دایورت که نمیکنن، خود بون چپ و راست داره میگه هر مشکلی و پیشنهادی دارید اطلاع بدید. ولی خب باید تو زمان عرضه باید میبود و نباید تو یه سری چیزای ساده عقب گرد برن!
آره تو MK11 دقیقا میدیدی چیا باز کردی، چیا مونده از کجا باید بگیری و... . اینجا اصلا مشخص نیست، مثلا من میخواستم کاستوم سیندل رو از شاپ بگیرم، ۲ تا از دوستام گفتن که از shrine گرفتن و نیازی به خریدن نیست! (دهن سرویس یکیشون تو یه روز کاستوم سیندل، یاکوزا کنشی و ایندیانا جونز (!) جانی رو از شراین گرفت بعد من همش دارم کانسپت از NPC ها میگیرم!
)
این رو هم بدون که با تموم شدن هر فصل invasions تمام سکه ها پاک میشه بنابراین هرچی میخوای از استور بگیر و نگه ندار واسه فصل بعدی.
آره, ارمک و رپتایل (و حتی باراکا) رو بالاخره آدم حساب کردن! کلا خیلی از فایت های استوری هم NPC دارن و باعث میشن یه کارکتر کتک خور اون یکی نباشه و این نکته مثبتی هست.
آره کلا عقب گرد که حرکت تو دیواریست! ولی زدن بعضی جاها
ایندیانا جونز تو همون بخش آموزشی اینویژن میگیریش
(نگو از شراین بوده قاط زدم)
ولی همین باعث شد امیدوار بشم به تنوع لباس کاراکترها، الان 4تا(+اون مهمانه) برا جانی کیج باز شدن که تنوع خوبی دارن!
اسکورپیونم اصلی و یکی دیگه تو شاپ مشخصن، سومی هم که تو آیتم های رنک مشخصه، تنوع خوبی دارن!
منم شراین فقط آرت از NPC میگیرم
یه آیتم لجندری!!!! هم برای ملینا گرفتم
آها یکی از مشکلات بازی ...تمام آنلاین بودنش نیست و هست! مشکلی با آنلاین بودن ندارم، عادت کردیم متاسفانه، ولی مشکلش اینه هر منویی چیزی میخوای بری طول میکشه و خسته حرکت میکنه به خاطر این قضیه
شراین هم یادم رفت بگم کاش چندK سکه میشد با هم ریخت که یه جا حداقل چندتا آیتم باز کنه، نیاز نباشه هی دونه دونه بزنیم!
سکه های اینویژنم...لباس که بعیده باهاش بخرم، شاید یکی دوتا، ولی آیتم ها رو سعی میکنم بگیرم اول
فعلا خرج نکردم ببینم چیا باز میشه
در مورد کاراکترها، تا بخش ارمک رو رفتم نمیدونم باز جلوتر میاد یا نه، ولی ارمک به نظرم زیاد تغییری نکرده و همون ارمک سابق بود
(بیشتر اونجا به شخصیت پردازی living forest!!! پرداخته شد
)
و آره کتک خور NPC هم اوردن خوبه
خیلی فان بود ولی. واسه وقتی که حال نداشتی چیز جالبی بود
یه وقتایی هم واقعا باید استراتژی میچیدی که چه کرکترایی رو با چه ترتیبی بچینی تا برنده شی
ولی خیلی عجیبه همچنان اعتقادی به برگردوندن مینیگیمهای قدیمی مثل شطرنج و پازل و ... ندارن.
منم زیاد AI Battle رو نبودم
نه اون مبارزه سه تایی، نه اینکه جات بازی کنند(این دومی رو فقط یکم جلوتر استفاده کردم که اون صندوق های مربوط به فیتالایتی رو بگیرم بقیه ی راه کریپت باز بشه
)
تنبل شدن! و هزینه نمیکنند دیگه سر مینی گیم ها
حالا کارتینگ چیز سختیه در اوردن و اگر خوب نباشه فحش میدن! ولی تتریس و شطرنج کاری ندارن
ولی این invasion هم چیز جالبی میزنه... از FF16 بیشتر RPGه