Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
ظاهرا و متاسفانه بازی یه باگی داره و اونم اینکه player 1 که میشه شخص سمت چپ نسبت به پلیر شماره دو ادونتج داره! یعنی اینکه ممکنه شما یه کمبو انجام بدین با پلیر وان اخر سر اون کمبو کامل انجام میشه ولی همون کمبو رو با همون کارکتر رو با پلیر دو به پلیر یک بزنین باگ میخوره انجام نمیشه😐😕و این حتی توی بازی های انلاینم تاثیر میزاره و کسی که پلیر دو یا سمت راست باشه نتونه کامل کمبو هاشو انجام بده و واقعا nrs بابد حتما فیکس کنه این باگو...
اینم ویدیوش
باگ رو فیکس کردن

Screenshot_2023-09-27-23-41-47-782_com.twitter.android-edit.jpg

سلام دوستان
من برای نسخه سوییچ بازی میکنم واقعا افتضاح پورت کردن گرافیک بازی که نگم براتون در حد نسل ۷ هستش افت فریم که هیچی اونم نگم بهتره بنظرم پورت نمیکردن بهتر بود

با این پست بون، عملا باید بازگشت شخصیت های Horror و مخصوصا Ghostface که لیک شده بود رو تایید شده دونست.

Screenshot_2023-09-29-05-50-18-280_com.twitter.android-edit.jpg

نریمان چطوری پنج هزارتا داری?😂
حالا ابنا روتیشنشون شروع بشه باز امکان برگشتن به پریموم شاپو دارن اگر ایندفعه تایمش تموم بشه؟
عکس واسه من نیست! :-"
آره صددرصد دوباره برمی‌گردن.

با این پست بون، عملا باید بازگشت شخصیت های Horror و مخصوصا Ghostface که لیک شده بود رو تایید شده دونست.

View attachment 311806
واویلا یعنی واقعا میشه چاکی بیارن توی بازی بی نظیر میشه بازی :D یکی از بهترین کارکترایی که مناسب این بازیه همین چاکیه فقط شاید سر یازش به مشکل بخورن
عروسک ساو چطور مثلا میخوان بیارن saw که عروسکش خودش کاری نمیکنه نمیدونم شاید چون نماد اسلشر ایناست اوردنش توی عکس🤔

نریمان جان این کریستال ها رو از کجا میشه بدست آورد؟ فقط باید خرید؟!
پریموم ادیشن اگر خریده باشی باید همون اول بهت داده بشه 1250 تا رو بخش داستانیم تموم بکنی پونصدتا میده بهت هر کارکتری رو تا لول هیجده لول اپ کنی صدتا میده بهت

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
زیاد نگران کریستال ها نباشید. اسکین اسکورپیون حداقل 2 بار دیگه تا آخر سال تو استور میاد.
قیمت بالای آیتم ها هم با یه ویدیو انتقادی از Max حل میشه :D

• Like
Reactions: Jaw
آقا یکی در مورد آنلاین بازی توضیح میده
میشه وصل شد و بازی کرد؟
سلام عزیزم
ببین من حقیقتش با دی ان اس و گیر اپ جفتش تست کردم و اینکه سرورای بازی داغونن و ممکنه برای هر بازی چن دقیقه وایسین پینگ بین 130 تا220 یسری بازیا اوکین یسری بازیا به حدی لگه که انگار اسلموشنه اصلا ارزش نداره بازی کنی بازی با خود ایرانیا هم پینگ بین 280 تا 400 و اینکه بازی روونه ولی شاید سر fps دراپ بازی حساس باشی نتونی ادامه بدی ولی من خودم رنکو تا grand master بردم هر دست صبر کردم پیدا بشه و پلی دادم مشکلی حادی نداشتم ولی برای رنکای بالاتر شاید سختر از اینا پیدا بشه چون رنکای بالاتر پینگاشون خیلی پایینتر هستش بخش kasual هم مثل رنکد هستش ممکنه تا هفت هشت دقیقه هم منتظر بخوای بمونی برای رقیب ولی اخرش پیدا میشه.مشکل از سرورای داغچن بازی برای ایرانیا وگرنه من الان خیلی از بازی ها رو انلاین پلی میدم و مشکلی ندارم از بابت پینگ
خلاصه صبر میطلبه

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or