دارک شدجدی میگی یا شوخی میکنی
جانی تو اینویژن عالی بود شما باز کردی انونسرشو هنوز؟ i didnt think i would ever say that but go KICK MY ASS
آره هم برای SSD خوب بهینه نشده و هم بطور کلی بهینه سازی بازی خوب نیست. البته از لانچ MKX به مراتب بهتره ولی هنوز جای کار داره.سلام دوستان تو pc بازی انگار بهینه نیست لگ زیاد داره
کسی تجربه داره ؟
خلاصه که دعا کن کراس پلی نشه بازیبا این هارد درایو واریورهایی که من تو کامبت لیگ میبینم، خیلی بعیده برای PC هم کراس پلی رو فعال کنن.
غیر از اون همونطور که گفتم بازی مشکلات بهینه سازی داره و این مسئله هم باعث میشه پلیرهای کنسول تجربه آنلاینشون خراب بشه. (چون PC توی لود بازی حداقل 2-4 ثانیه کندتره)
بون تو یکی دو تا از مصاحبه هاش بطور گذرا و غیر مستقیم اشاره کرده بود که برای اینجاستیس 3 میخواستن انجین عوض کنن ولی چون کار انتقال به UE4 خیلی زمان بر بود تصمیم گرفتن ساخت اینجاستیس 3 رو متوقف کنن و بذارن بعد از MK12. (نمیخواستن بین دو تا MK فاصله 6-7 ساله بیفته)اصلا با تمام چیزایی که دیدم بازی خیلی هل هلکی انگار منتشر شده میتونست تاخیر بخوره و خیلی خفن تر بشه
تمرین تمرین تمرین....و تمرین بیشتردوستان من اکانت اشتراکی بازی رو خریدم اولین تجربه ام از این بازی هست واقعا چرا کمبو زدن یا حتی اتک ساده اینقد برام سخته احساس میکنم هیچ وقت حرکتاشو یاد نمیگیرم لطفا نظرتون رو بهم بگید.
Quan Chi و Ermac شیفت شدن واسه DLC حالا یا به خاطر کثافت بازی WB یا اینکه تا زمان لانچ آماده نشدن، چون تو بخش داستانی هم از انیمیشن های MK11 استفاده میکنن.خلاصه که دعا کن کراس پلی نشه بازی
یه احساسی بهم میگه این کامبت پک اولی که شیشتا کارکتر داره یکیش قرار بوده کارکتر 24 باشه ولی ورداشتن گذاشتنش توی کامبت پک برای همین بازی 23 کارکتر داره اصلا با تمام چیزایی که دیدم بازی خیلی هل هلکی انگار منتشر شده میتونست تاخیر بخوره و خیلی خفن تر بشه
حقیقتا به نظرم قضیه WB و خود NRSن!Quan Chi و Ermac شیفت شدن واسه DLC حالا یا به خاطر کثافت بازی WB یا اینکه تا زمان لانچ آماده نشدن، چون تو بخش داستانی هم از انیمیشن های MK11 استفاده میکنن.
اصلا اگر دقت کنید حتی بعضی کارکترا یسری حرکات اضافه دارن یسری ندارن مثلا کیمو ها یسریاشون کلی فن دارن یسریاشون مثل ساب زیرو کلا حرکاتش به ستا محدود شده یا مثلا همین کاستوم انتخاب کردن کارکترا که کلی باید جابه جایی انجام بشه و اندینگ بخش داستانی و وضعیت فنون یسری راسترا(حتی بنظرم ریکو و شنگ سونگ میتونست خیلی خیلی متنوع تر بشه کمبو ها و فن هاشون)کاستومای کارکترا که کلا زردن و کند بودن ui بازی و حتی بخش انلاین بلک اسکرین برای کلی از مورتال بازا چه برای ما چه برای اونا داره اتفاق میفته و خیلی چیزای دیگه اینجا هم نوشتموشون واقعا حس ناقص بودن بازیو بعد این همه ساعت بازی الان درک میکنمQuan Chi و Ermac شیفت شدن واسه DLC حالا یا به خاطر کثافت بازی WB یا اینکه تا زمان لانچ آماده نشدن، چون تو بخش داستانی هم از انیمیشن های MK11 استفاده میکنن.