هر فصل ۶ هفتساینویژنا هر فصلش چند روزه؟همون ۴۷ روز ایناس که که تو بخش رنکدش مینویسه؟
منظورت که برگردی مپ های قبلی توی همین اینویژنه که میگی برای رنگ لباس اسکورپ ؟
یعنی حداقل 8کاراکتر جهت اطمینان فقط برای ساب زیرو باید برسونم 20!!! پیر میشممستری هر کارکتر رو به ۲۰ برسونی، ۱۰۰ تا کریستال میده، با لول آپ پروفایل هم مثل اینکه میده.
لباس ساب همونی هست که تو آرت ورک Invasions که خودت گذاشتی اینجا بود.
فکر کنم بعد از ضبط دیالوگ های مگان فاکس تصمیم گرفتن که intro ها رو محدود به بخش لوکال بکنن!
راستی اسکین اسکورپین رو گرفتم امروز، خیلی خوبه! بعد که برگردی مپ های قبلی میتونی بخش های قفل مپ که حالا باز شده رو بری و رنگ های دیگه اش رو بگیری!
فصل دوم Invasions هم فصل خون و با محوریت نیتارا هست! اینم اسکینش هست:
View attachment 309803
View attachment 309804
شما کدوم ست اسکورپو گرفتین؟! من از نریمان حان پرسیدم فکر کردم همونی که تو رنکه رو گرفته اون خیلی خفنه مال اینوژینشو ندیدم همونه یا یدونه دیگشه؟یعنی حداقل 8کاراکتر جهت اطمینان فقط برای ساب زیرو باید برسونم 20!!! پیر میشم
دیروز اینویژن عقب تر از من بودی، چقدر رفتی جلو که لباسش رو گرفتی و اون کلیده درهای قفل رو پیدا کردی مگه؟
نیتارا طرح لباسش خوبه، همون لباس دومشم با موهای مشکی خوبه، ولی طراحی اولش خیلی فاجعه ست!
نسخه پریمیوم که ۱۲۵۰ تا کریستال میده، بخش داستانی هم ۵۰۰ تا، بنابراین ۲ تا باندل رو راحت میشه گرفت! یه روش هم واسه فارم مستری بعد از رسیدن به لول ۳۰ اینویژنز هست که اگه خواستید میگم.یعنی حداقل 8کاراکتر جهت اطمینان فقط برای ساب زیرو باید برسونم 20!!! پیر میشم
دیروز اینویژن عقب تر از من بودی، چقدر رفتی جلو که لباسش رو گرفتی و اون کلیده درهای قفل رو پیدا کردی مگه؟
نیتارا طرح لباسش خوبه، همون لباس دومشم با موهای مشکی خوبه، ولی طراحی اولش خیلی فاجعه ست!
دنیای کونگ لاوعه خودش ساخته خودشم اسیایی عشق کرده هم اسیایی باشنچقدر این دیسکی خریدن بازیا بد شده .۸۵ گیک اینستال کرد ۶۳ گیگ هم اپدیت اومد وقتی هم اپدیت را بزنی برای دانلود دیگه نمیزاره بازی را بری.البته میتونی پاکش کنی دوباره بازی را اینستال کنی ولی به هر حال باید اپدیت را بگیری.
ولی تو یکی دو ساعت اولی که تونستم برم به نظرم بازی تو طراحی شخصیت ها و لباس ها قشنگ نسبت به نسخه قبلی یه پسرفت داشته.چرا همه شخصیت ها شبیه به هم هستن و همشونم تم اسیایی دارن؟
تو عکس آخر اون کیه کنار اسکورپیون؟
پورت PS2 بازی هستش اشتباهی روی سوییچ دادن