Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
اینویژنا هر فصلش چند روزه؟همون ۴۷ روز ایناس که که تو بخش رنکدش مینویسه؟
منظورت که برگردی مپ های قبلی توی همین اینویژنه که میگی برای رنگ لباس اسکورپ ؟
هر فصل ۶ هفتس
آره هر مپ یه بخش داره که Netherstone میخواد، بعد از زدن اسکورپین این آیتم رو میگیری.

مستری هر کارکتر رو به ۲۰ برسونی، ۱۰۰ تا کریستال میده، با لول آپ پروفایل هم مثل اینکه میده.
لباس ساب همونی هست که تو آرت ورک Invasions که خودت گذاشتی اینجا بود.

فکر کنم بعد از ضبط دیالوگ های مگان فاکس تصمیم گرفتن که intro ها رو محدود به بخش لوکال بکنن! :p

راستی اسکین اسکورپین رو گرفتم امروز، خیلی خوبه! بعد که برگردی مپ های قبلی میتونی بخش های قفل مپ که حالا باز شده رو بری و رنگ های دیگه اش رو بگیری! :D

فصل دوم Invasions هم فصل خون و با محوریت نیتارا هست! اینم اسکینش هست:

View attachment 309803

View attachment 309804
یعنی حداقل 8کاراکتر جهت اطمینان فقط برای ساب زیرو باید برسونم 20!!! پیر میشم:))

دیروز اینویژن عقب تر از من بودی، چقدر رفتی جلو که لباسش رو گرفتی و اون کلیده درهای قفل رو پیدا کردی مگه؟ :))

نیتارا طرح لباسش خوبه، همون لباس دومشم با موهای مشکی خوبه، ولی طراحی اولش خیلی فاجعه ست!

دیروز اینویژن عقب تر از من بودی، چقدر رفتی جلو که لباسش رو گرفتی و اون کلیده درهای قفل رو پیدا کردی مگه؟ :))

نیتارا طرح لباسش خوبه، همون لباس دومشم با موهای مشکی خوبه، ولی طراحی اولش خیلی فاجعه ست!
شما کدوم ست اسکورپو گرفتین؟! :D من از نریمان حان پرسیدم فکر کردم همونی که تو رنکه رو گرفته اون خیلی خفنه مال اینوژینشو ندیدم همونه یا یدونه دیگشه؟

نسخه پریمیوم که ۱۲۵۰ تا کریستال میده، بخش داستانی هم ۵۰۰ تا، بنابراین ۲ تا باندل رو راحت میشه گرفت! یه روش هم واسه فارم مستری بعد از رسیدن به لول ۳۰ اینویژنز هست که اگه خواستید میگم.

عقب تر نبودم، فقط مپ پرتال و Wu Shi Academy مونده بود که فهمیدم با بقیه فرق دارن واسه همین مستقیم رفتم مپ اسکورپین! :-" :D

اسکین اولش نسبت به این ۲ تای دیگه ضعیف تره، اما در کل اونقدر بد نیست، مهم ترین مشکلش مدل موی جیمی نوترون هست! :D

• Like
Reactions: Jaw
بخش داستانی بازی رو منم فرصت کردم تموم کنم.
به نظرم در کل فان بود، کیفیت CG هاش عالی بودن، پایانش ولی کاملا ماست مالی شده بود چه از نظر داستانی که خیلی سریع جمع بندی شد و به نظرم حتما یک DLC داستانی خواهد داشت و چه از نظر فایت آخرش هم اصلا حس Boss آخر نداشت و نامید کننده بود. یک زمانی مثلا آخرین فایت یک سری شرایط ناجوانمردانه داشت که توش چالش برات ایجاد میکرد، ولی اینجا یک فایت خیلی خیلی عادی بود مثل تمام فایت های دیگه.
فریم ریت بازی چرا انقدر محدوده؟
بیشتر از 60 که کلا نمیره، intro فایت ها محدود به 30 بعد یک دفعه میشه 60، منو 30 فریم! مثلا بخش آنلاین اگر محدود به 60 بود اکی بود، ولی دیگه اینجور محدودیت ها مسخره هستن. اینکه آیتم های داخل مپ رو نمیشه استفاده کرد هم به نظرم نسبت به قبل نقطه ضعف هست. اینکه تو TOT هم کلا intro نداریم جالب نیست، حالا درسته intro ها یکجوری تو loading گفته میشه ولی به نظرم بازم میشد یک کاریش کرد که صحبت کنند.
هنوز Inversion به اون صورت بازی نکردم، ولی در حال حاضر به نظرم Towers of Time تو نسخه قبلی با جایزه های خاصش جالب تر بوده.
در نهایت بازی برای من یک پله عقب گرد بود نسبت به شماره قبلی و از پیشخرید نسخه کاملش پشیمون شدم.
به نظرم، اگر طرفدار دو آتیشه نیستید صبر کنید تخفیف بخوره یا مثلا یک سال دیگه بگیرید که Kombat Pack هم رو قیمت پایه باشه.

چقدر این دیسکی خریدن بازیا بد شده .۸۵ گیک اینستال کرد ۶۳ گیگ هم اپدیت اومد وقتی هم اپدیت را بزنی برای دانلود دیگه نمیزاره بازی را بری.البته میتونی پاکش کنی دوباره بازی را اینستال کنی ولی به هر حال باید اپدیت را بگیری.
ولی تو یکی دو ساعت اولی که تونستم برم به نظرم بازی تو طراحی شخصیت ها و لباس ها قشنگ نسبت به نسخه قبلی یه پسرفت داشته.چرا همه شخصیت ها شبیه به هم هستن و همشونم تم اسیایی دارن؟ :D

• Like
Reactions: FERYGAMER
چقدر این دیسکی خریدن بازیا بد شده .۸۵ گیک اینستال کرد ۶۳ گیگ هم اپدیت اومد وقتی هم اپدیت را بزنی برای دانلود دیگه نمیزاره بازی را بری.البته میتونی پاکش کنی دوباره بازی را اینستال کنی ولی به هر حال باید اپدیت را بگیری.
ولی تو یکی دو ساعت اولی که تونستم برم به نظرم بازی تو طراحی شخصیت ها و لباس ها قشنگ نسبت به نسخه قبلی یه پسرفت داشته.چرا همه شخصیت ها شبیه به هم هستن و همشونم تم اسیایی دارن؟ :D
دنیای کونگ لاوعه خودش ساخته خودشم اسیایی عشق کرده هم اسیایی باشن:D
What ever boss want :D

تو عکس آخر اون کیه کنار اسکورپیون؟
Sereena

---

آقا نامردیه:))

18aa55a30a899-screenshotUrl.jpg

من این خالکوبی و زخم رو چشم و اینا رو با ترکیب رنگ مناسب میخوام...واقعا میخوام:)) :((

خفنه ولی من واقعا نمیتونم از این حس ساب زیرو بگیرم:(

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
دیشب بخش داستانیو رفتم بنظرم خوب بود ولی عالی نبود برای یه بازی فایتینگ واقعا داستانو خوب در اورده بودن ولی چندین مورد اشکال داشت اوایل بازی خیلی اروم همه چیز داشت پی ریزی میشد ولی اخرای بازی انگار یجوری هل هلکی میخواستن همه چیز تموم بشه ولی در مجموع خوب بود مخصوصا چپتر اخر خیلی کول بود😂یه مشکل دیگه که داشتم با بخش داستانی باس فایت اخر بود که اونجوری باید نبود اصلا چالشی نبود باس فایت جدا از اینکه من بخش داستانیم رو نرمال بود ولی کلا چیز خاصی نداشت مشکل بعدیم یسری کارکترا اصلا سرنوشتشون مشخص نشد ما باهاشون پلی میدادیم و بعد که چپتر تموم میشد معلوم نمیشد چه اتفاقی برای طرف افتاده :D یسری از کارکترا که پشمک بودن توی سریای قبل اینجا خوب بودن باز یه نمیچه بک استوری داشتن و این خوب بود
پ ن 1:یه سوال این کاستوم جنرال شائو تو اخر بخش داستانی که توی رنکد هم میتونی بازش کنید توی اینویژن هستش؟کسی موفق شده بازش کنه توی اینویژن؟
پ ن 2:بنظرم باید یه اپدیت بدن این مشکلات ریز درشتو برطرف کنن واقعا رو مخه یکی دیگه از مشکلات بازی بقول اون دوستمون خیلی کند میزنه نمیدونم شاید بهاطر اینترنت ماست من هر بخش میخوام برم کم کم دو مین باید وایسم که لود شه و این خیلی بده امیدوارم همه مشکلات حل کنن من واقعا با این نسخه خیلی حال کردم تا اینجای کار

رو سوئیچ کرکترها توی select screen مثل نسخه های PS5/Xbox بطور کامل لود میشن و از اونجایی که تصویر preview ای نمایش داده نمیشه، بین 4 تا 6 ثانیه باید برای لود مدل کرکترها صبر کرد.خیلی عجیبه. یعنی از یه جهاتی تجربه استفاده از SS توی این بازی از MK11 بدتره.

فکر کنم به خاطر اینه که اولین مدلی که از کرکتر نمایش داده میشه همون اسکینی هست که انتخاب کردی واسش، ولی بازم مشکلی نبود اگه یه چیزی قبل از لود مدل ها نمایش میدادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or