دقیقا ریپیتتیو و بورینگ میشه قطعا سیزن بعدی اگه همینطوری باشهمعمولا یا خرید کلا ثبت نمیشه، یا اگر سکه کم شد حتما ثبت شده
منم بدم نیمد از کلیت اینویژن، ولی به نظرم مشکلم کم نداره یعنی اگر تغییراتی بهش ندن، سیزن های بعد زورکی رفتن میشه
از نظر سکه چون خیلی طولانیه سکه زیاد میگیری، خیالت راحت
الان من همینجوری میرم تو شاپ لباس ها رو ردیفی میگیریم که فقط کامل بشه حتی اونایی که دوست ندارم هم دارم میگیرم سکه رو زمین نمونه
تازه تو همون 40روز باقی مونده هم آدم با روزانه و هفتگی و مبارزاتی که باید بازی کنه،میتونه خودشو برسونه (که نیازم نمیشه تا آخر 40 روز برن )
من سر mkx اینطوری بودم سر تروفی دمیج به الدر گاد خیلی تو مخ بودبرعکس شما من اصلا با اینویژن حال نکردم خیلی بازی برام یکنواخت میشه پلی میدم بازیو یعنی اگر بحث گلد شراین و یسری از ست های خاص نباشه محال بود پلی بدمش واقعا زورکی دارم میرمش
منم دقیقا همینطور. هنوز مپ دهکده رو هم تموم نکردم.برعکس شما من اصلا با اینویژن حال نکردم خیلی بازی برام یکنواخت میشه پلی میدم بازیو یعنی اگر بحث گلد شراین و یسری از ست های خاص نباشه محال بود پلی بدمش واقعا زورکی دارم میرمش
مبارک ژنرال شاو هم تست بزن خیلیی خوبه واقعا فانه اصلا از اسپیشال حرکاتش خسته نمیشمباورم نمیشه اولین mainم ریکو شده.
واقعا میخوام بدونم ایشون کی هستن که این همه ربدن هر مچ میگه :همونطور که مادام بو بهم یاد داد
واقعا میخوام بدونم ایشون کی هستن که این همه ربدن هر مچ میگه :همونطور که مادام بو بهم یاد داد
پوینت هات رو respec کردی بذاری رو اتک؟@NaRiiMaN
راهکار پیشنهادیت برای سیزنال تاور چیه؟
من خودم یه تالیسمان با دفاع خفن و اینا ساختم، ولی جلوتر از DOT باختم
دیدم Windbreaker هم پیشنهاد دادن، اینم تست کردم، جلوتر رفتم، ولی survive شهید شدم
اگر راه حل پیشنهادی داری برسون به ما (آیتم تالیسمان بی نهایتم استفاده میکنم )
نمیشه به windbreaker یه چی اضافه کنم heal هم بکنه؟
نهپوینت هات رو respec کردی بذاری رو اتک؟
پوینت هات رو بین HP و اتک یا اسپشال موو تقسیم کن. البته خودم هنوز این تاور رو تموم نکردم چون ۲-۳ دفعه ارور سرور داد پرید بیرون.نه
ولی فکر کنم همه پوینت هام رو بزارم روی HP و DEF با این Windbreaker برم
فقط نمیدونم با رفتنش(و همه مبارزات رو فیتالایتی یا بروتالیتی نزدن...آخه بعضی وقتا نمیشه ) به اون تروفی 5M امتیاز تو تاور میرسم؟
بعدا اون روش فارم مستری هم بگو، برا cameoها بگیرم...خیلی قطره چکونی میرن بالا