بعید میدونم مشکل مالی بوده باشه، تو همین پک جان سینا و جی کی سیمونز صداگذاری انجام دادن، حتی خود آنتونی استار صورتش اسکن شده. ممکنه مشکل، برنامه زمان بندی بوده. چون تو MK11 هم آرنولد رو سر تداخل برنامه نتونستن بگیرن.بدترین خبری که امروز دیدم واقعا کلا دلسرد شدم از مورتال اونم این بود که ظاهرا هوملندر رو خود تونی استار ویس اکت نمیکنه
View attachment 318526
پ ن:گل بگیرن این کمپانیو که دوزاده دلار میگیرن برای یه فتال ولی نمیتونن خود بازیگر اصلی کارکتر توی گیم بیارن
بهترین رو نمیدونم اما قطعا راحت ترین کارکتر بازیه. بدون اغراق یاد گرفتن bnb هاش ۵ دقیقه زمان میخواد.10 دقیقه با raiden تمرین کردم. رفتم KL پنج بازی اول 4 برد 1 باخت.
بعد بگید بهترین شخصیت بازی نیست. (رقابت بین Raiden و Johnny قطعا)
بین Johnny و Kenshi و Raiden. اینا به نظرم Top 3 هستن.بهترین رو نمیدونم اما قطعا راحت ترین کارکتر بازیه. بدون اغراق یاد گرفتن bnb هاش ۵ دقیقه زمان میخواد.
Welcome to klub Bro10 دقیقه با raiden تمرین کردم. رفتم KL پنج بازی اول 4 برد 1 باخت.
بعد بگید بهترین شخصیت بازی نیست. (رقابت بین Raiden و Johnny قطعا)
واقعا خیلی عجیبه ساب و اسکورپین جز ضعیف ترین کارکترا هستن تو این شماره!بین Johnny و Kenshi و Raiden. اینا به نظرم Top 3 هستن.
البته Ashrah و Baraka و Geras و Mileena هم خیلی خوبن.
MK11دوستان یه سوال
من برای بار اول میخوام وارد دنیای مورتال بشم به نظرتون بر اساس تجربه این بازی ارزش داره یا 11؟
دوستان یه سوال
من برای بار اول میخوام وارد دنیای مورتال بشم به نظرتون بر اساس تجربه این بازی ارزش داره یا 11؟
منم به نظرم نسخه کامل MK11 برای شروع خوبه. اگه روی PC میخوای بازی کنی صبر کن نسخه کاملش توی تخفیفات بعدی زیر 10 دلار میشه، اونموقع بخر.دوستان یه سوال
نظر بچه ها کاملا درسته میتونین نسخه یازده رو برین و کلیم لذت ببرین و اینکه داستان شماره جدید بازی ادامه نسخه یازده هستش ولی من نظرم اینکه همین مورتال جدیده رو تهیه کنید چرا؟چون نسخه یازده خیلی دیگه قدیمی شده و ساپورت نمیشه و برای اینکه انلاین تجربه کنینم شماره جدید پلیر بیشتری داره و این که مورتال جدیده جدا از اینکه واقعا مشکلاتی داشته و داره از اول انتشار ولی به مرور داره بهتر میشه و هر سیزنم دارن بهش میرسن پیشنهاد میدم نسخه جدید پلی بدیدوستان یه سوال
از همین الان ۱۰۰۰ تا کریستال دیگه آماده کنبا تشکر از نریمان عزیز.همون روز که پرسیدم رفتم بسته اینترنت خریدم بازی رو آپدیت کردم و وضعیت سرورها خیلی پایدارتر شده و دیگه مثل عقده ای ها هی بازی کردم و کردم و هزارتا هم کریستال جمع کردم. باهاش اسکین deception لی می رو خریدم. خیلی خوشگل و *** هستش.تو این وضعیت که همه کارکترهای مونث خانم جلسه ای شدن ارزش داشت. به امید اسکین های مشابه