رفتم ردیت، اونجا زدهبودن مثل اینکه حجم اپدیتا پایینتره. واس یسری کاربرا مثل من رفته تو پاچمون باگی چیزی پیش اومده فول گیم دانلود شدهبرا من یه آپدیت 14 گیگی داره میگیره؟
اینجور که معلومه پس تو پاچمه و یه چیز دیگه ای بعدش میخواد دانلود کنه
ترمور ۲۰ نوامبر میاد که میشه ۱۰ روز دیگه.خب اومنی منو تست کردم و باید بگم New Main مشخص شد
چقدر فانه این بشر و چقد اسونه خداروشکر یکی از اسپیشالش مو نمیزنه با ریدن(بیا اینم یه دلیل دیگه باید پلیش بدم)الان با این وضعیت هوملندر ده هیچ به اومنی من باخته که با این والتیمور استنسش
راستی سر صبحی یه فتالیتی اومنی منو رو خودش زدم دلم خنک شد تا دردشم خودش بکشهحس عجیبی داره به یه سوپر من کلون فتالیتی میزنی تیکه تیکه میشهHow
نریمان ترمور هفته بعدی میاد؟یه سوال بعدی پریموم شاپ چیزی برای اومنی نبود کلا باگ بچد حتی برای ریدنم چیزی نتونستم بگیرم
@NaRiiMaN
باید صبر کنی. ۲۰ نوامبر!مایی که التیمیت گرفتیم ترمور رو چطور باید باز کنیم؟
بهایی که برای این چهره پرداخت شد، صداپیشگی نیتارا بود، که رفت تو دیوار این کاراکترهمین هم غینیمته والا..
وضعیت سرورا هم خداروشکر خیلی خوب بوده تا الان!
آره مشکل سرورا کلا حل شدهمن آنقدر ناراحت شدم از بازی که سمت آپدیت کردنشم نرفتم. الان بهتره ارزش داره دوازده گیگ صرف کنم یا منتظر بمونم.؟
mesa اولی که دیگه بازه؟تاور رایگان Omni-Man فعاله؟ من همه Mesaها واسم قفلن باید چکار کنم؟