Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
سلام

دوستان پینگ سرورهای بازی برای ایران اوکیه؟ سرور خاورمیانه داره؟

یادمه توی Mortal Kombat X خیلی مشکل داشتم، بازی رو باید ریجن 2 میخریدیم و کلی داستان دیگه

یکی از اینترو های لیک شده Ermac یه همچین جوکی داره! :))

View attachment 310552
جانی تو اینویژن عالی بود شما باز کردی انونسرشو هنوز؟ i didnt think i would ever say that but go KICK MY ASS
من اومدم عکسارو گذاشتم دیدم لولت 100 عه یه اپیلاسیون شدم اول صبی من فقط دو روز داشتم دانلود میکردم 115 گیگ رو :))

• Smile
Reactions: NaRiiMaN
سلام دوستان تو pc بازی انگار بهینه نیست لگ زیاد داره
کسی تجربه داره ؟
آره هم برای SSD خوب بهینه نشده و هم بطور کلی بهینه سازی بازی خوب نیست. البته از لانچ MKX به مراتب بهتره ولی هنوز جای کار داره.

ریکو فوق العادست. واقعا لذت بخشه.

با این هارد درایو واریورهایی که من تو کامبت لیگ میبینم، خیلی بعیده برای PC هم کراس پلی رو فعال کنن.
غیر از اون همونطور که گفتم بازی مشکلات بهینه سازی داره و این مسئله هم باعث میشه پلیرهای کنسول تجربه آنلاینشون خراب بشه. (چون PC توی لود بازی حداقل 2-4 ثانیه کندتره)

با این هارد درایو واریورهایی که من تو کامبت لیگ میبینم، خیلی بعیده برای PC هم کراس پلی رو فعال کنن.
غیر از اون همونطور که گفتم بازی مشکلات بهینه سازی داره و این مسئله هم باعث میشه پلیرهای کنسول تجربه آنلاینشون خراب بشه. (چون PC توی لود بازی حداقل 2-4 ثانیه کندتره)
خلاصه که دعا کن کراس پلی نشه بازی :D
یه احساسی بهم میگه این کامبت پک اولی که شیشتا کارکتر داره یکیش قرار بوده کارکتر 24 باشه ولی ورداشتن گذاشتنش توی کامبت پک برای همین بازی 23 کارکتر داره اصلا با تمام چیزایی که دیدم بازی خیلی هل هلکی انگار منتشر شده میتونست تاخیر بخوره و خیلی خفن تر بشه

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
دوستان من اکانت اشتراکی بازی رو خریدم اولین تجربه ام از این بازی هست واقعا چرا کمبو زدن یا حتی اتک ساده اینقد برام سخته احساس میکنم هیچ وقت حرکتاشو یاد نمی‌گیرم لطفا نظرتون رو بهم بگید.

اصلا با تمام چیزایی که دیدم بازی خیلی هل هلکی انگار منتشر شده میتونست تاخیر بخوره و خیلی خفن تر بشه
بون تو یکی دو تا از مصاحبه هاش بطور گذرا و غیر مستقیم اشاره کرده بود که برای اینجاستیس 3 میخواستن انجین عوض کنن ولی چون کار انتقال به UE4 خیلی زمان بر بود تصمیم گرفتن ساخت اینجاستیس 3 رو متوقف کنن و بذارن بعد از MK12. (نمیخواستن بین دو تا MK فاصله 6-7 ساله بیفته)
همین مسئله مشخص میکنه که بر خلاف گمانه زنی ها، ساخت MK1 بلافاصله بعد از MK11 شروع نشد و حتی شاید 3 سال پیش شروع شده باشه و نه 4 سال. دقیقا هل هلکی بوده و همینه که میبینیم ویژگی هایی که توی MK11 (و حتی اینجاستیس 2) بودن تو MK1 خبری ازشون نیست.

• Like
Reactions: Jaw
دوستان من اکانت اشتراکی بازی رو خریدم اولین تجربه ام از این بازی هست واقعا چرا کمبو زدن یا حتی اتک ساده اینقد برام سخته احساس میکنم هیچ وقت حرکتاشو یاد نمی‌گیرم لطفا نظرتون رو بهم بگید.
تمرین تمرین تمرین....و تمرین بیشتر

و بازم تمرین

did I mention tamrin ?

خلاصه که دعا کن کراس پلی نشه بازی:D
یه احساسی بهم میگه این کامبت پک اولی که شیشتا کارکتر داره یکیش قرار بوده کارکتر 24 باشه ولی ورداشتن گذاشتنش توی کامبت پک برای همین بازی 23 کارکتر داره اصلا با تمام چیزایی که دیدم بازی خیلی هل هلکی انگار منتشر شده میتونست تاخیر بخوره و خیلی خفن تر بشه
Quan Chi و Ermac شیفت شدن واسه DLC حالا یا به خاطر کثافت بازی WB یا اینکه تا زمان لانچ آماده نشدن، چون تو بخش داستانی هم از انیمیشن های MK11 استفاده میکنن.

Quan Chi و Ermac شیفت شدن واسه DLC حالا یا به خاطر کثافت بازی WB یا اینکه تا زمان لانچ آماده نشدن، چون تو بخش داستانی هم از انیمیشن های MK11 استفاده میکنن.
حقیقتا به نظرم قضیه WB و خود NRSن!
الان کل لباس های بخش اینویژن(و شاپ احتمالی) تو خود بخشی داستانی بودن کامل!
یعنی کاملا مدل 3D آماده ی آماده ست!
ولی تصمیم گرفته شده این رو به عنوان "محتوای جدید و ساپورت طولانی مدت بازی" در اختیار ملت بزارن:دی
به جای اینکه هر سیزن بشینند طرح جدید بزنند و اینا :دی

منم Invasion رو امروز تموم کردم، و یکی از درهای آتیشی رو هم فعلا رفتم:دی
رنگ طلاییه لباس، بهش خیلی میاد:-"

اصلا اگر دقت کنید حتی بعضی کارکترا یسری حرکات اضافه دارن یسری ندارن مثلا کیمو ها یسریاشون کلی فن دارن یسریاشون مثل ساب زیرو کلا حرکاتش به ستا محدود شده یا مثلا همین کاستوم انتخاب کردن کارکترا که کلی باید جابه جایی انجام بشه و اندینگ بخش داستانی و وضعیت فنون یسری راسترا(حتی بنظرم ریکو و شنگ سونگ میتونست خیلی خیلی متنوع تر بشه کمبو ها و فن هاشون)کاستومای کارکترا که کلا زردن و کند بودن ui بازی و حتی بخش انلاین بلک اسکرین برای کلی از مورتال بازا چه برای ما چه برای اونا داره اتفاق میفته و خیلی چیزای دیگه اینجا هم نوشتموشون واقعا حس ناقص بودن بازیو بعد این همه ساعت بازی الان درک میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or