Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
از کمیو Lao استفاده میکنی؟
از فراست استفاده میکنم ولی طوری که f0xy با Lao بازی میکنه نظرمو تغییر داد. حتما امتحانش میکنم.
البته اون setup ها رو با این پینگ نمیشه براحتی انجام داد. بیشتر low projectileش به دردم میخوره.

• Like
Reactions: NaRiiMaN
از فراست استفاده میکنم ولی طوری که f0xy با Lao بازی میکنه نظرمو تغییر داد. حتما امتحانش میکنم.
البته اون setup ها رو با این پینگ نمیشه براحتی انجام داد. بیشتر low projectileش به دردم میخوره.
مگه بازی رول بک نداره؟ ستاپ نباید زیاد به پینگ وابسته باشه تو بازی رول بک دار

مگه بازی رول بک نداره؟ ستاپ نباید زیاد به پینگ وابسته باشه تو بازی رول بک دار
packet loss زیاد و پینگ خیلی بالا در هر شرایطی باعث لگ شدید میشه. غیر از اون احساس میکنم نت کد بازی توی انتقال به انجین جدید یه مشکلاتی داشته/داره و باید بهبود پیدا کنه.

گویا میگن ...

RDT_20231003_0850413239028053026420991.png

آقا!!!! چه وضعشه ایییین همه راه تا ساب زیرو:((

بعد یه موردی، در راستای اینکه سیزن رایدن، " Dark Raiden " هست... احتمالا تم کلی سیزن باز قرمز اینا باشه...

یعنی رسما از لانچ تا ساب زیرو ، قراره تم لباس ها قرمز و این مایه ها باشه:-" (ملینا هم چپوندیم جزو قرمزا:-" )

یکم آبی بدید به درد کاراکترهای آبی رنگ بخوره:دی (اصلا تاکیدم رو ساب زیرو نیستا :-") ، یا رنگ های خیلی متفاوت تر:-"
حالا فعلا امیدم رو یکم نگه میدارم، شاید سیزن رایدن، تم آبی هم دادن:دی

---

RDT_20231003_0853141532921511010324424.jpg

بعد از Deception به نظرم بهترین طراحی ساب زیروهه! :x
و خیلی هم به این بی هانی که دیدیم میاد>:)

گویا میگن ...

View attachment 312408

آقا!!!! چه وضعشه ایییین همه راه تا ساب زیرو:((

بعد یه موردی، در راستای اینکه سیزن رایدن، " Dark Raiden " هست... احتمالا تم کلی سیزن باز قرمز اینا باشه...

یعنی رسما از لانچ تا ساب زیرو ، قراره تم لباس ها قرمز و این مایه ها باشه:-" (ملینا هم چپوندیم جزو قرمزا:-" )

یکم آبی بدید به درد کاراکترهای آبی رنگ بخوره:D (اصلا تاکیدم رو ساب زیرو نیستا :-") ، یا رنگ های خیلی متفاوت تر:-"
حالا فعلا امیدم رو یکم نگه میدارم، شاید سیزن رایدن، تم آبی هم دادن:D

---

View attachment 312409

بعد از Deception به نظرم بهترین طراحی ساب زیروهه! :x
و خیلی هم به این بی هانی که دیدیم میاد>:)
حداقل خوبیش اینه که کریستال نمی‌خواد :-"

تم ریدن احتمالا سیاه باشه!

• Like
Reactions: Akiba
حداقل خوبیش اینه که کریستال نمی‌خواد :-"

تم ریدن احتمالا سیاه باشه!
آره...الان میشه به اسکورپیون ددلی آلیانس فکر کرد:))
فقط تو این شلوغی اکتبر، حوصله فارم ندارم:)) جدا از اینکه نمیخوام فارم کنم که انگیزه م برای سیزن های بعد پوچ بشه:دی (همین الانش برا سیزن بعد ستب زیرو رو میخوام بزارم کنار:-" با رین مراحل ضد آتیش رو برم:دی )

رایدن احتمالا سیاه با ته مایه های قرمز و طلایی باشه

• Like
Reactions: NaRiiMaN
یعنی او اسکین دارک ریدن mk11 هم سیزن ریدن میاد بگیرمش؟ 8->
ظاهرا از لول پنجاه به بعد هر دهتا میرین بالا دویستا دراگون کریستال میده و اینم یه راه دبگه که اسکین شاپو بگیرین ما که گرفتیم باندلو خفن اسکورپو واقعا باندل بی نظیریه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or