Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
معمولا یا خرید کلا ثبت نمیشه، یا اگر سکه کم شد حتما ثبت شده

منم بدم نیمد از کلیت اینویژن، ولی به نظرم مشکلم کم نداره:D یعنی اگر تغییراتی بهش ندن، سیزن های بعد زورکی رفتن میشه:D
از نظر سکه چون خیلی طولانیه سکه زیاد میگیری، خیالت راحت :D

الان من همینجوری میرم تو شاپ لباس ها رو ردیفی میگیریم که فقط کامل بشه:)) حتی اونایی که دوست ندارم هم دارم میگیرم سکه رو زمین نمونه:D
تازه تو همون 40روز باقی مونده هم آدم با روزانه و هفتگی و مبارزاتی که باید بازی کنه،میتونه خودشو برسونه:D (که نیازم نمیشه تا آخر 40 روز برن:D )
دقیقا ریپیتتیو و بورینگ میشه قطعا سیزن بعدی اگه همینطوری باشه
کات سین های استوری گرافیکش فاجعس
انلاینم ک همش تراینگ تو کانکت میده چن دیقه یه بار اسیر شدیم

• Like
Reactions: Jaw
برعکس شما من اصلا با اینویژن حال نکردم خیلی بازی برام یکنواخت میشه پلی میدم بازیو یعنی اگر بحث گلد شراین و یسری از ست های خاص نباشه محال بود پلی بدمش واقعا زورکی دارم میرمش
من سر mkx اینطوری بودم سر تروفی دمیج به الدر گاد خیلی تو مخ بود

• Like
باورم نمیشه اولین mainم ریکو شده.

برعکس شما من اصلا با اینویژن حال نکردم خیلی بازی برام یکنواخت میشه پلی میدم بازیو یعنی اگر بحث گلد شراین و یسری از ست های خاص نباشه محال بود پلی بدمش واقعا زورکی دارم میرمش
منم دقیقا همینطور. هنوز مپ دهکده رو هم تموم نکردم.

• Like
ظاهرا و متاسفانه بازی یه باگی داره و اونم اینکه player 1 که میشه شخص سمت چپ نسبت به پلیر شماره دو ادونتج داره! یعنی اینکه ممکنه شما یه کمبو انجام بدین با پلیر وان اخر سر اون کمبو کامل انجام میشه ولی همون کمبو رو با همون کارکتر رو با پلیر دو به پلیر یک بزنین باگ میخوره انجام نمیشه😐😕و این حتی توی بازی های انلاینم تاثیر میزاره و کسی که پلیر دو یا سمت راست باشه نتونه کامل کمبو هاشو انجام بده و واقعا nrs بابد حتما فیکس کنه این باگو...
اینم ویدیوش

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
@NaRiiMaN
راهکار پیشنهادیت برای سیزنال تاور چیه؟ :دی
من خودم یه تالیسمان با دفاع خفن و اینا ساختم، ولی جلوتر از DOT باختم:))
دیدم Windbreaker هم پیشنهاد دادن، اینم تست کردم، جلوتر رفتم، ولی survive شهید شدم:-"

اگر راه حل پیشنهادی داری برسون به ما:دی (آیتم تالیسمان بی نهایتم استفاده میکنم:-" )

نمیشه به windbreaker یه چی اضافه کنم heal هم بکنه؟ :))

• Smile
Reactions: NaRiiMaN
@NaRiiMaN
راهکار پیشنهادیت برای سیزنال تاور چیه؟ :D
من خودم یه تالیسمان با دفاع خفن و اینا ساختم، ولی جلوتر از DOT باختم:))
دیدم Windbreaker هم پیشنهاد دادن، اینم تست کردم، جلوتر رفتم، ولی survive شهید شدم:-"

اگر راه حل پیشنهادی داری برسون به ما:D (آیتم تالیسمان بی نهایتم استفاده میکنم:-" )

نمیشه به windbreaker یه چی اضافه کنم heal هم بکنه؟ :))
پوینت هات رو respec کردی بذاری رو اتک؟

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
پوینت هات رو respec کردی بذاری رو اتک؟
نه:-"
ولی فکر کنم همه پوینت هام رو بزارم روی HP و DEF با این Windbreaker برم

فقط نمیدونم با رفتنش(و همه مبارزات رو فیتالایتی یا بروتالیتی نزدن...آخه بعضی وقتا نمیشه:دی ) به اون تروفی 5M امتیاز تو تاور میرسم؟ :دی

بعدا اون روش فارم مستری هم بگو، برا cameoها بگیرم...خیلی قطره چکونی میرن بالا:دی

نه:-"
ولی فکر کنم همه پوینت هام رو بزارم روی HP و DEF با این Windbreaker برم

فقط نمیدونم با رفتنش(و همه مبارزات رو فیتالایتی یا بروتالیتی نزدن...آخه بعضی وقتا نمیشه:D ) به اون تروفی 5M امتیاز تو تاور میرسم؟ :D

بعدا اون روش فارم مستری هم بگو، برا cameoها بگیرم...خیلی قطره چکونی میرن بالا:D
پوینت هات رو بین HP و اتک یا اسپشال موو تقسیم کن. البته خودم هنوز این تاور رو تموم نکردم چون ۲-۳ دفعه ارور سرور داد پرید بیرون. :-"

واسه تروفی 5M تاور های ساعتی بهترینه چون مودیفایر کمتر از بقیه داره، یه تاور که ۶ تا طبقه داره برو، همه رو بروتالیتی بزن و سعی کن flawless هم بگیری هر کدوم رو که میشه. من خودم ۱۰ میلیون پوینت گرفتم.

واسه فارم برو، مپ دهکده، یه فایت endurance با ۳ تا حریف داره به اسم Triple Threat که دقیقا کنار یکی از شاپ ها هست. همه پونت هات رو بذار روی اتک (اگه میخوای آپرکات اسپم کنی) یا اسپشال (اگه میخوای اسپشال اسپم کنی) هر ۳ تا رو بزن و یه بروتالیتی هم بگیر، تا جای ممکن هم سعی کن flawless بری چون امتیازش خیلی بالاست. همین رو هی برو تا لول کارکتر بیاد بالا، من تقریبا ۱۰ تا از کارکترای بازی رو رسوندم لول ۱۸ با این روش.
خوبیش اینه که فیتالیتی دوم + تمام بروتالیتی ها و کاستوم دوم (رنگ اصلی) رو تا این لول میگیری و لزومی واسه ادامه دادن نداری.

• Like
Reactions: avannn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or