سری اکس.پلتفرم؟
اون پک 4K زیاد مهم نیست. اگه TV بزرگ داری شاید به دردت بخوره ولی پیشنهاد نمیکنم.
پک 4K فقط فایل های ویدیویی pre-rendered بخش داستانی (و اندینگ شخصیت ها) رو با ورژن 4K جایگزین میکنه. پس اگه جزئیات ویدیوهای داستانی واست خیلی مهمه دانلود کن.سری اکس.
تلویزیونم ۵۵ اینچه.
حله، پس فعلا کنسلش میکنم.پک 4K فقط فایل های ویدیویی pre-rendered بخش داستانی (و اندینگ شخصیت ها) رو با ورژن 4K جایگزین میکنه. پس اگه جزئیات ویدیوهای داستانی واست خیلی مهمه دانلود کن.
Raiden و Johnny و Liu Kang و Li Meiحله، پس فعلا کنسلش میکنم.
کاراکتر واسه شروع بجز کنشی که انتخاب اولمه، چی پیشنهاد میدی؟
شنگ سونگ از اول فعاله یا باید بخش داستانی رو تموم کنی تا باز بشه؟
معنی کراس پلی برای ادبون فرق میکنه. ادبون اصلا PC رو جزو پلتفرم های game قبول نداره. نمیگم غیر ممکنه ولی I'll believe it when I see it
آقا عجب پیشنهادی دادی دمت گرم، این Raiden عجب چیزیه انصافا.Raiden و Johnny و Liu Kang و Li Mei
شنگ سونگ فعاله ولی هویک فعال نیست و باید بخس داستانی رو تموم کنی. 4-5 تا از kameoها هم باید invasions یا آنلاین بازی کنی که به مرور باز بشن.
تا ته اینویژن(مپ آخر) که بری باز میشهآقا عجب پیشنهادی دادی دمت گرم، این Raiden عجب چیزیه انصافا.
واسه Kameo هم فراست رو انتخاب کردم و عجب ترکیبی میشه با ریدن.
لوکنگ هم حتما باید تست کنم.
تو این invasion من مپ Fire Temple هر کجا که باز بود رفتم ولی یکسری راه هاش بسته ان و نوشته bloody fangs رو لازم داری، این رو چجوری باید تهیه کرد؟
پلتفرم؟دوستان این آپدیت بازی ۷۴ گیگه ؟
بازیو گذاشتم نصب شه خودش ۸۴ گیگه بعدش یه آپدیت ۷۴ گیگی میاد