Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
من متاسفانه مورتال باز حرفه ای نیستم ولی تفننی بعضی از نسخه ها رو بازی کردم . خیلی جالبه که منم دقیقا همین حس ناقص بودن بازی رو گرفتم و از UI و فونت تا گرافیک کاملا مشخصه. اون جزئیاتی که در MK11 در انیمیشن ها و طراحی شخصیت ها وجود داشت اصلا اینجا وجود نداره و متعجبم چرا برای نسل قبل بازی رو منتشر نکردن در صورتی ک به نظرم کاملا قابل اجرا شدن بود. از یه طرف ولی از این ریبوت داستانی کاملا استقبال میکنم چون باعث میشه گیمرهای نسل جدید هم بتونن به مرور با شخصیت ارتباط برقرار کنن (با اینکه به نظرم از نظر شخصیت پردازی تا اینجایی داستانی رو رفتم یه جاهایی خوب و یه جاهای مثلا برای سابزیرو خیلی جالب عمل نکردن ) به نظرم این ریبوت برای تکن هم کاملا نیازه. اما امان از این تم داستانی Avengers و مارولی که گریبان گیر صنعت گیم شده، از Gow رگناروک تا همین مورتال. میتونستن کمی دارک تر و جدی تر داستان رو پیش ببرن. البته باید ببینم تا انتها چی میشه.
از یه طرف مبارزات MK 11 برام جذابتر بودن و برام عجیبه مثلا حرکت Fatal Blow ( L2 + R2 ) که اجرا میکنی انگار کاتسین پخش میشه و به هیچ وجه با روند مبارزه یکپارچه نیست و فکر کنم باز میگرده به ناقص بودن بازی.
این نسخه اولین عنوانی هست که میخوام پخش انلاینش رو جدی بگیرم و باید ببینم در اینده چطور پیش میره.

درود دوستان.الان من کلی انواع سکه جمع کردم.فروشگاهش کجاست که بشه اسکین خرید اون اژدها که فقط آرت میده.
درود باید option رو بزنی بری تو شاپ سیزن البته برای سکه های نقره ای که سیزن کارنسی هستن
سکه طلاییا فقط برای shrine هست

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
کرکترهایی که تا حالا یاد گرفتم.

ریکو
لی می
لو کنگ
شنگ سونگ

امروز احتمالا ملینا یا ashrah

هنوز خیلی روی kameoها تمرکز نکردم ولی گورو و سارینا و فراست و اسکورپیون خیلی خوبن. آنلاین همه سارینا انتخاب میکنن به خاطر دمیج عالی که میده :D

تو توییتر دیدم خیلیا میگن داریوس بهترین kameo هست.

• Like
Reactions: Jaw
دوستان یکی بگه سرورای بازی چجورین؟ ارزش داره رو ایکس باکس قانونی بخرمش واسه انلاین ؟؟

یادمه قدیما MK X و 11 با خارجیا که اصلا پینگ داغون بود فقط با ایرانیا میشد بازی کرد ، الانم همینطوره ؟ با ایرانیا اوکیه ؟

خب تا رنک GM رفتم ست باراکا دیگه نمی ارزه بخوام جون بکنم براش جدا از این رنکاث بالاتر سخت کسی پیدا میشه با این پینگا توی رنک اپم به شنگ سونگ و ملینا پلیر خوردم واقعا کمبو های پنجاه شصد درصد خوبی میزدن :D از همه رو مختر ریکو پلیرا بودن در عین سادگی یهو میدیدی کل hp میرفت تو این رنکا همه سارینا کیموشون بود اکثرا که مشخصا نرفش میکنن با این وضعیتت اصلا interaput یا kombo expand که سارینا میده واقعا خوبه جدا از اونم خیلی راحته استفاده ازش فعلا دیگه رنکد نمیرم مگه اینکه این واریور شراین باز شه ببینیم چیه.ورسوس مود وضعیتش خیلی بهتر شده راحت پلیر پیدا میشه ولی کینگ اف هل اصلا معلوم نیست چرا هیچکس نیستش.
از الان منتظر اومنی منم که بریم برای مین کردنش:D

آخرین ویرایش:
خب تا رنک GM رفتم ست باراکا دیگه نمی ارزه بخوام جون بکنم براش جدا از این رنکاث بالاتر سخت کسی پیدا میشه با این پینگا توی رنک اپم به شنگ سونگ و ملینا پلیر خوردم واقعا کمبو های پنجاه شصد درصد خوبی میزدن :D از همه رو مختر ریکو پلیرا بودن در عین سادگی یهو میدیدی کل hp میرفت تو این رنکا همه سارینا کیموشون بود اکثرا که مشخصا نرفش میکنن با این وضعیتت اصلا interaput یا kombo expand که سارینا میده واقعا خوبه جدا از اونم خیلی راحته استفاده ازش فعلا دیگه رنکد نمیرم مگه اینکه این واریور شراین باز شه ببینیم چیه.ورسوس مود وضعیتش خیلی بهتر شده راحت پلیر پیدا میشه ولی کینگ اف هل اصلا معلوم نیست چرا هیچکس نیستش.
از الان منتظر اومنی منم که بریم برای مین کردنش:D
من هنوز کامبت لیگ رو جدی بازی نکردم و فکر کنم بردها و باخت هام مساوی باشه. ولی طبق تجربه ای که از MK11 دارم، حداقل 80% کسایی که آنلاین میبینی داغونن و هیچوقت پیشرفت نمیکنن :D
تو MK11 تا رنک GM معمولا حدود 7-8 تا باخت داشتم فقط. کافیه صبر داشته باشی و بذاری طرف مقابل یه تصمیم احمقانه بگیره و پانیش کنی. :D

• Like
من هنوز کامبت لیگ رو جدی بازی نکردم و فکر کنم بردها و باخت هام مساوی باشه. ولی طبق تجربه ای که از MK11 دارم، حداقل 80% کسایی که آنلاین میبینی داغونن و هیچوقت پیشرفت نمیکنن :D
تو MK11 تا رنک GM معمولا حدود 7-8 تا باخت داشتم فقط. کافیه صبر داشته باشی و بذاری طرف مقابل یه تصمیم احمقانه بگیره و پانیش کنی. :D
دقیقا بیشتر کسایی که من بازی میکردم باهاشون یه کمبو رو میزدن فقط بعد تو اگر میتونستی اون وسط پانیششون کنی کلا اختلال انگار وارد میکردی توی پلی دادنشون مخصوصا این قضیه توی اسموک پلیرا خیلی دیدم اسموک پلیرا رو من نقره داغ میکنم تا حایی بعضیا حتی لفت میدن جلوم و یا ساب زیرو ها هم همینطور البته خودمم بعضی موقع ها توی دام یه کمبو میفتم ولی سریع سعی میکنم تنوع بدم به بازیم چون حریفمم مثل خودم حرکات میخونه برای دستای بعدی
راستی یسری موقع ها یارو داشته میرفته رفتم بهش گفتمez عصبی و غیرتی شده برگشته نابودمون کرده اصلا کار خوبی نیست try نکنید بذارین بعد که نابودش کردین توی همون مابین فتال تحقیرش کنین🤣😂
بنظرم خودمم میشه دویژن بالاترم رفت ولی ارزش نداره چون که ست باراکارو خودم خوشم نیومد جدا از اون یه ایتم دویژن دمی گاد(تبر ژنرال شاو) از شراین گرفتم و ارزش نداره فعلا میرم ورسوس با کارکترای دیگه تمرین میکنم یه موقع ریدن منهدم کردن به چوخ نریم :D

سیزن که ۳۹ روز دیگه تموم میشه سکه های نقره ای هم ریست میشه یا میشه ذخیره کرد برا سیزن بعدی؟
اسکیناش زیاد جالب نی این سیزن
دیروز ۲۵ k سکه داشتم امروز ۱۱ k بدون این ک چیزی بخرم اینم شانس مایه
کسی این مشکلو داشته؟

آخرین ویرایش:
  • Like
سیزن که ۳۹ روز دیگه تموم میشه سکه های نقره ای هم ریست میشه یا میشه ذخیره کرد برا سیزن بعدی؟
اسکیناش زیاد جالب نی این سیزن
دیروز ۲۵ k سکه داشتم امروز ۱۱ k بدون این ک چیزی بخرم اینم شانس مایه
کسی این مشکلو داشته؟
این مشکل رو نه
ولی سکه ها ریست میشن، البته با رفتن invasion خالی به نظرم بشه کل شاپ یا حداقل 80%ش (با احتساب تمام اسکین هایی که نمیپسندی) رو بگیری:-"
چندان مهم نیست این قضیه:دی
چون حتما سیزن های بعدی هم یه عالمه لباس داره که حال نمیکنیم:دی

• Like
Reactions: Avada
این مشکل رو نه
ولی سکه ها ریست میشن، البته با رفتن invasion خالی به نظرم بشه کل شاپ یا حداقل 80%ش (با احتساب تمام اسکین هایی که نمیپسندی) رو بگیری:-"
چندان مهم نیست این قضیه:D
چون حتما سیزن های بعدی هم یه عالمه لباس داره که حال نمیکنیم:D
من ک اسکورپین و لیو کانگ رو خریدم شد 12k کیتاناشم بد نی بنظرم
احتمال میدم همش پیغام کانکتیگ تو مورتال سرورز میده سیو نکرده پریده سکه ها
من ک از اینویژن خیلی خوشم اومد در حدی ک هنوز استوری رو نرفتم دارم اینویژن میرم:D
۸۰ درصد یکم سخته بنظرم زیاد اسکین داره
خصوصا ۶۰۰۰ تاییاش و ۴ هزارتاییاش

آخرین ویرایش:
من ک اسکورپین و لیو کانگ رو خریدم شد 10k کیتاناشم بد نی بنظرم
احتمال میدم همش پیغام کانکتیگ تو مورتال سرورز میده سیو نکرده پریده سکه ها
من ک از اینویژن خیلی خوشم اومد در حدی ک هنوز استوری رو نرفتم دارم اینویژن میرم:D
۸۰ درصد یکم سخته بنظرم زیاد اسکین داره
خصوصا ۶۰۰۰ تاییاش و ۴ هزارتاییاش
معمولا یا خرید کلا ثبت نمیشه، یا اگر سکه کم شد حتما ثبت شده

منم بدم نیمد از کلیت اینویژن، ولی به نظرم مشکلم کم نداره:D یعنی اگر تغییراتی بهش ندن، سیزن های بعد زورکی رفتن میشه:دی
از نظر سکه چون خیلی طولانیه سکه زیاد میگیری، خیالت راحت :D

الان من همینجوری میرم تو شاپ لباس ها رو ردیفی میگیریم که فقط کامل بشه:)) حتی اونایی که دوست ندارم هم دارم میگیرم سکه رو زمین نمونه:D
تازه تو همون 40روز باقی مونده هم آدم با روزانه و هفتگی و مبارزاتی که باید بازی کنه،میتونه خودشو برسونه:D (که نیازم نمیشه تا آخر 40 روز برن:D )

• Like
Reactions: Avada

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or