Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
یه مشکلی که با گیم دارم اینکه واقعا این قضیه کاستوم عوض کردن کارکترا یکی از روی مختربن کارا توی گیمه شما میخوای برین گیم اگر کاستومت خواستین عوض کنی کلا باید بیای بیرون از بخش انتخاب کارکتر بعد بری بری توی بخش کاستومایزشن اونجا عوض کنی بیا بری گیم😐 برعکس بازیای فایتینگ دیگه که راحت کاستوم عوض میکنین تو بخش سلکت کارکتر اینجا باید صدتا کار انجام بدی براش کاشکی سیستمش حداقل مثل mk11 بتونی یه کاستوم سیو کنی

من نه پول دارم ک بگیرم بازیو
نه اگه کرک میشد الان حوصله دانلود کردن و یاد گرفتنش رو داشتم.
ولی خواستم بگم از نگاه کردنش لذت میبرم وقتی پلیر های حرفه ای بازی میکنن، کلا نگاه کردن بازی های فایتینگ ر دوست دارم و مخصوصا این بازی بخاطر کامبو های طولانیش جذابه.
از زمانی که بتا و ارلی اکسس اومده شاید بالای سه چهار ساعت استریم ازش دیدم.
الانم Maximillian Dood داره استریم میکنه. و سانیک فاکسم که فک کنم دو روزه نخوابیده :))

پ.ن: اوایل خیلی حالم بهم میخورد از فیتالیتی و کامبک هاش ولی الان برام عادی تر شده، و جالب اینجاست بیشتر فن های mk هم میگن که نسبت بهش بی حس شدن و خیلی کمتر دیدم کسی بگه من لذت میبرم از دیدن این سطح خشونت!

• Like
  • Smile
Reactions: Z-fan and Jaw
یه مشکلی که با گیم دارم اینکه واقعا این قضیه کاستوم عوض کردن کارکترا یکی از روی مختربن کارا توی گیمه شما میخوای برین گیم اگر کاستومت خواستین عوض کنی کلا باید بیای بیرون از بخش انتخاب کارکتر بعد بری بری توی بخش کاستومایزشن اونجا عوض کنی بیا بری گیم😐 برعکس بازیای فایتینگ دیگه که راحت کاستوم عوض میکنین تو بخش سلکت کارکتر اینجا باید صدتا کار انجام بدی براش کاشکی سیستمش حداقل مثل mk11 بتونی یه کاستوم سیو کنی
کلا یه سری مشکلات تو بازی هست که واقعا عجیبه برام!
  • نبود قابلیت پین کردن حرکات روی صفحه در صورتی که این قابلیت از زمان Injustice 1 تو همه بازیای NRS بوده
  • نبود Loadout
  • نبود Intro Dialogue تو تاورها و بخش رنکد.
  • نشون ندادن کاستوم ها و گیرهای قفل تو بخش کاستومایز
تمام این موارد تو MK11 بود و نبودشون اینجا خیلی عجیبه.

• نبود قابلیت پین کردن حرکات روی صفحه در صورتی که این قابلیت از زمان Injustice 1 تو همه بازیای NRS بوده
  • نبود Loadout
اون مورد آخر رو مخ ترین مورد ممکنه!
حالا بدیش اینه مثلا من تو اینویژن کاستوم تانیا رو باز کردم(همونی که عکساش اومد)، حالا میخوام برم مقایسه کنم با اینی که تو شاپه ببینم چه فرقی داره!

باید برم تو بخش کاستومایز لباس باز شده رو ببینم
بعد برم تو شاپ لباس خرید رو ببینم
بعد متوجه نشم چه فرقی داشتن با زوم بیشتری نگاهش کنم، برگردم کاستومایز مقایسه کنم، میبینم لباس باز شده یه خط نقره ای داره، لباس شاپ طلاییه:))
---
تو بخش رنکد کلا اسکیپ میشه، هستا...ولی رد میشه:D
تاور نرفتم، همونایی که تو اینویژن بوده و آره نداشته
فایت های اینویژنم چون تک راندن، رسما تانت هایی که باز میکنیم دیده نمیشن:|
---
دو مورد دیگه هم واقعا نیازه
و امیدوارم پچ بدن براش و دایورت نکنند!

پ.ن: لباس ساب زیرو که تو کاتسین ابتدایی اینویژن بود، اگر تو بازی نباشه فحش کششون میکنم:D :))
---
باز کردن جوایز از بخش Shrine هم که ته رندومه!
باز تو MK11 بر اساس میزان سکه ای که میریختی تو حلق شراین، جوایزی که میداد مشخص بود، مثلا 10K فکر کنم برای Gearهای مربوط به صورت( و مثلا حالت بدون ماسک نینجاها) بود
اما از اونطرف بخش رنک کاراکتر خوبه، تا اینجای کارم چیزای خوبی باز کرده برای کاراکتری که میرم جلو، و رنگ هایی که میده رنگ درست حسابین
مثلا برای ساب زیرو، لباس مشکی با خط های آبی داده ، یا لباس سفید و آبی...بهش میان
تو کاراکتر تاور قبلی، مثلا لباس صورتی جایزه میدادن:|

---

بخش داستانی خوبه، خوب پیش میره...(هنوز تموم نشده)
و دو تا از کاراکترهای فیلر همیشگی تو بخش داستانیه بازی، اینجا یه عمق و پیشینه ای بهشون دادن! (رپتایل و ارمک)، اینا رسما همیشه تو بازی ها بودن که صرفا بیان جلو یه کتکی بخورن و برن:دی

آخرین ویرایش:
اون مورد آخر رو مخ ترین مورد ممکنه!
حالا بدیش اینه مثلا من تو اینویژن کاستوم تانیا رو باز کردم(همونی که عکساش اومد)، حالا میخوام برم مقایسه کنم با اینی که تو شاپه ببینم چه فرقی داره!

باید برم تو بخش کاستومایز لباس باز شده رو ببینم
بعد برم تو شاپ لباس خرید رو ببینم
بعد متوجه نشم چه فرقی داشتن با زوم بیشتری نگاهش کنم، برگردم کاستومایز مقایسه کنم، میبینم لباس باز شده یه خط نقره ای داره، لباس شاپ طلاییه:))
---
تو بخش رنکد کلا اسکیپ میشه، هستا...ولی رد میشه:D
تاور نرفتم، همونایی که تو اینویژن بوده و آره نداشته
فایت های اینویژنم چون تک راندن، رسما تانت هایی که باز میکنیم دیده نمیشن:|
---
دو مورد دیگه هم واقعا نیازه
و امیدوارم پچ بدن براش و دایورت نکنند!

پ.ن: لباس ساب زیرو که تو کاتسین ابتدایی اینویژن بود، اگر تو بازی نباشه فحش کششون میکنم:D :))
---
باز کردن جوایز از بخش Shrine هم که ته رندومه!
باز تو MK11 بر اساس میزان سکه ای که میریختی تو حلق شراین، جوایزی که میداد مشخص بود، مثلا 10K فکر کنم برای Gearهای مربوط به صورت( و مثلا حالت بدون ماسک نینجاها) بود
اما از اونطرف بخش رنک کاراکتر خوبه، تا اینجای کارم چیزای خوبی باز کرده برای کاراکتری که میرم جلو، و رنگ هایی که میده رنگ درست حسابین
مثلا برای ساب زیرو، لباس مشکی با خط های آبی داده ، یا لباس سفید و آبی...بهش میان
تو کاراکتر تاور قبلی، مثلا لباس صورتی جایزه میدادن:|

---

بخش داستانی خوبه، خوب پیش میره...(هنوز تموم نشده)
و دو تا از کاراکترهای فیلر همیشگی تو بخش داستانیه بازی، اینجا یه عمق و پیشینه ای بهشون دادن! (رپتایل و ارمک)، اینا رسما همیشه تو بازی ها بودن که صرفا بیان جلو یه کتکی بخورن و برن:D
دایورت که نمیکنن، خود بون چپ و راست داره میگه هر مشکلی و پیشنهادی دارید اطلاع بدید. ولی خب باید تو زمان عرضه باید می‌بود و نباید تو یه سری چیزای ساده عقب گرد برن! :-"

آره تو MK11 دقیقا می‌دیدی چیا باز کردی، چیا مونده از کجا باید بگیری و... . اینجا اصلا مشخص نیست، مثلا من میخواستم کاستوم سیندل رو از شاپ بگیرم، ۲ تا از دوستام گفتن که از shrine گرفتن و نیازی به خریدن نیست! (دهن سرویس یکیشون تو یه روز کاستوم سیندل، یاکوزا کنشی و ایندیانا جونز (!) جانی رو از شراین گرفت بعد من همش دارم کانسپت از NPC ها میگیرم! :)) )

این رو هم بدون که با تموم شدن هر فصل invasions تمام سکه ها پاک میشه بنابراین هرچی میخوای از استور بگیر و نگه ندار واسه فصل بعدی.

آره, ارمک و رپتایل (و حتی باراکا) رو بالاخره آدم حساب کردن! کلا خیلی از فایت های استوری هم NPC دارن و باعث میشن یه کارکتر کتک خور اون یکی نباشه و این نکته مثبتی هست. :D

• نبود Loadout

تازه AI Battle هم حذف کردن نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or