از کمیو Lao استفاده میکنی؟فعلا به خاطر وضعیت افتضاح آنلاین و پینگ بالای 170، مین ام رو به شنگ تغییر دادم.
کلا هیت کانفرم با ریکو کار سختیه روی این پینگ.
از فراست استفاده میکنم ولی طوری که f0xy با Lao بازی میکنه نظرمو تغییر داد. حتما امتحانش میکنم.از کمیو Lao استفاده میکنی؟
مگه بازی رول بک نداره؟ ستاپ نباید زیاد به پینگ وابسته باشه تو بازی رول بک داراز فراست استفاده میکنم ولی طوری که f0xy با Lao بازی میکنه نظرمو تغییر داد. حتما امتحانش میکنم.
البته اون setup ها رو با این پینگ نمیشه براحتی انجام داد. بیشتر low projectileش به دردم میخوره.
packet loss زیاد و پینگ خیلی بالا در هر شرایطی باعث لگ شدید میشه. غیر از اون احساس میکنم نت کد بازی توی انتقال به انجین جدید یه مشکلاتی داشته/داره و باید بهبود پیدا کنه.مگه بازی رول بک نداره؟ ستاپ نباید زیاد به پینگ وابسته باشه تو بازی رول بک دار
حداقل خوبیش اینه که کریستال نمیخوادگویا میگن ...
View attachment 312408
آقا!!!! چه وضعشه ایییین همه راه تا ساب زیرو
بعد یه موردی، در راستای اینکه سیزن رایدن، " Dark Raiden " هست... احتمالا تم کلی سیزن باز قرمز اینا باشه...
یعنی رسما از لانچ تا ساب زیرو ، قراره تم لباس ها قرمز و این مایه ها باشه (ملینا هم چپوندیم جزو قرمزا )
یکم آبی بدید به درد کاراکترهای آبی رنگ بخوره (اصلا تاکیدم رو ساب زیرو نیستا ) ، یا رنگ های خیلی متفاوت تر
حالا فعلا امیدم رو یکم نگه میدارم، شاید سیزن رایدن، تم آبی هم دادن
---
View attachment 312409
بعد از Deception به نظرم بهترین طراحی ساب زیروهه!
و خیلی هم به این بی هانی که دیدیم میاد
آره...الان میشه به اسکورپیون ددلی آلیانس فکر کردحداقل خوبیش اینه که کریستال نمیخواد
تم ریدن احتمالا سیاه باشه!
من از بچگی فن کمباتم بشترین جذابیت کمبات که منفاوت کرده با بقیه بازی ها در سبک خودش وجود نینجاهای رنگی هستشView attachment 312445تنها مورتال کمبتی که حاضرم بخاطرش صد دلار بدم.