واسه منم ۳-۴ روزه افتضاحه، هی ارور میده میندازه بیرون. بعد از آپدیت خیلی خوب شده بود نمیدونم چرا باز اینطوری شده.من که سرد شدم نمیشه نیم ساعت بی دغدغه بازی کرد هی ارور سرور میده میندازه بیرون با 11 این مشکل نداشتم و ندارم ولی این نسخه خیلی رو مخه.
Main: ریدنMain و secondaryتون کیا هستن؟
من Mainم شنگ سونگ + کمیو کونگ لائو یا سکتور و secondaryم لوکنگ + کمیو کونگ لائو یا گورو
ولی الان دارم با جانی و ملینا هم تمرین میکنم چون تو پینگ بالا به کار میان
Main من ریدنه +کیمو هم باهاش سارینا و ساب زیرو و فراست و سایرکسم میرمMain و secondaryتون کیا هستن؟
من Mainم شنگ سونگ + کمیو کونگ لائو یا سکتور و secondaryم لوکنگ + کمیو کونگ لائو یا گورو
ولی الان دارم با جانی و ملینا هم تمرین میکنم چون تو پینگ بالا به کار میان
منم دقیقا همینطوریم ولی باز مچو پیدا میکنه با همون پینگ خوبه ولی بعضی موقع ها ارور میده باید بازیتون به اخرین اپدیت اپدیت کنید که مثلا من میزنم اپدیت جدید پیدا کنه مینویسه بازی شما در اخرین اپیدته سر ابن چیزا خیلی بازی در میاره احساس میکنم بخاطر دی ان سه شاید حالا بازم باید تست کرد دید چی میشه.واسه منم ۳-۴ روزه افتضاحه، هی ارور میده میندازه بیرون. بعد از آپدیت خیلی خوب شده بود نمیدونم چرا باز اینطوری شده.
تنها نیستی. منم دو سه روز پیش شنگ سونگ برام قفل شده بود و آنلاین هم خیلی خیلی به سختی وصل میشد واسم. الان کمی بهتر شده ولی بازم هر از گاهی یا باید بازی رو کلا ببندم دوباره امتحان کنم یا شنگ سونگ برای چند دقیقه قفل میشه. خوبیش این بود که باعث شد زمان بیشتری با لوکنگ بازی کنم و الان دو تا Main خوب دارم.درود. دیشب زدم بازی کنم اصلا دیگه وصل نمی شد. دو سه تا DNS امتحان کردم. همراه اول ایرانسل و adsl آسیا تک اصلا راه نمیداد.حتی وارد بخش invasion هم نمیشد.اصلا آنلاین نمیخوام حتی invasion هم نمیشه زد. بازی آپدیت هم نمیشه.شانگ سونگ هم داشتم کلی باهاش بازی کرده بودم. اونم حذف کرده الان برای فروش گذاشته. دوستان میدونن من چقدر هوادار بازی mk هستم و زندگی ها باهاش کردم ولی به معنی واقعی کلمه مزخرفتربن مورتال عمرم هستش یه شکنجه به تمام معنا.پولمو تو جوب میریختم بهتر از خرید این بازی بود.
منم این مشکلو دارم تیک نت رو روشن خاموش میکنم بازیو میبندم درست میشه . عجب گلیچ مسخره ای.شما بازی میکنید؟ (بر اساس همون meme )
برا من اصلا اون آپدیت 8 گیگ رو نمیورد و میگفت آخرین ورژنه...
بعد میرفتم تو بازی میگفت آپدیت نیست
خوشحال میشویم ولی اشرا اونقدرا چیپ نیستا کمی کارکتر سختیه اتفاقا کمبو های خوبیم داره.پ.ن: دو تا از شخصیت های cheap که حتما باید یاد بگیرم Ashrah و Raiden هستن. مخصوص بازی با لگ طراحی شدن
به قول شاعر که میگه...The downplay thoخوشحال میشویم ولی اشرا اونقدرا چیپ نیستا کمی کارکتر سختیه اتفاقا کمبو های خوبیم داره.
لو کنگ فوتسی نمیخواد، ۷ تا پراجکتایل داره!ما بدبخت بیچاره ها با لوکنگ باید به فکر real footsies باشیم
*5 تا....thank youلو کنگ فوتسی نمیخواد، ۷ تا پراجکتایل داره!