ببخشید پینگ بازی به چه صورت هست ؟دوستان با دی ان اس الکترو و ایرانسل من تقریبا تموم مچامو اینطوری میرم و فعلا مشکلی نبوده
اددت کردم بردارآیدی رو کنید دوستانه بازی کنیم
SonsOFMalice1999
قربونت داداش بین 130 تا 190 ولی تو بازی اوکیهببخشید پینگ بازی به چه صورت هست ؟
بالای 140 اوکی نیست به نظر من.قربونت داداش بین 130 تا 190 ولی تو بازی اوکیه
من 180 هم پلی دادم اوکی بودم توی گیم حریفم همینطور کلا الان دو سه روزه با همین پینگا انلاین میزنم رنک اپ میکنیمبالای 140 اوکی نیست به نظر من.
کلا یه سری مشکلات تو بازی هست که واقعا عجیبه برام!یه مشکلی که با گیم دارم اینکه واقعا این قضیه کاستوم عوض کردن کارکترا یکی از روی مختربن کارا توی گیمه شما میخوای برین گیم اگر کاستومت خواستین عوض کنی کلا باید بیای بیرون از بخش انتخاب کارکتر بعد بری بری توی بخش کاستومایزشن اونجا عوض کنی بیا بری گیم برعکس بازیای فایتینگ دیگه که راحت کاستوم عوض میکنین تو بخش سلکت کارکتر اینجا باید صدتا کار انجام بدی براش کاشکی سیستمش حداقل مثل mk11 بتونی یه کاستوم سیو کنی
اون مورد آخر رو مخ ترین مورد ممکنه!کلا یه سری مشکلات تو بازی هست که واقعا عجیبه برام!
تمام این موارد تو MK11 بود و نبودشون اینجا خیلی عجیبه.
- نبود قابلیت پین کردن حرکات روی صفحه در صورتی که این قابلیت از زمان Injustice 1 تو همه بازیای NRS بوده
- نبود Loadout
- نبود Intro Dialogue تو تاورها و بخش رنکد.
- نشون ندادن کاستوم ها و گیرهای قفل تو بخش کاستومایز
دایورت که نمیکنن، خود بون چپ و راست داره میگه هر مشکلی و پیشنهادی دارید اطلاع بدید. ولی خب باید تو زمان عرضه باید میبود و نباید تو یه سری چیزای ساده عقب گرد برن!اون مورد آخر رو مخ ترین مورد ممکنه!
حالا بدیش اینه مثلا من تو اینویژن کاستوم تانیا رو باز کردم(همونی که عکساش اومد)، حالا میخوام برم مقایسه کنم با اینی که تو شاپه ببینم چه فرقی داره!
باید برم تو بخش کاستومایز لباس باز شده رو ببینم
بعد برم تو شاپ لباس خرید رو ببینم
بعد متوجه نشم چه فرقی داشتن با زوم بیشتری نگاهش کنم، برگردم کاستومایز مقایسه کنم، میبینم لباس باز شده یه خط نقره ای داره، لباس شاپ طلاییه
---
تو بخش رنکد کلا اسکیپ میشه، هستا...ولی رد میشه
تاور نرفتم، همونایی که تو اینویژن بوده و آره نداشته
فایت های اینویژنم چون تک راندن، رسما تانت هایی که باز میکنیم دیده نمیشن
---
دو مورد دیگه هم واقعا نیازه
و امیدوارم پچ بدن براش و دایورت نکنند!
پ.ن: لباس ساب زیرو که تو کاتسین ابتدایی اینویژن بود، اگر تو بازی نباشه فحش کششون میکنم
---
باز کردن جوایز از بخش Shrine هم که ته رندومه!
باز تو MK11 بر اساس میزان سکه ای که میریختی تو حلق شراین، جوایزی که میداد مشخص بود، مثلا 10K فکر کنم برای Gearهای مربوط به صورت( و مثلا حالت بدون ماسک نینجاها) بود
اما از اونطرف بخش رنک کاراکتر خوبه، تا اینجای کارم چیزای خوبی باز کرده برای کاراکتری که میرم جلو، و رنگ هایی که میده رنگ درست حسابین
مثلا برای ساب زیرو، لباس مشکی با خط های آبی داده ، یا لباس سفید و آبی...بهش میان
تو کاراکتر تاور قبلی، مثلا لباس صورتی جایزه میدادن
---
بخش داستانی خوبه، خوب پیش میره...(هنوز تموم نشده)
و دو تا از کاراکترهای فیلر همیشگی تو بخش داستانیه بازی، اینجا یه عمق و پیشینه ای بهشون دادن! (رپتایل و ارمک)، اینا رسما همیشه تو بازی ها بودن که صرفا بیان جلو یه کتکی بخورن و برن
کلا یه سری مشکلات تو بازی هست که واقعا عجیبه برام!
تمام این موارد تو MK11 بود و نبودشون اینجا خیلی عجیبه.
- نبود قابلیت پین کردن حرکات روی صفحه در صورتی که این قابلیت از زمان Injustice 1 تو همه بازیای NRS بوده
- نبود Loadout
- نبود Intro Dialogue تو تاورها و بخش رنکد.
- نشون ندادن کاستوم ها و گیرهای قفل تو بخش کاستومایز
آره حذف شده، البته من با این یه مورد خیلی مشکل ندارم، AI خیلی آدم رو تنبل میکرد.تازه AI Battle هم حذف کردن نه؟