Mk1 همچنان ناقصه به نظرم .همون 11 رو بگیر با ترمیناتور و اسپاون حال کندوستان یه سوال
من برای بار اول میخوام وارد دنیای مورتال بشم به نظرتون بر اساس تجربه این بازی ارزش داره یا 11؟
اینویژنز برو بخش Wu Shi Academyدوستان من رنک بازی کنم سریعتر لول آپ میشم یا اینویژن؟
شدیدا اسکین ساب زیرو رو میخوام و 700 کریستال بیشتر ندارم
نمیدونم به این مربوطه یا نه ولی:بدترین خبری که امروز دیدم واقعا کلا دلسرد شدم از مورتال اونم این بود که ظاهرا هوملندر رو خود تونی استار ویس اکت نمیکنه
View attachment 318526
پ ن:گل بگیرن این کمپانیو که دوزاده دلار میگیرن برای یه فتال ولی نمیتونن خود بازیگر اصلی کارکتر توی گیم بیارن
دقیقاااااا امروز دوتا اومنی زدم یکی راند اول دومی وسط راند دوم ریج کوات کردن یکیم بعد از اینکه با شخمی ترین حالت منو زد شروع کرد taunt کردن بازیو تموم کردن"طبق مطالعات جدید دانشمندان مشخص شده است که بسیاری از کسانی که با Omni-Man بازی میکنند، همان افرادی هستند که در MK11 با Jade بازی میکردند."
میبرن ادا اطوار در میارن، به محض اینکه احساس کنن دارن میبازن quit میکنن.
واقعا امیدوارم همینی باشه که میگی ولی اخه چرا مثل بچه ادم نمیاد بگه اون فقط جک بود نمیدونم واقعا ولی واقعا امیدوارم خودش ویس اکتشو انجام بده چون تنها دلیل خریدن دی ال سیا همین کارکتر هوملندر بود.
ظاهرا اینطور که بوش میاد برای استوری قبلیش بوده ربطی به حامنتش نداره متاسفانه ولی همین که تو هم مثل من پیگیریشی و دلت میخواد سلطان خودش ویس اکت بده یه دلگرمی برای من فکر نکنم کسی توی این تاپیک تره خورد کنه برای این کارکتر توی مورتال
هولندر یعنی آنتونی استار، صدا و اکتینگ استار هم انقدر خاص و متمایز هست که هر کی دیگه رو بیارن، شبیه به پارودی مسخره میشه.ظاهرا اینطور که بوش میاد برای استوری قبلیش بوده ربطی به حامنتش نداره متاسفانه ولی همین که تو هم مثل من پیگیریشی و دلت سلطان خچدش ویس اکت بده یه دلگرمی برای من فکر نکنم کسی توی این تاپیک تره خورد کنه برای این کارکتر توی مورتال
با اجازه نریمان عزیزSeasonal Tower رو هر ۳ بار که برید یه پالت میده، آخریش هم برای نیتارا هست.
Level 10 - Sub-Zero Red Winter
Level 13 - Baraka Slash and Stab
Level 16 - Kitana Royal Flush
Level 19 - Sindel Vampiric Heroine
Level 22 - Raiden Thundergore
Level 25 - Liu Kang Unholy Heart
Level 28 - Havik Khaos Bleed
Level 31 - General Shao Kahn of Vaeternus
Level 34 - Nitara Hiss and Scratch
View attachment 318908
بعد از لول ۳۴ جایزه نمیده اما میزان XP ـی که میده فوق العاده زیاده و واسه فارم مستری کارکترا عالیه.
باید التیمیت داشته باشی یا صبر کنی بیاد تو استور جداگانه بخریش .دوستان من بازیو اپدیت کردم شخصیت امنی من اومده ولی نمیشه بازی کرد چجوری باید قفلش باز بشه
پلتفرم؟منم بالآخره فریب خوردم و بازی رو تهیه کردم به همراه کاراکتر شنگ سونگ.
فقط یه سوال
این پک Story 4K مورتال کمبت خیلی تاثیر داره تو گرافیک بازی یا خیلی هم مهم نیست؟
اگه خیلی مهم نیست فعلا نگیرمش، ۴۷ گیگه حجمشه.