آپدیت بازی چند گیگه؟View attachment 316477
یه مپ جدید تو Invasions اضافه شده که توش یه فایت ۴ مرحلهای با باراکا داره. با انجام دادنش تروفی تایتان بتل و یه اسکین باراکا میگیرید.
آپدیتی که چند روز پیش اومد؟ حدود ۸ گیگ اگه اشتباه نکنم!آپدیت بازی چند گیگه؟
این همون اسکین رنکد نیستش؟!ظاهراً چند روز دیگه و تا قبل از تموم شدن فصل اول، این اسکین هم تو مپ Pyramid قابل دریافت میشه.
View attachment 316616
چرا همونه، ظاهراً اسکین های رنکد رو چند روز آخر فصل تو Invasions هم قابل گرفتن میکنن.این همون اسکین رنکد نیستش؟!
من به خاطر وضعیت بد کانکشن بیشتر وقت رو توی Lab سپری کردم ولی فکر کنم تازه رسیدم به رنک Grand Master. اگه 2-3 ساعت وقت بذارم به Demi God میتونم برسم. مشکل فقط کانکشنه.خب به مناسبت رسیدن سیزن جدید دوستان وضعیت KL به چه شکله و به چه رنکی رسیدین ؟اصلا رنک زدین یا کلا lab میکردین؟
من خودم از روز اول رنکد شروع کردم تا DG رسوندم خودمو بنظرم میشد بالاترم رفت اگر این اپدیتی که سرورای یکم فیکس کرد زودتر میدادن.
ببین وضعیت کانکشن رو دستگاهه اوکیه ها نمیدونم برای شما چطوربه اینور همش پینگ ۱۲۰/۸۰ میگیره دی ان اس چی میزنین؟من به خاطر وضعیت بد کانکشن بیشتر وقت رو توی Lab سپری کردم ولی فکر کنم تازه رسیدم به رنک Grand Master. اگه 2-3 ساعت وقت بذارم به Demi God میتونم برسم. مشکل فقط کانکشنه.
الکترو. صبح ها ساعت 6 تا 11 سرعتش بد نیست. ولی بعد از اون دیگه خراب میشه. احتمالا مشکل از ورژن PC هست.ببین وضعیت کانکشن رو دستگاهه اوکیه ها نمیدونم برای شما چطوربه اینور همش پینگ ۱۲۰/۸۰ میگیره دی ان اس چی میزنین؟
اتفاقا اینور شبا عالی میشهالکترو. صبح ها ساعت 6 تا 11 سرعتش بد نیست. ولی بعد از اون دیگه خراب میشه. احتمالا مشکل از ورژن PC هست.
اصلا دیگه نمیتونم تریلر سلطانو نبینم بیا که میخوام مینت کنم لعنتیتریلر کامل Omni-Man
۹ نوامبر برای دارندگان KP میاد