Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
این قضیه مود تگ تیم که ظاهرا شایعه شده ممکنه به بازی اضافه اولش بنظرم نشدنی بود بخاطر سیستم کیمو و فیتال بلو ها ولی الان بعد از پلی دادن بخش داستانی بازی بنظرم شدنیه اگر دیده باشین بخش داستانی متوجه میشین میشه سیستم فیتال بلو ها رو یجوری به اون شکل در اورد که بشه تگ تیمو اضافه کرد.

فراست بد رو اعصاب منه:)) نامرد هی یهو میاد یخ میزنه میره:D

حالا ما این سطح پایینا داریم میچرخیم، ملت همه رو برمیدارن خدا رو شکر:D

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
شاید فکر کنید که من الان 45 دقیقه هست که دارم بازی میکنم. ولی نامردا رلیز رو گذاشتن ساعت هشت و نیم من فکر کردم هفت و نیم بود. شیـــِـت!

هنوز بازی رو اجرا نکرده کرکتر کرایسیس دارم. :D

10 دقیقه تا اوقات مکلوتی زمان باقیست...

• Like
Reactions: NaRiiMaN and Jaw
با توجه به دیتاماین های انجام شده، به نظر میاد یه اکسپنشن داستانی خواهیم داشت با محوریت Khaos Havik که البته انتظارش هم می‌رفت.

همچنین با توجه به فایل تکستی که از Intro Dialogue ها تو بازی هست، Kung Jin, Cassie و Jade در آینده قابل بازی خواهند بود یه سری کارکتر دیگه هم هستن که هنوز قطعی نیستن چون فایل هاشون ناقصه اما احتمال حضورشون خیلی بالاست.
  • Noob
  • Cyrax
  • Ghostface
  • Conan
  • Sektor
  • Sareena
  • Harumi
امیدوارم ربات ها قابل بازی باشن مخصوصا که تو Arcade Ending ساب زیرو نشون میده یه تویست جالب دارن تو این تایملاین! :-"
-----------

یه تصویر بهتر از اسکین فصل بعد Invasions

View attachment 309974

این اسکین ها هم تو فایلا هست اما مشخص نیست چه زمانی در دسترس قرار میگیره.

View attachment 309977
View attachment 309978
View attachment 309979
View attachment 309980

View attachment 309981
View attachment 309982
View attachment 309983
View attachment 309984
View attachment 309985
View attachment 309986
View attachment 309987
View attachment 309988
هارومی و گوست فیس و کونان؟ اینا کیا بودن؟

طبق Intro dialogue های بازی، هویک در واقع همون Dairou هست. آشرا و رپتایل هم با هم وارد رابطه شدن! :D

هارومی و گوست فیس و کونان؟ اینا کیا بودن؟
هارومی زن اسکورپین هست.
گوست فیس و کونان شخصیت مهمان هستن.

هارومی زن اسکورپین هست.
گوست فیس و کونان شخصیت مهمان هستن.
انقدر کشتنش تو یک تایم لاین بالاخره میخواد خودش دست به عمل بشه:))

---

دیشب تمام Gearهای شاپ رو خریدم، و لباس هایی که به نظرم به کاراکترها میومدن
و هنوز 12K سکه دارم، و دو تا مپ دیگه دست نخورده:-"

با این اوصاف اگر فصل بعد بر ندارن سکه دادن رو نرف کنند یا قیمتا رو ببرن بالا ، یعنی صرفا با رفتن اینویژن میشه تمام(اکثر) آیتم ها رو گرفت

ولی کلا به نظرم یه دستی باید به اینویژن بکشن! مبارزات باید چالش برانگیزتر باشه
یعنی شما عنصر مناسب استفاده کنی، و اون موقع وضعیت بالانس بشه
نه اینکه دشمن با دو سه تا ضربه بترکه :دی
کلا تاورهای TOT چالش و جذابیت بیشتری داشت به نظرم :دی

این TOT فعلی هم حقیقتا جالب نیست با وضع فعلی
یعنی MK11 رو آدم هروقت میرفت تو بازی، کاری برای انجام داشت، و یه چیزی باز میکرد
ولی الان با تموم شدن اینویژن تنها چیزی که میمونه بخش آنلاینه (جدا از تاور عادی و بخش داستانی که اینا تموم شدنی هستن)
سیزن بعد حتما کمی بیشتر ناپرهیزی میکنم دیرتر تموم بشه:))
البته این مورد یک دلیل دیگه هم داره! توی TOT میرفتی پای بازی تاور میزدی و بالاخره تاورهای به درد بخور جلو روت تموم میشدن مجبور میشدی پاشی:دی
ولی الان چون کل محتوا در دسترسه، یه کله میتوتی تا آخرش بری:دی حقیقتا نمیدونم نکته مثبته یا منفی:)) ولی فکر میکنم حالت اول برای چنین بازیی بهتر باشه:دی

الان یکم مرور شد برام MK11 ، خوب...
به نظرم کاراکتر تاور اگر برگردونند تا آیتم برای کاراکتر دلخواه باز کنیم(یا چون رنک گذاشتن، Xp خیلی زیادی بدن ولی مجبور باشیم با اون کاراکتر بازی کنیم) چیز خوبیه

یا مثل تاورهای تگ تیمی که قبلا بود و اجباری با یک یا دو کاراکتر میرفتیم

---

خلاصه این فعلا نظرم در مورد محتوا:دی
اما فعلا فصل اوله، و مطمئنا وضعیت بازی بهتر میشه:دی

---

دیروز باز یکم بخش داستانی رفتم جلو! یعنی mainهای نریمان کاراکترهایی بودن که عمرا باهاشون بازی کنم:))
چجوری با لی می و سیندل بازی میکنید؟ :)) اصلا باهاشون کنار نیمدم:دی

یعنی من این همه جون کندم توی انلاین ایتمای رنکد بگیرم یکی دوتاشو توی بخش داستانی و شیراین داد بهم😂فقط اون بخش انلاینش بیشتر شیرین بودش.کاش جوایز رنکدو یکم یونیکتر بکنن.
با این اوصاف اگر فصل بعد بر ندارن سکه دادن رو نرف کنند یا قیمتا رو ببرن بالا ، یعنی صرفا با رفتن اینویژن میشه تمام(اکثر) آیتم ها رو گرفت
خب خیالم راحت شد پس من که داشتم به فقیری پلی میدادم توی انلاین توی اینویژن وقت بذاری بیشتر پول میده بهت.الان انلاین هر دست وین کنی بجز کواستای روزانه صد صد پنجاه اینا میده یسری موقع ها بهم پنجاهتا میداد
تازه من یکیو دیده بودم کلا شیراینش تموم شده بود از بس سکه زده بود😂 نوشته بود شراینش که وایسین تا سیزن بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or