شاید بازیت ریجن 2(اروپا) و اکانتت ریجن1ه؟(آمریکا)من دیسک بازی رو که گرفتم یه کد برای باز کردن کاراکتر SHANG TSUNG داره ولی هرچی تو استور میزنم چرا به ریجن گیر میده ؟ شاید جای درستی وارد نمیکنم
شاید بازیت ریجن 2(اروپا) و اکانتت ریجن1ه؟(آمریکا)
خبری نیست، یک یوزر اروپا بساز، کد رو اونجا بزن، اکانت هم پرایمری باشهفک کنم همینه متاسفانه .
آره thethiny زیر آخرین توئیت ادبون هم اشاره کرده بود به این موضوع.یه ویدیو جدید تو کانال یوتیوب بازی آپلود شده، احتمالا تریلر Quan Chi تا چند رو آینده منتشر میشه.
View attachment 319904
@DFSHINNOK7
Thiny گفته که نسخه PC هم کراس پلی داره!
View attachment 319906
سلام کارمند نمونه بانک سپهسلام همسایتی های عزیز یک سوال چرا با توجه به خشونت برهنه این بازی رده بندی "ادولت اونلی" نمیکیره فقط 18 سال به بالا میشه؟
دوستان من هنوز این مشکل رو دارم کَس دیگه این مشکل رو نداره؟درود دوستان توی inventory از وقتی سیزن جدید اومده وقتی relic انتخاب میکنم مینویسه there was an error contacting the MK1 server if exit now u will lose any unsaved changes
و سیو نمیکنه اون relic رو درحالی که همه چیز رو میشه تغییر داد و سیو میکنه حتی طلسم هارو فقط relic اینجوریه چه کنم؟
دوستان ممنون میشم یه راهنمایی کوچیک بکنیدهمچین حجم ابدیتی که شما داری میگی من ندیدم
دوستان من تازه میخوام انلاین بازی کنم چه شخصیتی رو توصیه میکنید من خودم از قدیم الایام با اسکورپین بازی میکردم ولی خوب تو این نسخه نتونستم باهاش ارتباط بگیرم احساس میکنم ضعیفترش کردن نسبت به نسخه قبلی
ریدن ریدن ریدندوستان ممنون میشم یه راهنمایی کوچیک بکنید
کی هستش نریمان؟
مثل اینکه چند ساعت دیگه شروع میشه، خود اد بون هم قراره ۳ نوامبر تو یه پنل CCXP حاضر بشه. بنابراین بین جمعه تا یکشنبهکی هستش نریمان؟