تسلیت به اون سه نفری که نسخه سوییچ رو خریدن
همان رویه ی MK11 رو کاملا دنبال میکنه! جوایز بخش داستانی هم باید نت وصل بشی تا بدهدوستان مشخصه برای اجرای کدوم بخش ها نیاز به اتصال اینترنت هست؟مثلا Tower of Time مثل ۱۱ نیاز به اینترنت داره یا فقط برای بخش مولتی پلیر نیاز به اتصال اینترنت هست و رویه بسیار مصخرف ۱۱ رو کنار گذاشتن؟!
مفتش گران است!Tower of Time
این بخش و کلا HUDش رو از شماره قبلی دست نزدنچقدر طراحی عکسای ایکون یوزرنبم بازی زشت بی سلیقس خیلی ایکونای خفنتری میشد دربیارن یسریاش واقعا تو دیوارن معلوم نیست چی هستن.
پیشنهاد میدم دی ان اس الکترو بزنی خیلی جوابه دیروز ست اسکورپینو گرفتم توی رنکد تست کن خیلی خوبهپریروز اوکی بود سرورا، ولی دیروز خیلی رو اعصاب میرفت
افتضاحه واقعا داد فن بیس بازیم در اومدن سرش هر حا رفتم انتقاد کردن از صداگذاریش امیدوارم سر دی ال سیا اینطوری نشه صداگذاری بهتری ببینیمکاش با آپدیت مگان فاکس رو حذف میکردن با صداگذاری فاجعه بشریش، یک تنه گند زده به نیتارا... خیلیییییی بده!!!! خیلییییییییییی!
پس دقیقا این چهار سال داشتن چه غلطی میکردن که نتونستن یه عکس ایکون درست کنناین بخش و کلا HUDش رو از شماره قبلی دست نزدن
مستقیم کپی کردن اوردن
دقیقا!راستی دقت کردم سر تاورا ، آره اینا چرا intro دیالوگ ها رو حذف کردن
بدبختی اینم چیزی نیست آدم بگه بعدا با آپدیت حل میشه...
کاش با آپدیت مگان فاکس رو حذف میکردن با صداگذاری فاجعه بشریش، یک تنه گند زده به نیتارا... خیلیییییی بده!!!! خیلییییییییییی!
خودشون که علاقه ندارن بخاطر جذب حداکثری اینارو میارننمیدونم NRS چه علاقهای به celebrity casting داره، همیشه هم افتضاح درمیاد، اون از Ronda Rousey تو MK11 این از مکان فاکس!
یه سوال این کاستوم اسکورپ از همون پولیاس یا همونایی که میشه با سیلورم خرید؟بعد اسکیناش چند دلاریه اگر پولی هستن؟کاستوم DA اسکورپین حرف نداره
میتونن فقط از قیافش استفاده کنن و صداگذاریش رو بدن به کاربلدش!خودشون که علاقه ندارن بخاطر جذب حداکثری اینارو میارن
معلوم نیست چندهیه سوال این کاستوم اسکورپ از همون پولیاس یا همونایی که میشه با سیلورم خرید؟بعد اسکیناش چند دلاریه اگر پولی هستن؟
بدبختی من با ابنکه چنتا ست اسکورپ دارم ولی کلا تو این نسخه اصلا دوسش نداشتم یجوریه به دست من که نشسته تا حالا ابن همه رنکد بازی کردم اسکورپ پلیر شاید از ده تا مچ دوتا باشه ولی از حق نگذریم این کاستومش خیلی سسکیهمیتونن فقط از قیافش استفاده کنن و صداگذاریش رو بدن به کاربلدش!
معلوم نیست چنده
ولی احتمالا ۶۰۰ یا ۸۰۰ کریستال باشن، اگه مثل باندل های فعلی قیمت گذاری بشه.
یعنی من که میخوام بازی رو روی سوییچ کپی خور بریزم نه میتونم برم توی اینویژن نه لباس آزاد کنم؟ خوبیش اینه مثل 11 کلن نت نمیخوادهمان رویه ی MK11 رو کاملا دنبال میکنه! جوایز بخش داستانی هم باید نت وصل بشی تا بده
Invasion کاملا آنلاینه
Shrine آنلاینه
کاستومایز آنلاینه
کلا همه چی آنلاینه...صرفا آفلاین باشی میتونی داستانی و تاور رو بری!
پریروز اوکی بود سرورا، ولی دیروز خیلی رو اعصاب میرفت
مفتش گران است!
دیروز تاورهای ساعتی رو رفتم، جایزه ش واقعا ارزش نداشت یعنی 100تا سکه برای رد کردن تاور اینا، انگار یه فایت رفتی (از یک فایت کمتر )
فایت تنها بری استرس اینو نداری که نکنه نت بترکه، جایزه تاورم رو نگیرم(دیروز زیاد پیش اومد )
تاور روزانه 7تا فایت رفتم، فایت آخر که تموم شد قاط زد و شوتم کرد تو منو اصلی، جایزه مم نداد احتمالا
تو نت گشتم یکی ساعتی-روزانه-هفتگی رو رفته بود و میگفت جایزه gear و لباس نمیده، یه مشت سکه اینا ، XP خوب برا LVL UP و موارد مصرفی لجندری میدن (مثل قبل سپر و تیر آتیشی و رسیستنس مقابل فلان عنصر و ...)
برای TOTها قبلش اگر آیتم مصرف کنید(مثلا سپر) تو کل فایت ها داریدش
ولی این بخش اگر جایزه کاستومایز نده مطمئنم کسی نگاهش نمیکنه و فراموش میشه
این بخش و کلا HUDش رو از شماره قبلی دست نزدن
مستقیم کپی کردن اوردن
---
@NaRiiMaN
راستی دقت کردم سر تاورا ، آره اینا چرا intro دیالوگ ها رو حذف کردن
بدبختی اینم چیزی نیست آدم بگه بعدا با آپدیت حل میشه...
کاش با آپدیت مگان فاکس رو حذف میکردن با صداگذاری فاجعه بشریش، یک تنه گند زده به نیتارا... خیلیییییی بده!!!! خیلییییییییییی!
مثل MK11 راهی وجود نداره برای کسب کریستال؟آیتم هایی که در حال حاضر تو فایل های بازی واسه store هست.
View attachment 309783
کاستوم DA اسکورپین حرف نداره!
View attachment 309782
ظاهراً انونسر ویس های سیندل، شنگ سونگ و Omni Man هم تو راهه.
دقیقا!
واسه چی این همه intro ضبط کردین وقتی تو ببشتر مود های بازی disable هست؟
نمیدونم NRS چه علاقهای به celebrity casting داره، همیشه هم افتضاح درمیاد، اون از Ronda Rousey تو MK11 این از مکان فاکس!
داداش شما که انقد تو کف کاستومایزشنی نسخه PC فک کنم با ماد میشه همه رو باز کردمثل MK11 راهی وجود نداره برای کسب کریستال؟
اونجا فکر کنم یه مشتی از بخس آموزشی یا LVL UP میداد
از رنک و رنکینگ TOT هم میشد گرفت!
لباس ساب زیرو بزرگترش نیست ببینم چجوریاست؟ فکر کنم سایبر ساب زیروهه، آره؟
آره کلا Intro که انگار وجود خارجی نداره! کاش حداقل ویکتوری پوزهای مختلف میدادن اونم حذف شده
تانت ها هم الان که اکثر فلیت ها تک رانده دیده نمیشن دیگه (و بین چیزایی که دیدم اصلا مثل نسخه قبلی چیز خفن و چشم نوازی نداشتن فعلا )
راندا روزی رو آدم میگه حالا بازیگر نبود، اومده گند زده اوکی...
این مگان فاکسم درسته بازیگر نمیشه حسابش کرد و تو سبک دیگه ای بهتر میتونست بدرخشه، ولی دیگه انقدر تو دیوار هم که نباید باشه خیلیییی فاجعه ست حیف خون آشام بدبخت بازی
مستری هر کارکتر رو به ۲۰ برسونی، ۱۰۰ تا کریستال میده، با لول آپ پروفایل هم مثل اینکه میده.مثل MK11 راهی وجود نداره برای کسب کریستال؟
اونجا فکر کنم یه مشتی از بخس آموزشی یا LVL UP میداد
از رنک و رنکینگ TOT هم میشد گرفت!
لباس ساب زیرو بزرگترش نیست ببینم چجوریاست؟ فکر کنم سایبر ساب زیروهه، آره؟
آره کلا Intro که انگار وجود خارجی نداره! کاش حداقل ویکتوری پوزهای مختلف میدادن اونم حذف شده
تانت ها هم الان که اکثر فلیت ها تک رانده دیده نمیشن دیگه (و بین چیزایی که دیدم اصلا مثل نسخه قبلی چیز خفن و چشم نوازی نداشتن فعلا )
راندا روزی رو آدم میگه حالا بازیگر نبود، اومده گند زده اوکی...
این مگان فاکسم درسته بازیگر نمیشه حسابش کرد و تو سبک دیگه ای بهتر میتونست بدرخشه، ولی دیگه انقدر تو دیوار هم که نباید باشه خیلیییی فاجعه ست حیف خون آشام بدبخت بازی
اینویژنا هر فصلش چند روزه؟همون ۴۷ روز ایناس که که تو بخش رنکدش مینویسه؟مستری هر کارکتر رو به ۲۰ برسونی، ۱۰۰ تا کریستال میده، با لول آپ پروفایل هم مثل اینکه میده.
لباس ساب همونی هست که تو آرت ورک Invasions که خودت گذاشتی اینجا بود.
فکر کنم بعد از ضبط دیالوگ های مگان فاکس تصمیم گرفتن که intro ها رو محدود به بخش لوکال بکنن!
راستی اسکین اسکورپین رو گرفتم امروز، خیلی خوبه! بعد که برگردی مپ های قبلی میتونی بخش های قفل مپ که حالا باز شده رو بری و رنگ های دیگه اش رو بگیری!
فصل دوم Invasions هم فصل خون و با محوریت نیتارا هست! اینم اسکینش هست:
View attachment 309803
View attachment 309804