رو چجوری باید تهیه کرد؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DFSHINNOK7 and Jaw
آقا عجب پیشنهادی دادی دمت گرم، این Raiden عجب چیزیه انصافا.
واسه Kameo هم فراست رو انتخاب کردم و عجب ترکیبی میشه با ریدن. ^:)^

لوکنگ هم حتما باید تست کنم.

تو این invasion من مپ Fire Temple هر کجا که باز بود رفتم ولی یکسری راه هاش بسته ان و نوشته bloody fangs رو لازم داری، این رو چجوری باید تهیه کرد؟
تا ته اینویژن(مپ آخر) که بری باز میشه:-"

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or