درود باید option رو بزنی بری تو شاپ سیزن البته برای سکه های نقره ای که سیزن کارنسی هستندرود دوستان.الان من کلی انواع سکه جمع کردم.فروشگاهش کجاست که بشه اسکین خرید اون اژدها که فقط آرت میده.
من هنوز کامبت لیگ رو جدی بازی نکردم و فکر کنم بردها و باخت هام مساوی باشه. ولی طبق تجربه ای که از MK11 دارم، حداقل 80% کسایی که آنلاین میبینی داغونن و هیچوقت پیشرفت نمیکننخب تا رنک GM رفتم ست باراکا دیگه نمی ارزه بخوام جون بکنم براش جدا از این رنکاث بالاتر سخت کسی پیدا میشه با این پینگا توی رنک اپم به شنگ سونگ و ملینا پلیر خوردم واقعا کمبو های پنجاه شصد درصد خوبی میزدن از همه رو مختر ریکو پلیرا بودن در عین سادگی یهو میدیدی کل hp میرفت تو این رنکا همه سارینا کیموشون بود اکثرا که مشخصا نرفش میکنن با این وضعیتت اصلا interaput یا kombo expand که سارینا میده واقعا خوبه جدا از اونم خیلی راحته استفاده ازش فعلا دیگه رنکد نمیرم مگه اینکه این واریور شراین باز شه ببینیم چیه.ورسوس مود وضعیتش خیلی بهتر شده راحت پلیر پیدا میشه ولی کینگ اف هل اصلا معلوم نیست چرا هیچکس نیستش.
از الان منتظر اومنی منم که بریم برای مین کردنش
دقیقا بیشتر کسایی که من بازی میکردم باهاشون یه کمبو رو میزدن فقط بعد تو اگر میتونستی اون وسط پانیششون کنی کلا اختلال انگار وارد میکردی توی پلی دادنشون مخصوصا این قضیه توی اسموک پلیرا خیلی دیدم اسموک پلیرا رو من نقره داغ میکنم تا حایی بعضیا حتی لفت میدن جلوم و یا ساب زیرو ها هم همینطور البته خودمم بعضی موقع ها توی دام یه کمبو میفتم ولی سریع سعی میکنم تنوع بدم به بازیم چون حریفمم مثل خودم حرکات میخونه برای دستای بعدیمن هنوز کامبت لیگ رو جدی بازی نکردم و فکر کنم بردها و باخت هام مساوی باشه. ولی طبق تجربه ای که از MK11 دارم، حداقل 80% کسایی که آنلاین میبینی داغونن و هیچوقت پیشرفت نمیکنن
تو MK11 تا رنک GM معمولا حدود 7-8 تا باخت داشتم فقط. کافیه صبر داشته باشی و بذاری طرف مقابل یه تصمیم احمقانه بگیره و پانیش کنی.
این مشکل رو نهسیزن که ۳۹ روز دیگه تموم میشه سکه های نقره ای هم ریست میشه یا میشه ذخیره کرد برا سیزن بعدی؟
اسکیناش زیاد جالب نی این سیزن
دیروز ۲۵ k سکه داشتم امروز ۱۱ k بدون این ک چیزی بخرم اینم شانس مایه
کسی این مشکلو داشته؟
من ک اسکورپین و لیو کانگ رو خریدم شد 12k کیتاناشم بد نی بنظرماین مشکل رو نه
ولی سکه ها ریست میشن، البته با رفتن invasion خالی به نظرم بشه کل شاپ یا حداقل 80%ش (با احتساب تمام اسکین هایی که نمیپسندی) رو بگیری
چندان مهم نیست این قضیه
چون حتما سیزن های بعدی هم یه عالمه لباس داره که حال نمیکنیم
معمولا یا خرید کلا ثبت نمیشه، یا اگر سکه کم شد حتما ثبت شدهمن ک اسکورپین و لیو کانگ رو خریدم شد 10k کیتاناشم بد نی بنظرم
احتمال میدم همش پیغام کانکتیگ تو مورتال سرورز میده سیو نکرده پریده سکه ها
من ک از اینویژن خیلی خوشم اومد در حدی ک هنوز استوری رو نرفتم دارم اینویژن میرم
۸۰ درصد یکم سخته بنظرم زیاد اسکین داره
خصوصا ۶۰۰۰ تاییاش و ۴ هزارتاییاش