Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
آره حذف شده، البته من با این یه مورد خیلی مشکل ندارم، AI خیلی آدم رو تنبل میکرد. :D

خیلی فان بود ولی. واسه وقتی که حال نداشتی چیز جالبی بود
یه وقتایی هم واقعا باید استراتژی میچیدی که چه کرکترایی رو با چه ترتیبی بچینی تا برنده شی :D
ولی خیلی عجیبه همچنان اعتقادی به برگردوندن مینی‌گیم‌های قدیمی مثل شطرنج و پازل و ... ندارن.

دایورت که نمیکنن، خود بون چپ و راست داره میگه هر مشکلی و پیشنهادی دارید اطلاع بدید. ولی خب باید تو زمان عرضه باید می‌بود و نباید تو یه سری چیزای ساده عقب گرد برن! :-"

آره تو MK11 دقیقا می‌دیدی چیا باز کردی، چیا مونده از کجا باید بگیری و... . اینجا اصلا مشخص نیست، مثلا من میخواستم کاستوم سیندل رو از شاپ بگیرم، ۲ تا از دوستام گفتن که از shrine گرفتن و نیازی به خریدن نیست! (دهن سرویس یکیشون تو یه روز کاستوم سیندل، یاکوزا کنشی و ایندیانا جونز (!) جانی رو از شراین گرفت بعد من همش دارم کانسپت از NPC ها میگیرم! :)) )

این رو هم بدون که با تموم شدن هر فصل invasions تمام سکه ها پاک میشه بنابراین هرچی میخوای از استور بگیر و نگه ندار واسه فصل بعدی.

آره, ارمک و رپتایل (و حتی باراکا) رو بالاخره آدم حساب کردن! کلا خیلی از فایت های استوری هم NPC دارن و باعث میشن یه کارکتر کتک خور اون یکی نباشه و این نکته مثبتی هست. :D
آره کلا عقب گرد که حرکت تو دیواریست! ولی زدن بعضی جاها:))

ایندیانا جونز تو همون بخش آموزشی اینویژن میگیریش:-" (نگو از شراین بوده قاط زدم)
ولی همین باعث شد امیدوار بشم به تنوع لباس کاراکترها، الان 4تا(+اون مهمانه) برا جانی کیج باز شدن که تنوع خوبی دارن!
اسکورپیونم اصلی و یکی دیگه تو شاپ مشخصن، سومی هم که تو آیتم های رنک مشخصه، تنوع خوبی دارن!
منم شراین فقط آرت از NPC میگیرم:))
یه آیتم لجندری!!!! هم برای ملینا گرفتم:|

آها یکی از مشکلات بازی ...تمام آنلاین بودنش نیست و هست! مشکلی با آنلاین بودن ندارم، عادت کردیم متاسفانه، ولی مشکلش اینه هر منویی چیزی میخوای بری طول میکشه و خسته حرکت میکنه به خاطر این قضیه:|
شراین هم یادم رفت بگم کاش چندK سکه میشد با هم ریخت که یه جا حداقل چندتا آیتم باز کنه، نیاز نباشه هی دونه دونه بزنیم!

سکه های اینویژنم...لباس که بعیده باهاش بخرم، شاید یکی دوتا، ولی آیتم ها رو سعی میکنم بگیرم اول:-" فعلا خرج نکردم ببینم چیا باز میشه:D

در مورد کاراکترها، تا بخش ارمک رو رفتم نمیدونم باز جلوتر میاد یا نه، ولی ارمک به نظرم زیاد تغییری نکرده و همون ارمک سابق بود:-" (بیشتر اونجا به شخصیت پردازی living forest!!! پرداخته شد:)) :D )
و آره کتک خور NPC هم اوردن خوبه:))

خیلی فان بود ولی. واسه وقتی که حال نداشتی چیز جالبی بود
یه وقتایی هم واقعا باید استراتژی میچیدی که چه کرکترایی رو با چه ترتیبی بچینی تا برنده شی :D
ولی خیلی عجیبه همچنان اعتقادی به برگردوندن مینی‌گیم‌های قدیمی مثل شطرنج و پازل و ... ندارن.
منم زیاد AI Battle رو نبودم:D
نه اون مبارزه سه تایی، نه اینکه جات بازی کنند(این دومی رو فقط یکم جلوتر استفاده کردم که اون صندوق های مربوط به فیتالایتی رو بگیرم بقیه ی راه کریپت باز بشه:)) )

تنبل شدن! و هزینه نمیکنند دیگه سر مینی گیم ها:(
حالا کارتینگ چیز سختیه در اوردن و اگر خوب نباشه فحش میدن! ولی تتریس و شطرنج کاری ندارن:-"
ولی این invasion هم چیز جالبی میزنه... از FF16 بیشتر RPGه:))

• Like
Reactions: NaViiDii
اتفاقا World Tour استریت فایتر ۶ هم از ف‌ف۱۶ رول‌تر بود :D
کاستوما چطوریان شیخ؟ چیزای خوبی بهت میده یا باید ریخت نچسبشون رو تحمل کنی؟
کلا هرچیزی تو دنیا بزاری جلوی FF16 ازش رول تره:)) :D

بزار از جانی کیج عکس بزارم :
18a9e2eb2099-screenshotUrl.jpg 18a9e2f10e422-screenshotUrl.jpg
18a9e2f440866-screenshotUrl.jpg 18a9e2f829079-screenshotUrl.jpg

این اسکورپی :

18a9e2fbd7373-screenshotUrl.jpg
همون لباس اصلیش با تم آتیش و اینا

18a9e2fedca73-screenshotUrl.jpg
یکی دیگه از لباس هاش، احتمالا رنگ اصلیش تو خود بازی باید باشه

18a9e304dad92-screenshotUrl.jpg
اینم جایزه Warrior ، یک لباس دیگه ش هست...اینم ممکنه لباس اصلیش تو خود بازی دراپ بشه، یا با تموم کردن اینویژن باز بشه (باس این سیزن اینه آخه:-" )

این لباس ساب زیرو اگر تو بازی نباشه، خیلی خرن:-"
18a9e361c2a50-screenshotUrl.jpg

---

فعلا غیر جانی کیج، و چندتا لباس با رنگای این سیزن، هیچ لباسی باز نکردم:|
فقط رنگ :(

جانی کیجم تو همون بخش آموزشی اینویژن بهت حال میده هی زرت زرت باز میکنه براش:D

دوستان سعی کنید Mastery تمام کارکتر ها رو حداقل به لول ۱۸ برسونید، رنگ اصلی کاستوم دوم همه کارکترا تو این لول داده میشه.
چپتر 8 و 9 داستانی حال دادن! >:)

تو دو شماره اخیر، این دوستیه سابی و اسکورپی حال داد بعد قرن ها
و باز اینجا، این جدا شدن و دشمنیشون خوب در اومده بود:-"

اسکورپی رو که گفتم بر اساس لباسش احتمالا شوتش کردن از کلن بیرون نبود...خودش با مای خودش اومد بیرون و رونین شده تقریبا:-"
فقط با این فرمون الان بی هان اگر بمیره و نووب به وجود بیاد‌‌‌...
ساب زیروی دوم چی میشه پس:(
برندارن یهو شماره بعد ساب زیرو حذف کنند، بگن فراست جایگزینه:-"

اِ بازی TOT هم داره!
فقط ندیدم جایی بزنه ریواردش چیه:دی
فعلا باید برم بیرون، برگشتم یه تستیشون بزنم ببینم دنیا دست کیه:-"

یوزر اسکور بازی بد فرم پایینه توی متا و کاشف به عمل اومده که روس ها حمله کردن به بازی بخاطر اینکه توی روسیه نمیشه بازیو انلاین پلی داد و عملا سروراشون بستش فکر کن 110 دلار بدی سرورا هم روت ببندن😂

کلا یه سری مشکلات تو بازی هست که واقعا عجیبه برام!
  • نبود قابلیت پین کردن حرکات روی صفحه در صورتی که این قابلیت از زمان Injustice 1 تو همه بازیای NRS بوده
  • نبود Loadout
  • نبود Intro Dialogue تو تاورها و بخش رنکد.
  • نشون ندادن کاستوم ها و گیرهای قفل تو بخش کاستومایز
تمام این موارد تو MK11 بود و نبودشون اینجا خیلی عجیبه.
به خاطر انتقال به انجین جدیده احتمالا.

دوستان مشخصه برای اجرای کدوم بخش ها نیاز به اتصال اینترنت هست؟مثلا Tower of Time مثل ۱۱ نیاز به اینترنت داره یا فقط برای بخش مولتی پلیر نیاز به اتصال اینترنت هست و رویه بسیار مصخرف ۱۱ رو کنار گذاشتن؟!

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or